Morgendagens Topleder profil

MORGENDAGENS TOPLEDERPROFIL SØGES

Det handler om hvad og ikke alene om hvem

For hvad handler det mest om, når din næste topleder skal findes? For mig at se er der én ganske særlig tiltrækningskraft der adskiller kompetente topkandidater fra dem der er helt unikke for din virksomhed. Læs seneste artikel og få indblik i maskinrummet…

Ønskelisten rummer flere unikke beskrivelser af hvad man forventer, at den kommende topleder skal rumme, når jagten sættes ind…

Vi søger en dynamisk, forandringsparat, digital, robust, værdibaseret, kommerciel, strategisk, inkluderende, agil, autentisk og resultatskabende leder til virksomhed med vækstpotentiale….

Men hvad handler det i virkeligheden om?

For nok skal vi kunne sætte flueben ved en del væsentlige kompetencer, personlige egenskaber, emotionel intelligens med videre. Men for mig at se er der ét særligt område, som afgøre det rette match. For det handler mest af alt om viden og indsigt.

Her er det passende at stille to konkrete spørgsmål:

  1. Hvad ønsker du at opnå med jeres virksomhed?
  2. Hvilken viden og indsigt mangler I for at kunne nå derhen?

Måske det handler om digitalisering, for at kunne nå ud til de kunder I ikke har kontakt med nu? – For så ville det da være oplagt at finde den topleder profil, der er allerede kommer fra den virksomhed, der er længere fremme med den digitale transformation og udvikling.

 

Det handler om hvad og ikke alene hvem

Her er det min klare anbefaling at man indledningsvis kigger på hvad og ikke alene på hvem. For hvilke virksomheder kan I sammenligne jer med på tværs af flere brancher og ikke kun begrænset til nærmeste familie?

Og det er her at den grundlæggende for-analyse, som vi altid gennemfører, kan hjælpe til med at skabe et helt nyt overblik. Et overblik med ganske interessante spor, der kan lede os den rette vej.

For hvis man ønsker forandring, så starter den med den der kan overbevise og vise vejen frem. Og det er præcis den topleder profil vi finder.

Spørgsmålet er så hvor?

Lad os mødes. Drøfte hvilke behov du og din virksomhed har.

Bliv inspireret med mere indsigt...

HVAD MENER KUNDERNE?

SPECIALITETER SOM VI TILBYDER

Få hjælp til bevægelse med fremdrift og formidable resultater

1 %
EXECUTIVE SEARCH

85% af de top kvalificerede kandidater, vi hidtil har præsenteret for vores kunder, havde ikke forinden overvejet et jobskifte. Læs mere om vores search ydelser.

1 +
LEADERSHIP CONSULTING

Flere end 200 ledere har opnået klarhed, retning og ny indsigt. Læs mere om topleder rådgivning, talentudvikling, team coaching og outplacement.

KONTAKT

Har du et konkret behov - lad os mødes?

En værdifuld relation, hver gang

Adresse:
Gamle Carlsberg Vej 16,
DK- 1799 Kbh V

Links
GDPR

Email:
claus@ga-es.dk

Telefon:
+45 40 43 85 00