Velkommen til mere indsigt

AUTENTISK TOPLEDELSE

Hvis du synes mit budskab er lidt frelst, har du måske ikke forstået pointen endnu...

God topledelse handler også om troværdighed. For at være troværdig er du nødsaget til, ind til benet, at hvile på dine grundværdier og principper. Her er nogle af de vigtigste, ordentlighed og transparens. Er du tro mod dem, vil du have de bedste forudsætninger for at skabe succes som topleder.

I en tid hvor du som topleder skal lede udadtil, med meget opmærksomhed omkring din person, er der flere du skal lede end begrænset til dine underordnede. Her spiller de sociale medier ind som en meget vigtig faktor og interessent. For det er her at du meget vel kan stå blottet og til offentligt skue for kritik og andet der kan være skadeligt for din organisation.
Derfor skal der altid være en sammenhæng mellem det du siger og det du gør. Hvis afstanden her er for stor, åbnes der en sprække til at du risikerer at miste dit fodfæste og kontrol.

Hvem rådgiver dig?
Det er en ensom profession at være topleder for en virksomhed. Mange topledere lukrerer på at forsøge at skabe en mere symmetrisk nær personlig relation til deres underordnede. Disse topledere risikerer ofte at ende med at omgive sig med rygklappere, der ikke tør sige dem imod. Derfor er det vigtigt at du befinder dig godt, alene i det ensomme ledelsesrum. At du søger din nærmeste rådgivning udefra…

Alle vil opnå noget – hvad vil du opnå?

Ledelse er generelt set en profession. De relationer du skaber, er og bør altid være professionelle. Det er her at ordentligheden spiller ind. Der hvor du ofte ser at det går skidt for mange topledere, er når de bliver for privat relateret med deres underordnede. De eliminerer deres handlefrihed og skaber en følelsesmæssig forvirring omkring sig.

Er du vellidt eller respekteret?
At agere professionelt i topledelses rollen, handler ikke om at du ikke kan lede autentisk og være transparent i din ledelsesstil. Det handler blot om, at du aldrig deler dine nære tanker eller relaterer dig for følelsesmæssigt. For det er ikke en farbar vej at gå ned ad. Og her er der ofte kun én vej og den er blind.

Lad os mødes til en sparring og din topledelse.

Bliv inspireret med mere indsigt...

HVAD MENER KUNDERNE?

SPECIALITETER SOM VI TILBYDER

Få hjælp til bevægelse med fremdrift og formidable resultater

1 %
EXECUTIVE SEARCH

85% af de top kvalificerede kandidater, vi hidtil har præsenteret for vores kunder, havde ikke forinden overvejet et jobskifte. Læs mere om vores search ydelser.

1 +
LEADERSHIP CONSULTING

Flere end 200 ledere har opnået klarhed, retning og ny indsigt. Læs mere om topleder rådgivning, talentudvikling, team coaching og outplacement.

KONTAKT

Fik du svar på det du søgte?

Claus Lunde

RING på +45 40438500

En værdifuld relation, hver gang

OM

GA EXECUTIVE Search- & Coaching er ejet af headhunter og ledelsescoach Claus Lunde og har et tæt samarbejde med flere kompetente konsulenter. Højt specialiserede konsulenter inden for erhvervspsykologi, research, rekruttering og strategi. Heraf ‘Vi og Os’.

Med stor ihærdighed løses opgaver med grundighed, hvor du altid fornemmer en troværdighed og højeste fortrolighed. For kunder, i private virksomheder og for offentlige organisationer. 

Vi udspringer af Green Andersen Erhvervspsykologi som i mere end 20 år har leveret konsulentydelser inden for organisationspsykologi, erhvervscoaching, ledelses- og teamudvikling. Få hjælp til altid at nå succesfuldt i mål.

 

POSITIONER

Privat- og offentlig ledelse, C- suite, Bestyrelser, It- & Digital ledelse, Kommunikation, HR

 

BRANCHEOMRÅDER

Private virksomheder, Offentlig sektor, Interesse-organisationer, Fonde, NGO, Industri m.fl.

 

FAGOMRÅDER

Sundhed, Forskning & Uddannelse, IT & Digitalisering, Kultur & Oplevelser, Kommunikation, Medier, Økonomi, Finans & Investering m.fl.

Velkommen
til Faxehus

Vi har til huse på den skønneste og yderst diskrete lokation i Carlsbergs tidligere direktionslokaler. Side om side med Executive Cognito, som vi har en del tilfælles med.

Adresse:
Gamle Carlsberg Vej 16,
DK- 1799 Kbh V

Links
GDPR

Email:
claus@ga-es.dk

Telefon:
+45 40 43 85 00