Fra subspecialiseret til sundhedsfaglig leder

Det moderne sundhedsvæsen stiller stigende krav til de sundhedsfaglige ledere. Hvis du leder som specialisten, så vil du blive udfordret. Du bør gå til lederrollen med det samme udgangspunkt, som da du tilvalgte det medicinske speciale. For ledelse er en disciplin og noget du tager på dig. Som den person du er. Ikke af navn – men af gavn.

Det komplekse sundhedsfaglige lederskab

Krav om administration, høj faglig behandling, tilgængelighed, følgeskab og rekrutteringsudfordringer bør nævnes. Og så er der det med tværfaglige samarbejde mellem de mange specialer. En disciplin som flere er udfordret med. Dels på grund af manglen på samme. Her falder de multisyge mellem flere stole. Ikke desto mere er det vigtigt, at du ikke alene leder din egen flok som den monofaglige specialist leder. Men deler dit ledelsesansvar med din sundhedsfaglige chef kollega som én fælles ledelse. Der hvor man træffer beslutninger på hinandens vegne. 

Kend dig selv – det gør andre

Her vil I have stor glæde af at skabe et endnu tættere relationelt bånd, hinanden imellem. Det kræver mere indsigt om dig selv og hinanden. Såvel omkring værdier, principper og grundlæggende perception. Specielt omkring de strategiske egenskaber, der er vigtige for at kunne lede. Disse kan du få hjælp til at udvikle her.

Vi har hjulpet flere specialister i overgangen fra højtspecialiseret til sundhedsfaglig ledelse. Flere af disse havde forinden gennemført en master i ledelse og læst en del bøger derom. Alligevel var de udfordret, da teorien ikke gør det alene. 

Få hjælp til det personlige lederskab – også tværfagligt.

Med indsamlet evaluering, erfaring og data, fra flere ledelsesforløb har vi udviklet et ledelsesprogram for sundhedsfaglige talenter. Det henvender sig både til den enkelte, men også til flere i et team.

Igennem dette forløb trænes du og dine ledelseskollegaer til at blive autentiske ledere. Det er dem der fremtræder som dem de er. Ikke af navn men af gavn. Til gavn for de mange patienter. Men for at kunne lykkes med den udfordring må du, foruden at se på din egen udvikling, se på dine medarbejderes. For det er deres følgeskab du skal opnå.

Hvad vil du og I gerne opnå og hvordan opnår I det?

Det er grundlaget for hele forløbet. Det grundlag, der beskriver det omdømme, du eller I arbejder henimod, for at nå jeres målsætning. Herefter går vi ind i læringsfasen, hvor fokus er på det autentiske og mere personlige lederskab. Det dækker alt fra vigtigheden af ikke at lede med sin autoritet, men med sin personlige gennemslagskraft. At skabe rum for andres udvikling. Tæmme sin utålmodighed ved at give plads til modning og meget mere. Hvordan man leder i takt med hinanden og opnår en styrke ved det tværfaglige samarbejde. For dette gælder ikke alene på afdelings-, men også på sygehusdirektions niveau.

Måske du er bekendt med en eller flere af disse eksempler?

Lad os mødes og drøfte hvad du gerne vil opnå?

Hør mere om hvad du og din ledelseskollegaer kan opnå med dette udviklingsprogram. I er velkomne til at tage kontakt.

HJÆLP TIL DE VARME HÆNDER

Konsulentydelser inden for Healthcare

Opnå høj værdi med vores indsigt og flere års erfaring inden for Sundhedsvæsenet

VIDSTE DU?

Få hjælp til bevægelse med fremdrift og formidable resultater

1 %
EXECUTIVE SEARCH

85% af de top kvalificerede kandidater, vi hidtil har præsenteret for vores kunder, havde ikke forinden overvejet et jobskifte. Læs mere om vores search ydelser.

1 +
LEADERSHIP CONSULTING

Flere end 200 ledere har opnået klarhed, retning og ny indsigt. Læs mere om topleder rådgivning, talentudvikling, team coaching og outplacement.

DU TILBYDES

Løser opgaver med organisationsudvikling, lederudvikling og rekruttering.

