Velkommen til mere indsigt

MAGTENS PRIS

Mere indsigt om topledelse.

Pas på dit hjerte ikke forstener

For i din iver efter at skabe resultater, risikerer du at tabe dig selv undervejs. Når sjælen forlader lederskabet, så er det fordi dit hjerte er begyndt at forstene. Og hvis det er tilfældet, vil du være den sidste der opdager det! 

Som topleder bliver man begejstret, når man anerkendes for at gøre en forskel. Med tiden lærer man at rumme endnu mere. Man får mere ansvar. Med ansvaret følger forpligtelserne – også når det ikke går som forventet.

Jeg har efterhånden mødt mange forskellige ledere i arbejde med topleder sparring, coaching og i rollen som headhunter. Der må aldrig være tvivl om, hvor meget jeg beundrer de der har modet og evner at lede på et så højt niveau.

Indimellem har jeg ofte tænkt at det er imponerende hvor meget et menneske kan lære at rumme. Hvor stort et pres de kan håndtere. Særligt når de samtidig skal være noget for familien derhjemme, for den gamle vennekreds. Huske at stå tidligt op om morgen, så man kan nå mere. Træne for at opnå energi til endnu mere.

Fra vellidt til respekteret og måske frygtet

Med tiden ser jeg dog en trist tendens til flere mister fodfæstet i takt med at de bliver mere magtfulde. Utålmodigheden stiger. Sulten efter endnu bedre resultater er nærmest umættelig. Den dominerende side hersker. Tonen bliver hårdere. Hvor der tidligere var rum for en god personlig snak, er dette rum fyldt ud med for mange gøremål. Måske for meget travlhed? Hvor man tidligere var vellidt, er man nu respekteret. For nogle er man blevet den de frygter…

Hvad ser du, når du kigger dig selv i spejlet?

Sandheden kan meget vel være, at der er en øvre grænse for hvor meget vi kan rumme som mennesker. Hvor længe vi bør blive i den samme stilling. Men den egentlige sandhed kan være hvor vigtigt det er at passe bedre på dig selv. For når sjælen forlader lederskabet, så er det fordi dit hjerte er begyndt at forstene. Og hvis det er tilfældet, vil du være den sidste der opdager det. For du mærker jo ikke efter – eller gør du? For hvis du gør, må det være tydeligt, også for dig, at du må gøre noget ved det…

Ryk tilbage til start

Kan du huske, hvor du lagde dit håndklæde på stranden, da du tog en tur i bølgerne med dine børn for at bade? Eller sagt på en anden måde. Har du udviklet dig i en retning langt fra den du oprindeligt var? Lidt ligesom den understrøm, der langsomt og ubevidst flytter os når vi bader i det store hav. For med tiden præges vi af de miljøer vi er en del af. Hvis der lægges for meget på dine skuldre, risikerer du at få en udstrakt profil. De er den der skal rumme for meget for alle andre. Og alt for meget mere end hvad der er naturligt. Eller meget andet end det der passer til din leder- og personprofil. Det er typisk, når har været topleder for en virksomhed under transformation, der er udfordret på sit forretningsgrundlag. Kald det for det lange seje træk, fordi det ofte er kulturen der skal ændres for at flytte virksomheden til et nyt og bedre sted.

Skab nyt rum for dig selv

Måske det er tid for dig til at skabe et pauserum. Det er ikke givet, at du har behov for at skifte din stilling ud. Men det være godt om du vil investere lidt mere tid på dig selv. Skabe endnu bedre kontakt til dine følelser og behov. Få hjælp til at se dig selv og dit liv i meta plan. For i virkeligheden handler det måske mest om at give dig et personligt serviceeftersyn. Det kan du få hjælp til her…

For måske du kan genkende dig selv i dette?

Lad os mødes, hvis du finder et behov for det.

Bliv inspireret med mere indsigt...

HVAD MENER KUNDERNE?

SPECIALITETER SOM VI TILBYDER

Få hjælp til bevægelse med fremdrift og formidable resultater

1 %
EXECUTIVE SEARCH

85% af de top kvalificerede kandidater, vi hidtil har præsenteret for vores kunder, havde ikke forinden overvejet et jobskifte. Læs mere om vores search ydelser.

1 +
LEADERSHIP CONSULTING

Flere end 200 ledere har opnået klarhed, retning og ny indsigt. Læs mere om topleder rådgivning, talentudvikling, team coaching og outplacement.

KONTAKT

Fik du svar på det du søgte?

Claus Lunde

RING på +45 40438500

En værdifuld relation, hver gang

OM

GA EXECUTIVE Search- & Coaching er ejet af headhunter og ledelsescoach Claus Lunde og har et tæt samarbejde med flere kompetente konsulenter. Højt specialiserede konsulenter inden for erhvervspsykologi, research, rekruttering og strategi. Heraf ‘Vi og Os’.

Med stor ihærdighed løses opgaver med grundighed, hvor du altid fornemmer en troværdighed og højeste fortrolighed. For kunder, i private virksomheder og for offentlige organisationer. 

Vi udspringer af Green Andersen Erhvervspsykologi som i mere end 20 år har leveret konsulentydelser inden for organisationspsykologi, erhvervscoaching, ledelses- og teamudvikling. Få hjælp til altid at nå succesfuldt i mål.

 

POSITIONER

Privat- og offentlig ledelse, C- suite, Bestyrelser, It- & Digital ledelse, Kommunikation, HR

 

BRANCHEOMRÅDER

Private virksomheder, Offentlig sektor, Interesse-organisationer, Fonde, NGO, Industri m.fl.

 

FAGOMRÅDER

Sundhed, Forskning & Uddannelse, IT & Digitalisering, Kultur & Oplevelser, Kommunikation, Medier, Økonomi, Finans & Investering m.fl.

Velkommen
til Faxehus

Vi har til huse på den skønneste og yderst diskrete lokation i Carlsbergs tidligere direktionslokaler. Side om side med Executive Cognito, som vi har en del tilfælles med.

Adresse:
Gamle Carlsberg Vej 16,
DK- 1799 Kbh V

Links
GDPR

Email:
claus@ga-es.dk

Telefon:
+45 40 43 85 00