GOD TOPLEDELSE & WORK LIFE BALANCE

Pligten kalder, men først efter Påske, når vi igen opstår - eller gør den?

Overvej hvad du føler dig forpligtet til at skulle leve op til? For det handler om at skabe den bedste ‘work life balance’ i dit liv. Her er en lille refleksion og øvelse, du kan tage med dig på Påskeferie. Se refleksionsøvelsen under denne artikel.

Der er så meget der ligger til grund for den adfærd vi har. Noget vi har fra vores ophav. Andet som vi har lært af nød. Eller regressive vaner, som vi ikke har gjort op med endnu.

Pligten er en af disse. For det er min pligt at agere og reagere. Men netop pligten vil jeg gerne bede dig om at reflektere lidt over. For det er min opfattelse, at det ofte er den der fastholder os i nogle mønstre der ikke gavner os i nutiden. Mønstre som vi kan have med os fra vores forfædre. Mønstre fra en anden tid. Eller mønstre som er irrationelle og ingen gang har på jord.

Og ja, du gættede rigtigt. For netop pligten taler ind i den samme problemstilling, der omhandler vores personlige integritet – eller mangel på samme. Men hvordan det?

Som leder, men også som de mennesker vi er, er det afgørende at der er en sammenhæng mellem det vi foretager os og det vi ønsker at udleve.

Der er det vi kan og skal leve op til. Det vi gerne vil leve op til. Det vi forventer af andre, relateret til os selv. Professionelt som privat.

Lad os endelig fortsætte med at forpligte os. For når vi er forpligtende, er vi vedholdende. Jeg mener bestemt, at der er en stor styrke ved det. Men forudsat, at det vi forpligter os til stemmer overens med det der gavner os. Men også gavner vores omgivelser, bedst muligt. For selvfølgelig må der være et balanceforhold her.

Pligten kalder nu på dig som det primære. Pligten kalder på den tro du har på dig selv. For at kunne leve op til de forventninger, du stiller eller bliver stillet, er du nødsaget til skabe de mest optimale betingelser for at kunne skabe en lykkelig tilværelse.

Her er en enkel refleksiv øvelse som kan gavne dig. Den har hjulpet flere af de ledere, der har gennemført enten coaching- eller lederudviklingsforløb her.

Se øvelsen herunder…

 

REFLEKSIONSØVELSE

Hvad er dine forpligtelser?

Hvilket forpligtende og måske utidssvarende adfærd har du med dig fra dit ophav?

Hvad føler du dig forpligtet til at leve op til i forhold til dit omdømme?

Hvad vil du forpligte dig til at opnå professionelt?

Hvad forpligter dig privat?

Hvilke gode betingelser vil du manifestere for at udleve den tilværelse du drømmer mest om?

HJÆLP TIL UDVIKLING

Med dette talentudviklingsprogram, får du hjælp til at styrke din leders personlige lederskab. Vi skaber rummet for din gode topledelse.

Læs mere her

Få hjælp med topleder rådgivning, der skaber værdi for dig og for dit lederteam.

Velkommen i det fortrolige rum, hvor du tilbydes sparring, der kan hjælpe dig til personlig og faglig succes.

Læs mere her

HVAD MENER KUNDERNE?

SPECIALITETER SOM VI TILBYDER

Få hjælp til bevægelse med fremdrift og formidable resultater

1 %
EXECUTIVE SEARCH

85% af de top kvalificerede kandidater, vi hidtil har præsenteret for vores kunder, havde ikke forinden overvejet et jobskifte. Læs mere om vores search ydelser.

1 +
LEADERSHIP CONSULTING

Flere end 200 ledere har opnået klarhed, retning og ny indsigt. Læs mere om topleder rådgivning, talentudvikling, team coaching og outplacement.

KONTAKT

Har du et konkret behov - lad os mødes?

En værdifuld relation, hver gang

Adresse:
Gamle Carlsberg Vej 16,
DK- 1799 Kbh V

Links
GDPR

Email:
claus@ga-es.dk

Telefon:
+45 40 43 85 00