BLIV KLAR TIL DIT JOBSKIFTE

Hvad står du for og hvor langt vil du gå for at lykkes?

Et jobskifte som leder trækker stor veksler. Men til at forberede dig bedst mulig, er det afgørende at du er dig selv bevidst. Om hvem du er, hvad du står for og hvor langt du vil gå for at lykkes.

Mange går med tanker om et brancheskifte. Det er snart 10 år siden, jeg selv gennemførte mit skifte fra medie- til konsulentbranchen. Det var ikke i mangel af bedre, men et inderligt ønske om at arbejde med at spotte og udvikle ledertalent.

Med dette skifte må jeg ærligt indrømme hvor mange år det tog før jeg fornemmede at have den samme høje faglighed som i tidligere lederstilling og branche.

Et brancheskifte er på mange måde det mest krævende fordi alt hvad man skal beskæftige sig med, er nyt. Men det er også en “reminder” til hvor meget det kræver at skifte job. Fra en kultur til en anden. På hvor hurtigt man er i stand til at omstille sig og lære nyt. For med alderen bliver bakken noget stejlere. Det er en naturlov som vi ikke kan komme udenom, desværre.

Det der glædeligt overraskede mig mest, er at jeg sådan set fortsat sværger til de samme værdier og principper for at udføre min profession som tidligere. Det er værdier som grundighed, ihærdighed og loyalitet. De værdier der fortsat er dominerende og grundlæggende fordi de matcher den personlighed som jeg har.

Princippet kan måske overraske nogle, da det er mere individualistisk. For det handler om ikke at gøre hvad de andre gør, men ambitiøst gøre det jeg synes er bedst. Det udtrykker sig, når mine ydelser tilpasses mine kunders individuelle behov og ikke er en stangvare. Det viser sig også når mine indslag, som her, sætter fokus på dig. På alt det mange føler, men ikke taler om osv…

Hvilke værdier og principper står du op for? For det er afgørende når du er i proces til en lederstilling. Det er nemlig beskrivende for den du er og det du står for. Grundlaget for det du kan præstere. For hvor langt du vil gå for at lykkes. På hvad du ikke vil være en del af eller ikke bryder dig om. Betydende for den kultur du bedst indgår i og for dem du skal lede.

For dem der er deres værdier og principper ubevidst, er det sværere for omgivelserne at afkode hvem de er. Det skaber grobund for misforståelser, fordi de er sværere at tyde. Hvis du er en af dem, brug lidt tid på at få sat ord på hvem du er. Få eventuel andres hjælp eller spørg dem hvordan de opfatter dig som person og leder. Det er ofte her du får det rette svar.

Frit efter Oraklet i Delfi – Kend dig selv – det gør andre.

HJÆLP TIL UDVIKLING

Med dette talentudviklingsprogram, får du hjælp til at styrke din leders personlige lederskab. Vi skaber rummet for din gode topledelse.

Læs mere her

Få hjælp med topleder rådgivning, der skaber værdi for dig og for dit lederteam.

Velkommen i det fortrolige rum, hvor du tilbydes sparring, der kan hjælpe dig til personlig og faglig succes.

Læs mere her

HVAD MENER KUNDERNE?

SPECIALITETER SOM VI TILBYDER

Få hjælp til bevægelse med fremdrift og formidable resultater

1 %
EXECUTIVE SEARCH

85% af de top kvalificerede kandidater, vi hidtil har præsenteret for vores kunder, havde ikke forinden overvejet et jobskifte. Læs mere om vores search ydelser.

1 +
LEADERSHIP CONSULTING

Flere end 200 ledere har opnået klarhed, retning og ny indsigt. Læs mere om topleder rådgivning, talentudvikling, team coaching og outplacement.

KONTAKT

Har du et konkret behov - lad os mødes?

En værdifuld relation, hver gang

Adresse:
Gamle Carlsberg Vej 16,
DK- 1799 Kbh V

Links
GDPR

Email:
claus@ga-es.dk

Telefon:
+45 40 43 85 00