Rådgivning, der skaber værdi og god topledelse

Vi har hjulpet flere sygehusledelser med topleder sparring og organisationsudvikling. Coachet og understøttet dem med at udarbejde deres strategi for at fremme den ønskede udvikling. Vi har løbende coaching og sparring med flere sygehusdirektører og sundhedsfaglige lederteams indenfor flere regioner i Danmark. Coachingforløb der efterhånden har strukket sig over flere år og som fortsætter. Her skabes ny udvikling og nye metoder til at imødegå de mange forandringer, der sker inden for sundhedsområdet.

Rekruttering, efter flere varme hænder

Vores kilde- og kandidatnetværk er efterhånden blevet omfangsrigt. Her hjælper vi med at tiltrække Sygehusdirektører, Cheflæger og Chefsygeplejersker. Sammensætter effektive lederteams. Hjælper også til med at finde de specialister, der er svære at tiltrække. Især lægerne, hvor vi efterhånden har opbygget en stor viden om de mange medicinske specialer. Værdiskabelsen sker når vores kunder får adgang til de der i forvejen ikke ville søge stillingerne. Det er efterhånden sket mange gange...Og så har vi endnu aldrig haft en garantisag! Tilbyder research alene eller i kombination med search & selection.

Leder- og teamudvikling, der sikrer forankring

Vi har løbende flere forløb i gang med ledere inden for flere regioner. Når de sundhedsfaglige topledere starter i stillingerne, tilbyder vi nemlig et gennemprøvet onboarding og lederudviklingsprogram igennem de første 100 dage. Programmet tilbydes for den enkelte og for tværfaglige lederteams. Her understøttes lederen eller lederne med at udvikle deres personlige lederskab. Får strategisk sparring og bliver trænet til opgaven. Dette skaber stor værdi for forankring af nye gode tiltag i organisationen. Gør din ledelse fremtids klar.

Team coaching, der effektiviserer behandlingen

Flere af de tværfaglige lederteams vi hjælper, er forinden udfordret med uenigheder og tvivl om hvordan de tilgår opgaven. De får hjælp til at forene sig om et fælles mål. Hjælp til at beskrive hvilke indsatser der skal til for at lykkes. Bliver trænet til at lede mere med deres personlighed frem for faglighed alene. For det er de autentiske ledere og teams, der skaber morgendagens succes, Også inden for Sundhedsvæsenet.

Behov for hjælp til varme hænder?

Lad os mødes. Drøfte hvilke behov du har. Forstå hvad der skal til for at imødekomme jeres behov. Bidrage med de rette løsninger, der skaber glæde for dine sundhedsfaglige ledere. For de der skaber værdi for de mange patienter. Nedenfor kan du møde flere af de ledere, som vi har hjulpet inden for såvel offentlige som private sundhedsområder.

REFERENCER

KONTAKT

Fik du svar på det du søgte?

Claus Lunde

RING på +45 40438500

En værdifuld relation, hver gang

OM

GA EXECUTIVE Search- & Coaching er ejet af headhunter og ledelsescoach Claus Lunde og har et tæt samarbejde med flere kompetente konsulenter. Højt specialiserede konsulenter inden for erhvervspsykologi, research, rekruttering og strategi. Heraf ‘Vi og Os’.

Med stor ihærdighed løses opgaver med grundighed, hvor du altid fornemmer en troværdighed og højeste fortrolighed. For kunder, i private virksomheder og for offentlige organisationer. 

Vi udspringer af Green Andersen Erhvervspsykologi som i mere end 20 år har leveret konsulentydelser inden for organisationspsykologi, erhvervscoaching, ledelses- og teamudvikling. 

 

POSITIONER

Privat- og offentlig ledelse, C- suite, Bestyrelser, It- & Digital ledelse, Kommunikation, HR

BRANCHEOMRÅDER

Private virksomheder, Offentlig sektor, Interesse-organisationer, Fonde, NGO, Industri m.fl.

FAGOMRÅDER

Sundhed, Life science, Medtech, Pharma, IT & Digitalisering, Kultur & Oplevelser, Kommunikation, Medier, Økonomi, Finans & Investering m.fl.

Velkommen
til Faxehus

Vi har til huse på den skønneste og yderst diskrete lokation i Carlsbergs tidligere direktionslokaler. Side om side med Executive Cognito, som vi har en del tilfælles med.

Adresse:
Gamle Carlsberg Vej 16,
DK- 1799 Kbh V

Links
GDPR

Email:
claus@ga-es.dk

Telefon:
+45 40 43 85 00