Topledertalent vurdering

Hvem er de mest talentfulde ledere i din virksomhed?

Gør din talentfulde topleder aspirant klar til opgaven

Forbered det succesfulde generationsskifte

Få værdifuld og kvalificeret hjælp til at vurdere og fastholde jeres toptalenter.

Vores talentvurderingsprogram kan hjælpe med at identificere fremtidige ledere og deres udviklingsbehov. Investering i top-talenter skaber et stærkere ledelsesteam, der fører til en mere succesfuld og samarbejdende kultur. Stol på os til at guide fremtiden for din virksomhed og bygge den næste generation af ledere. Lad os arbejde sammen om at frigøre din organisations fulde potentiale. Kontakt os for at drøfte dine unikke behov og mål for en lysere fremtid.

TALENT VURDERING

Hvem har det strategiske overblik? opnår følgeskabet? har styr på sine stakeholders? evner opgaven? kan stå alene? kan bedst sætte sig udover egne behov? kan klare presset? har personlig gennemslagskraft? har mest modstandskraft? har det strategiske overblik? er mest innovativ? er for indadvendt? har en øget selvindsigt? er mest ydmyg? skaber formidable resultater? har selvbeherskelse? kan sætte sig igennem? har en øget robusthed? har mest selvtillid? kan lede opad? har politisk forståelse? er mest struktureret? den bedste forretningsforståelse? har det største topleder talent?

hvad mener andre?

VURDERINGSPROCESSEN

Sådan spotter vi jeres talent

Vi starter med en grundig foranalyse til at vurdere jeres ledere. Vi udvælger de ledere, der bør deltage i en dybdegående vurderingsproces. Herefter indsamles alle ledervurderinger i en “successor rapport” for at give dig det overblik og de indsigter, du har brug for. Ved at investere tid og indsats i at udvikle jeres ledere kan vi skabe en succesfuld fremtid. Lad os arbejde sammen om at skabe et stærkt fremtidigt toplederteam, der vil tage jeres virksomhed til nye højder!

Grundig for-analyse

Vi kaster et blik på jeres virksomhed og organisation udefra og ind. Kigger nærmere på jeres kultur, formål og på hvilke forventninger I har for fremtiden. Bidrager med at afklare jeres behov og spotte de talenter I har til rådighed. Ikke alene spotter vi jeres talent, for vi giver også klare bud på hvad der skal til for at sikre en passende udvikling og fastholdelse, ikke mindst.

Ledervurderingen

Vi anvender et af markeds mest avancerede persontest systemer, til at gennemføre ledervurderinger. Til at sikre at vi afdækker alle perspektiver på hver leder, gennemføres flere typer af vurdering. 360 graders feedback analysen, hvor andre vurderer lederen udefra. Samt den ledertest med interview, der også beskriver lederens egen vurdering indefra og ud.

Successor rapporten

Som kronen på værket, samles alle konklusioner i et samlet overblik. I opnår en høj indsigt i hver leders potentiale og udviklingsbehov. Vi bidrager med anbefalinger og en klar indstilling til, hvad der skal til af tid og udvikling for at kunne indfri alles forventninger. Vi bidrager naturligvis også med en ærlig udmelding på hvem der bør satses mest og mindst på.

FÅ ET TILBUD?

Lad os mødes?

For at tale om og forstå jeres behov.
Finde frem til den rette løsning.

VEJEN TIL SUCCESFULD TOPLEDELSE

Med dette talentudviklingsprogram, får du hjælp til at styrke din leders personlige lederskab. Vi skaber rummet for din gode topledelse. Sikrer at din leder bliver klar til oprykningen.

Læs mere her om talentudvikling.

VIDSTE DU?

Få hjælp til bevægelse med fremdrift og formidable resultater

1 %
EXECUTIVE SEARCH

85% af de top kvalificerede kandidater, vi hidtil har præsenteret for vores kunder, havde ikke forinden overvejet et jobskifte. Læs mere om vores search ydelser.

1 +
LEADERSHIP CONSULTING

Flere end 200 ledere har opnået klarhed, retning og ny indsigt. Læs mere om topleder rådgivning, talentudvikling, team coaching og outplacement.

EXECUTIVE SEARCH

Få hjælp til det rette kandidat match

Du tilbydes executive search løsninger, hvor vi finder den person- og faglige profil I efterspørger

Vores erfaring og evidens viser, en tydelig værdi og eksklusivitet, når vi diskret gennemfører en grundig søgning for vores kunder. Her finder vi også de talenter I måske ikke selv kendte til i forvejen? Mød dem i vores fortrolige rum.

LÆS MERE TEAMCOACHING

Grib momentum for hele lederteamet

Forestil dig at dine kollegaer og medarbejdere har en bevægelse, der skaber fremdrift. En bevægelse hvor I supplerer hinanden. Hvor I giver kredit hvor det skal være og kritik hvor det skal være, så I alle kan opnå de resultater I stræber efter.

Forestil dig et unikt program, der skaber ny udvikling for hele dit topleder- eller lederteam. En session, der bygger på tillid og samarbejde, hvor alle går i takt. Hvor konflikterne i teamet ophører, så de ikke står i vejen for en fælles succes.

Med dette værdiskabende team forløb sikres du, at dit team får en fælles forståelse for den fælles opgave. Det vil resultere i fremdrift på flere niveauer for din organisation, samtidig med at dit team vil skabe nye fælles resultater, som I alle kan være stolte af.

Læs mere om teamcoaching her

KONTAKT

Har du et konkret behov - lad os mødes?

En værdifuld relation, hver gang

OM

GA EXECUTIVE Search- & Coaching er ejet af headhunter og ledelsescoach Claus Lunde og har et tæt samarbejde med flere kompetente konsulenter. Højt specialiserede konsulenter inden for erhvervspsykologi, research, rekruttering og strategi. Heraf ‘Vi og Os’.

Med stor ihærdighed løses opgaver med grundighed, hvor du altid fornemmer en troværdighed og højeste fortrolighed. For kunder, i private virksomheder og for offentlige organisationer. 

Vi udspringer af Green Andersen Erhvervspsykologi som i mere end 20 år har leveret konsulentydelser inden for organisationspsykologi, erhvervscoaching, ledelses- og teamudvikling. 

 

POSITIONER

Privat- og offentlig ledelse, C- suite, Bestyrelser, It- & Digital ledelse, Kommunikation, HR

BRANCHEOMRÅDER

Private virksomheder, Offentlig sektor, Interesse-organisationer, Fonde, NGO, Industri m.fl.

FAGOMRÅDER

Sundhed, Life science, Medtech, Pharma, IT & Digitalisering, Kultur & Oplevelser, Kommunikation, Medier, Økonomi, Finans & Investering m.fl.

Velkommen
til Faxehus

Vi har til huse på den skønneste og yderst diskrete lokation i Carlsbergs tidligere direktionslokaler. Side om side med Executive Cognito, som vi har en del tilfælles med.

Links
GDPR

Adresse:
Gamle Carlsberg Vej 16,
DK- 1799 Kbh V
Telefon:
+45 40 43 85 00

Email:
claus@ga-es.dk