Velkommen til mere indsigt

VEJEN TIL PERSONLIG SUCCES SOM TOPLEDER

Headhunter og ledelsescoach Claus Lunde har hjulpet flere end 200 ledere med at finde den rette karrierevej.

Ved du hvilken vej du vil gå?

Jeg har efterhånden hjulpet en del virksomhedsledere med topleder sparring og coaching. Også når de har haft et behov for at finde vej til deres nye toplederstilling. Her gennemført vores executive outplacement program. Det har været en stor hjælp for mange. Hvis ikke du er afklaret med hvad der skal til eller har svært ved at finde den rigtige ledelses vej, så læs med her…

Et vip med en vognstang

Da jeg som ung faglig leder fik fortalt af direktøren, at jeg havde behov for personlig udvikling, så vidste jeg ikke hvorhen jeg skulle gå. Det blev i første omgang til nogle 3 dages lederkurser, hvor jeg ganske vist fik adgang til lidt teori, men ikke hvorledes det kunne omsættes i praksis. Personlig udvikling blev det ikke til. Her blev vejen til det succesfulde lederskab mere kroget og tilfældig. Kender du den vej, for det gør jeg?

Fordi du er det faglige fyrtårn, gør det dig så til en god leder?

Jeg tør ikke tænke på hvor mange ledere, der alene leder på deres faglige indsigt og erfaring. Hvor mange faglige fyrtårne, der meget vel kan udstikke en retning og skabe meningsfuldhed for teamet, men som ikke har kompetencerne til at lede. Slutteligt hvor svært det kan være som den faglige leder at indgå i et lederteam af erfarne ledere. Enten er du tilsluttet eller også er du frakoblet…

Kickstart og find din egen udviklingsvej som leder

Heldigvis har jeg et højt moment og lader mig ikke skræmme af modstand. Men jeg kan godt se mange fordele ved, at andre ikke behøver at skulle så meget igennem for at nå dertil hvor man kan mærke sig selv på toppen af lederskabet. 

Derfor er jeg blevet den du møder på din vej, som kan hjælpe dig med at blive den bedste udgave af dig selv, som leder.

Giv agt for de blinde vinkler

For selvom du har en høj faglighed, har gennemført en master i ledelse, en MBA og kan løbe en maraton, så gør det dig ikke naturligt til en god autentisk og resultatskabende leder. For det hele starter med at du må lære at lede dig selv. Det handler om at få styr på dine personlige styrker og arbejde med de blinde vinkler som du ofte ikke er bevidst om før du rammer muren!

Dine personlige fremskridt 

Det starter indefra og ud – hos dig selv på det personlige plan. Det er forudsætningen for at lykkes og derfor vores indledende fokus. Sammen skaber vi en udviklingsplan. Da dine behov er unikke for dig, giver det den bedste mening at dit forløb er individuelt. Derfor tilbyder vi et forløb som netop er tilpasset dine behov. Igennem forløbet, tester vi dine fremskridt. Med vores udviklingsværktøjer, skaber vi evidens og tydeliggøre hvordan du nu formår at omsætte dine personlige fremskridt til faglige resultater. Det synes vi giver den bedste mening som den gode start på og kickstart af din lederkarriere.

Læs mere om Topleder Rådgivning og Talentudviklingsprogram for Topleder aspiranter. Du er også altid velkommen til fortroligt at kontakte Managing Partner Claus Lunde. 

Bliv inspireret med mere indsigt...

HVAD MENER KUNDERNE?

HVAD TILBYDER VI?

Executive Search & Selection for offentlige organisationer

Hvor I altid sikres et kvalificeret ansøgerfelt til topstillingerne og hjælp til at finde de eftertragtede nøgleprofiler.

Executive Search for private virksomheder

Efter kvalificerede direktører og andre top profiler.

Bestyrelsesrekruttering

Få hjælp til at sammensætte den mest effektive bestyrelse.

Test, Ledervurdering og avanceret Baggrundstjek

Der beskytter jeres omdømme - sikrer jer det rette valg, hver gang.

Topleder Rådgivning

Hvor du opnår klarhed, retning og værdifuld indsigt - også med Executive Outplacement.

Talentudviklingsprogram

For jeres leder aspiranter, der fremtidssikrer din topledelse.

Team Coaching & Udviklingsprogram

Der forener fælles mål og løser konflikter.

Læs mere om vores specialiteter her på siden – eller ved at trykke på linket ovenfor…

Du er også velkommen til at kontakte Managing Partner Claus Lunde.

KONTAKT

Få hjælp med Topleder Rådgivning, Executive Rekruttering og Personlig Udvikling

Claus Lunde

RING på +45 40438500

En værdifuld relation, hver gang

OM

GA EXECUTIVE Search- & Coaching er ejet af headhunter og ledelsescoach Claus Lunde og har et tæt samarbejde med flere kompetente konsulenter. Højt specialiserede konsulenter inden for erhvervspsykologi, research, rekruttering og strategi. Heraf ‘Vi og Os’.

Med stor ihærdighed løses opgaver med grundighed, hvor du altid fornemmer en troværdighed og højeste fortrolighed. For kunder, i private virksomheder og for offentlige organisationer. 

Vi udspringer af Green Andersen Erhvervspsykologi som i mere end 20 år har leveret konsulentydelser inden for organisationspsykologi, erhvervscoaching, ledelses- og teamudvikling. Få hjælp til altid at nå succesfuldt i mål.

 

POSITIONER

Privat- og offentlig ledelse, C- suite, Bestyrelser, It- & Digital ledelse, Kommunikation, HR

 

BRANCHEOMRÅDER

Private virksomheder, Offentlig sektor, Interesse-organisationer, Fonde, NGO, Industri m.fl.

 

FAGOMRÅDER

Sundhed, Forskning & Uddannelse, IT & Digitalisering, Kultur & Oplevelser, Kommunikation, Medier, Økonomi, Finans & Investering m.fl.

Velkommen
til Faxehus

Vi har til huse på den skønneste og yderst diskrete lokation i Carlsbergs tidligere direktionslokaler. Side om side med Executive Cognito, som vi har en del tilfælles med.

Adresse:
Gamle Carlsberg Vej 16,
DK- 1799 Kbh V

Links
GDPR

Email:
claus@ga-es.dk

Telefon:
+45 40 43 85 00