TOPLEDELSE - HANDLER OGSÅ OM AT TURDE SIGE FRA

GODT GÅET, ELLEMANN

Min profession er, foruden at være headhunter, den der formidler topleder sparring og coaching for flere virksomhedsledere. Såvel indenfor private som offentlige områder. Det er ubærligt, når andre ser svagheden i at man siger fra. For det er en styrke at have modet til at sige fra for at kunne passe på sig selv og andre. Det har Jakob Ellemann Jensen vist os at man sagtens kan gøre. Og det fortjener den største respekt – ikke foragt. For de der foragter dette, er bange for deres egen skygge… 

Se godt på denne mand. Han er skabt af noget ganske specielt og helt særligt. 

Har siden 2019, da han blev formand for Venstre, stået i front for et parti i sin værste livskrise. Været en tro væbner for alle de selvstændige erhvervsdrivende og mange andre under Corona krisen. Stået i front som oppositionens første mand og det offensive modstykke. Gennemført en meget lang valgkamp som Statsministerkandidat. Truffet noget nær den mest utænkelige og risikofyldte beslutning. Netop da han efter valget at indgå i en uventet regerings konstruktion, som har skabt mange overskrifter, kritiske røster mm. 

– Sagde farvel sin sin far i juni 2022 og har skullet være familiefar undervejs.

 

Har en topstilling, hvor man er på 24/7 og må stille op til meget. Nok også for meget indimellem, vil man udefra kunne se.

Her har Jakob allerede vist sine mange styrker som morgendagens moderne politiske topleder. Og her har han taget en kæmpe en for holdet. Vist mod, handlekraft, ærlighed. Fortjener den største respekt, når han nu må melde fra i en tid. En tid til sig selv og familien.

Går det hele så galt? Nej, selvfølgelig er der andre stærke kræfter der straks træder til. Alt ordner sig. Alt det bedste til dig.

God bedring, Jakob Ellemann-Jensen!

Hvis du står i en lignende situation og har behov for topleder sparring og rådgivning, er du velkommen til at rette henvendelse.

Bliv inspireret med mere indsigt...

HVAD MENER KUNDERNE?

SPECIALITETER SOM VI TILBYDER

Få hjælp til bevægelse med fremdrift og formidable resultater

1 %
EXECUTIVE SEARCH

85% af de top kvalificerede kandidater, vi hidtil har præsenteret for vores kunder, havde ikke forinden overvejet et jobskifte. Læs mere om vores search ydelser.

1 +
LEADERSHIP CONSULTING

Flere end 200 ledere har opnået klarhed, retning og ny indsigt. Læs mere om topleder rådgivning, talentudvikling, team coaching og outplacement.

KONTAKT

Har du et konkret behov - lad os mødes?

En værdifuld relation, hver gang

Adresse:
Gamle Carlsberg Vej 16,
DK- 1799 Kbh V

Links
GDPR

Email:
claus@ga-es.dk

Telefon:
+45 40 43 85 00