Velkommen til mere indsigt

MORGENDAGENS TOPLEDER PROFIL

Morgendagens Topleder profil

Det handler om hvad og ikke alene om hvem

For hvad handler det mest om, når din næste topleder skal findes? For mig at se er der én ganske særlig tiltrækningskraft der adskiller kompetente topkandidater fra dem der er helt unikke for din virksomhed. Læs seneste artikel og få indblik i maskinrummet…

Ønskelisten rummer flere unikke beskrivelser af hvad man forventer, at den kommende topleder skal rumme, når jagten sættes ind…

Vi søger en dynamisk, forandringsparat, digital, robust, værdibaseret, kommerciel, strategisk, inkluderende, agil, autentisk og resultatskabende leder til virksomhed med vækstpotentiale….

Men hvad handler det i virkeligheden om?

For nok skal vi kunne sætte flueben ved en del væsentlige kompetencer, personlige egenskaber, emotionel intelligens med videre. Men for mig at se er der ét særligt område, som afgøre det rette match. For det handler mest af alt om viden og indsigt.

Her er det passende at stille to konkrete spørgsmål:

  1. Hvad ønsker du at opnå med jeres virksomhed?
  2. Hvilken viden og indsigt mangler I for at kunne nå derhen?

 

Måske det handler om digitalisering, for at kunne nå ud til de kunder I ikke har kontakt med nu? – For så ville det da være oplagt at finde den topleder profil, der er allerede kommer fra den virksomhed, der er længere fremme med den digitale transformation og udvikling.

 

 

Det handler om hvad og ikke alene hvem

Her er det min klare anbefaling at man indledningsvis kigger på hvad og ikke alene på hvem. For hvilke virksomheder kan I sammenligne jer med på tværs af flere brancher og ikke kun begrænset til nærmeste familie?

Og det er her at den grundlæggende for-analyse, som vi altid gennemfører, kan hjælpe til med at skabe et helt nyt overblik. Et overblik med ganske interessante spor, der kan lede os den rette vej.

For hvis man ønsker forandring, så starter den med den der kan overbevise og vise vejen frem. Og det er præcis den topleder profil vi finder.

Spørgsmålet er så hvor?

Lad os mødes. Drøfte hvilke behov du og din virksomhed har.

Bliv inspireret med mere indsigt...

HVAD MENER KUNDERNE?

SPECIALITETER SOM VI TILBYDER

Få hjælp til bevægelse med fremdrift og formidable resultater

1 %
EXECUTIVE SEARCH

85% af de top kvalificerede kandidater, vi hidtil har præsenteret for vores kunder, havde ikke forinden overvejet et jobskifte. Læs mere om vores search ydelser.

1 +
LEADERSHIP CONSULTING

Flere end 200 ledere har opnået klarhed, retning og ny indsigt. Læs mere om topleder rådgivning, talentudvikling, team coaching og outplacement.

KONTAKT

Fik du svar på det du søgte?

Claus Lunde

RING på +45 40438500

En værdifuld relation, hver gang

OM

GA EXECUTIVE Search- & Coaching er ejet af headhunter og ledelsescoach Claus Lunde og har et tæt samarbejde med flere kompetente konsulenter. Højt specialiserede konsulenter inden for erhvervspsykologi, research, rekruttering og strategi. Heraf ‘Vi og Os’.

Med stor ihærdighed løses opgaver med grundighed, hvor du altid fornemmer en troværdighed og højeste fortrolighed. For kunder, i private virksomheder og for offentlige organisationer. 

Vi udspringer af Green Andersen Erhvervspsykologi som i mere end 20 år har leveret konsulentydelser inden for organisationspsykologi, erhvervscoaching, ledelses- og teamudvikling. Få hjælp til altid at nå succesfuldt i mål.

 

POSITIONER

Privat- og offentlig ledelse, C- suite, Bestyrelser, It- & Digital ledelse, Kommunikation, HR

 

BRANCHEOMRÅDER

Private virksomheder, Offentlig sektor, Interesse-organisationer, Fonde, NGO, Industri m.fl.

 

FAGOMRÅDER

Sundhed, Forskning & Uddannelse, IT & Digitalisering, Kultur & Oplevelser, Kommunikation, Medier, Økonomi, Finans & Investering m.fl.

Velkommen
til Faxehus

Vi har til huse på den skønneste og yderst diskrete lokation i Carlsbergs tidligere direktionslokaler. Side om side med Executive Cognito, som vi har en del tilfælles med.

Adresse:
Gamle Carlsberg Vej 16,
DK- 1799 Kbh V

Links
GDPR

Email:
claus@ga-es.dk

Telefon:
+45 40 43 85 00