HYRER PÅ FAGLIGHED - FYRER PÅ PERSONLIGHED

Fyrer du mig på min personlighed?

Hvor langt vil du gå for at lykkes eller hvor mange chancer vil du give dine ledere? – Dit svar kunne du genoverveje, når du har læst denne artikel.

Kære Topleder,

Rejsen dertil hvor du er nået nu har formentlig været intens. For du er vel ikke kommet til dertil, du er nu, hvis ikke det var for mange kampe og en grad af vedholdenhed?
Ja, det er vel heller ikke fordi du har fået meget forærende undervejs. Måske med lidt held med en god hånd i ryggen fra andre mere erfarne ledere. De som anerkender den udvikling som de selv engang oplevede så intens og som til tider er ganske krævende. -Dem sætter man stor pris på undervejs om man er så heldig at have mødt dem.

Drevet af noget særligt

Den modning som det er at træde ind i lederrollen og avancere sig trin for trin er helt særlig. Den bevidsthed du undervejs øger omkring dine egne og andres styrker men også svagheder er unik for dig. Den ensomhed som du skal vænne dig til, kan for mange være ganske hård men det er hele rejsen værd, er det ik?
Du er måske drevet af at skabe resultater og bevise at du kan lykkes. Du er måske drevet af at gøre en forskel for flest? – eller også er det anerkendelsen fra andre som fylder mest?
For mange er det tilvænningen om en bedre bemidlet tilværelse som ender med at drive det hele – et nærmest uendeligt behov. Er det også blevet tilfældet for dig?

Hvad er du selv værd?

Forleden havde jeg en ærlig dialog med en anden leder. Hun havde endelig indset værdien ved ikke hele tiden at stile efter et højere niveau. Befandt sig godt på nuværende niveau. Hendes tidligere higen efter hele tiden at opnå mere eller stige i graderne var ikke længere aktuel for hende. Nu oplevede hun en følelse af et stigende selvværd der overhalende hende indenom. Kender du til det?

Man hyrer på faglighed – fyrer på personlighed…

Ved Gud hvor har jeg i min tid, som leder, hørt mange udtrykke det som en sandhed. Heldigvis er jeg vokset op i en verden hvor der er mange sandheder – og det er der også her. Lad mig underbygge denne sandhed for vi arbejder med at udvikle fagligt stærke ledere. Her er det balancen mellem den logiske og emotionelle intelligens som er omdrejningsmomentet. Det hele handler nemlig om at udvikle den bedste udgave af dig selv, som leder naturligvis.

Når personligheden udvikler sig

Vi har gode evidensbaserede resultater med at skabe personlig udvikling for mange ledere. Særligt når vi efter et forløb igen gennemfører en personanalyse. Her kan vi nemlig konstatere at lederens egenskaber har flyttet sig. Det skulle også gerne være sådan ellers har vi jo ikke bidraget med et værdifuldt forløb for lederen eller virksomheden. 

For det handler om at træne ledere til at kunne håndtere morgendagens skiftende udfordringer. Dem er der nok af men også mange muligheder for at kunne skabe en god og mere tidssvarende balance i sit lederskab. Evner du at lede autentisk så motiverer du og opnår følgeskab fra dine ledere og medarbejdere. Hvis ikke så læs videre…

Hvor stiller du dit lederskab?

Det er fagligheden som du ansættes på som det primære. Derfor fylder den mest og dominerer ofte de mere personlige egenskaber. Du har formentlig gennemført indtil flere logiske test. Du har en god lang teoretisk uddannelse bag dig. Er kemien til stede så får du også lederstillingen. Stort tillykke med dit lederskab og nye gode muligheder. Du har hermed fået nøglen til at lede.
Men hvad hvis det høje faglige specialist fokus fylder for meget i din lederrolle og overskygger de mere personlige sider af dit lederskab. Det oplever vi ofte er et tema og afsæt for at tilgå et af vores forløb.

Alle er unikke

Hvor vi tilbyder individuelle forløb som tilegnes specifikt dit eller din ansatte leders behov. Vi har erfaring med forløb for mange ledere ad gangen, men har bedst erfaring med mindre grupper eller enestående forløb. Her skabes der en nærhed og med plads til at drøfte de områder som fylder mest.
Vil du en tur med op i vores helikopter eller har du en leder som du gerne vil invitere? Det kan være at du, som leder, ikke naturligt er faldet på plads i din nye stilling, eller du har en leder som er på vej ind i din virksomhed. Det kan også være forløbet til den leder som du gerne vil give en ekstra chance for at lykkes denne gang.

Uagtet anledningen

Lov mig at du husker på dengang at det hele var nyt for dig som yngre leder. Dengang hvor alle gjorde som de fik besked på. Dengang hvor det hele var mere ligetil. For nu er det hele individualiseret i videnssamfundet hvor alle er unikke. Hvor presset på at specialisere sig aldrig har været større. Det fylder – indimellem for meget når du senere i karrieren træder ind i lederrollen og bliver målt på at skabe resultater gennem andre. Kender du til det?

Lad os mødes. Måske til en fortrolig sparring og dig og din topledelse. Det kan være du er interesseret i at læse mere om hvad vi kan gøre for at skabe den rette udvikling for dine topleder aspiranter?

Bliv inspireret med mere indsigt...

HVAD MENER KUNDERNE?

SPECIALITETER SOM VI TILBYDER

Få hjælp til bevægelse med fremdrift og formidable resultater

1 %
EXECUTIVE SEARCH

85% af de top kvalificerede kandidater, vi hidtil har præsenteret for vores kunder, havde ikke forinden overvejet et jobskifte. Læs mere om vores search ydelser.

1 +
LEADERSHIP CONSULTING

Flere end 200 ledere har opnået klarhed, retning og ny indsigt. Læs mere om topleder rådgivning, talentudvikling, team coaching og outplacement.

KONTAKT

Har du et konkret behov - lad os mødes?

En værdifuld relation, hver gang

Adresse:
Gamle Carlsberg Vej 16,
DK- 1799 Kbh V

Links
GDPR

Email:
claus@ga-es.dk

Telefon:
+45 40 43 85 00