Velkommen til mere indsigt

TOPLEDELSE AF FLERE FAGLIGHEDER

Er din Topleder specialist eller specialiseret generalist?

Er din topchef specialist eller specialiseret generalist?

Hvor det tidligere var specialistfagligheden alene der kvalificerede toplederne, er der nu fokus på de der kan lede mere generelt.

 

Engang var det min grundlæggende opfattelse, at man alene skulle specialisere sig. Egentlig betragtede jeg, det at være generalist, som noget man kunne forveksle med at være mere driftsorienteret. Ikke som noget unikt og enestående.

Topledere, som specialiserede generalister
Tidligere blev den mest erfarne specialist forfremmet til at lede virksomheden. Med tiden er det blevet mere almindeligt at virksomheden har brug for en topleder, der på et mere specialiseret generelt plan, tiltræder med ny vigtig viden og indsigt.
Her efterspørger flere virksomheder, at den nye topleder kommer fra en branche der parallelt har arbejdet med de samme udfordringer. Fra en branche hvor man måske er længere fremme, fordi de allerede har høstet frugterne med formidable løsninger. Her er det toplederens personlige integritet, tidligere resultater, særlige indsigt og viden, samt evnen til at tilpasse sig til en ny virksomhedskultur der er i spil.

Fremfor alt skal toplederen kunne lige præcis det virksomheden har allermest brug for. Ikke mere af det de i forvejen har.

Undgå de samme fisk fra den samme dam

Som en efterhånden erfaren headhunter og rådgiver for flere topledere, bliver man en god mønster genkender. Man lærer at se tingene på tværs. Altså gennemskue de udfordringer og løsninger der arbejdes med i forskellige brancher. Derfor er det ikke nødvendigvis en fordel, kun at være specialiseret indenfor en eller to brancheområder. For så er du kun i stand til enten at tilbyde kunden mere af det de kender til i forvejen. Eller præsentere dem for mere af det, de allerede har forsøgt sig på.

Opgøret med den høje selvopfattelse
Derfor er mit budskab. Gør op med den høje selvopfattelse. Vær varsom med at tro at dine udfordringer er enestående. For du bliver overrasket, når du præsenteres for det der ligger uden for din komfortzone.

Lad os mødes. Måske du har behov for sparring om hvilken topleder profil du søger mangler?

Bliv inspireret med mere indsigt...

HVAD MENER KUNDERNE?

SPECIALITETER SOM VI TILBYDER

Få hjælp til bevægelse med fremdrift og formidable resultater

1 %
EXECUTIVE SEARCH

85% af de top kvalificerede kandidater, vi hidtil har præsenteret for vores kunder, havde ikke forinden overvejet et jobskifte. Læs mere om vores search ydelser.

1 +
LEADERSHIP CONSULTING

Flere end 200 ledere har opnået klarhed, retning og ny indsigt. Læs mere om topleder rådgivning, talentudvikling, team coaching og outplacement.

KONTAKT

Fik du svar på det du søgte?

Claus Lunde

RING på +45 40438500

En værdifuld relation, hver gang

OM

GA EXECUTIVE Search- & Coaching er ejet af headhunter og ledelsescoach Claus Lunde og har et tæt samarbejde med flere kompetente konsulenter. Højt specialiserede konsulenter inden for erhvervspsykologi, research, rekruttering og strategi. Heraf ‘Vi og Os’.

Med stor ihærdighed løses opgaver med grundighed, hvor du altid fornemmer en troværdighed og højeste fortrolighed. For kunder, i private virksomheder og for offentlige organisationer. 

Vi udspringer af Green Andersen Erhvervspsykologi som i mere end 20 år har leveret konsulentydelser inden for organisationspsykologi, erhvervscoaching, ledelses- og teamudvikling. Få hjælp til altid at nå succesfuldt i mål.

 

POSITIONER

Privat- og offentlig ledelse, C- suite, Bestyrelser, It- & Digital ledelse, Kommunikation, HR

 

BRANCHEOMRÅDER

Private virksomheder, Offentlig sektor, Interesse-organisationer, Fonde, NGO, Industri m.fl.

 

FAGOMRÅDER

Sundhed, Forskning & Uddannelse, IT & Digitalisering, Kultur & Oplevelser, Kommunikation, Medier, Økonomi, Finans & Investering m.fl.

Velkommen
til Faxehus

Vi har til huse på den skønneste og yderst diskrete lokation i Carlsbergs tidligere direktionslokaler. Side om side med Executive Cognito, som vi har en del tilfælles med.

Adresse:
Gamle Carlsberg Vej 16,
DK- 1799 Kbh V

Links
GDPR

Email:
claus@ga-es.dk

Telefon:
+45 40 43 85 00