Topledertalent vurdering & Rekruttering af ledere

Få hjælp til at forberede det succesfulde generationsskifte

Med professionel ekspertise vurderes og fastholdes jeres toptalenter

Hvem er klar til oprykning?

Vores talent- og vurderingsprogram hjælper med at identificere morgendagens topledere og deres udviklingsbehov. 

Investering i top-talenter skaber et stærkere ledelsesteam, der fører til en mere succesfuld og samarbejdende kultur. 

Stol på os til at guide fremtiden for din virksomhed og bygge den næste generation af ledere. 

Kontakt os for at drøfte dine unikke behov og mål for en lysere fremtid.

TALENT VURDERING

Hvem har potentialet? har strategisk overblik? opnår følgeskabet? evner opgaven? kan stå alene? kan klare presset? har gennemslagskraft? har mest modstandskraft? er mest innovativ? er for indadvendt? har en øget selvindsigt? er mest ydmyg? skaber flest resultater? har selvbeherskelse? kan sætte sig igennem? har en øget robusthed? har mest selvtillid? kan lede opad? har politisk forståelse? er mest struktureret? er mest kommerciel? er mest talentfuld?

hvad mener andre LEDERE?

VURDERINGSPROCESSEN

Sådan identificerer vi fremtidens top talent

Vi starter med en grundig foranalyse til at vurdere jeres ledere. Sammen udvælges de ledere, der bør deltage i en dybdegående vurderingsproces. Herefter indsamles alle ledervurderinger i en “successor rapport” for at give dig det overblik og de indsigter, du har brug for. Ved at investere tid og indsats i at udvikle jeres ledere kan vi skabe en succesfuld fremtid. Lad os arbejde sammen om at skabe et stærkt fremtidigt toplederteam, der vil tage jeres virksomhed til nye højder!

Previous slide
Next slide

Grundig foranalyse

Vi kaster et blik på jeres virksomhed og organisation udefra og ind. Kigger nærmere på jeres kultur, formål og på hvilke forventninger I har for fremtiden. Bidrager med at afklare jeres behov og spotte de talenter I har til rådighed. Ikke alene spotter vi jeres talent, for vi giver også klare bud på hvad der skal til for at sikre en passende udvikling og fastholdelse, ikke mindst.

Ledervurderingen

Vi anvender et af markeds mest avancerede persontest systemer, til at gennemføre ledervurderinger. Til at sikre at vi afdækker alle perspektiver på hver leder, gennemføres flere typer af vurdering. 360 graders feedback analysen, hvor andre vurderer lederen udefra. Samt den ledertest med interview, der også beskriver lederens egen vurdering indefra og ud.

Successor rapporten

Som kronen på værket, samles alle konklusioner i et samlet overblik. I opnår en høj indsigt i hver leders potentiale og udviklingsbehov. Vi bidrager med anbefalinger og en klar indstilling til, hvad der skal til af tid og udvikling for at kunne indfri alles forventninger. Vi bidrager naturligvis også med en ærlig udmelding på hvem der bør satses mest og mindst på.

VEJEN TIL SUCCESFULD TOPLEDELSE

Med dette talentudviklingsprogram, får du hjælp til at styrke din leders personlige lederskab. Vi skaber rummet for din gode topledelse. Sikrer at din leder bliver klar til oprykningen.

Læs mere her om talentudvikling.

VIDSTE DU?

Få hjælp til bevægelse med fremdrift og formidable resultater

1 %
EXECUTIVE SEARCH

85% af de top kvalificerede kandidater, vi hidtil har præsenteret for vores kunder, havde ikke forinden overvejet et jobskifte. Læs mere om vores search ydelser.

1 +
LEADERSHIP CONSULTING

Flere end 200 ledere har opnået klarhed, retning og ny indsigt. Læs mere om topleder rådgivning, talentudvikling, team coaching og outplacement.

LÆS MERE TEAMCOACHING

Grib momentum for hele lederteamet

Forestil dig at din ledergruppe har en bevægelse, der skaber fremdrift. En bevægelse hvor I supplerer hinanden. Hvor I giver kredit hvor det skal være og kritik hvor det skal være, så I alle kan opnå de resultater I stræber efter.

Med vores unikke team program, skabes ny udvikling for hele dit topleder- eller lederteam. En session, der bygger på tillid og samarbejde, hvor alle går i takt. Hvor konflikterne i teamet ophører, så de ikke står i vejen for en fælles succes.

Med dette værdiskabende team forløb sikres du, at dit team får en fælles forståelse for den fælles opgave. Det vil resultere i fremdrift på flere niveauer for din organisation, samtidig med at dit team vil skabe nye fælles resultater, som I alle kan være stolte af.

Læs mere om teamcoaching her

KONTAKT

Har du et konkret behov - lad os mødes?

En værdifuld relation, hver gang

Links
GDPR

Adresse:
Gamle Carlsberg Vej 16,
DK- 1799 Kbh V
Telefon:
+45 40 43 85 00

Email:
claus@ga-es.dk