Executive Outplacement

Bliv helt klar til din næste topstilling

HVAD HAR DU BEHOV FOR HJÆLP TIL?

Har du mistet dit job?

Få professionel hjælp til at komme succesfuldt videre. Mange topledere oplever, at det er skamfuldt at blive opsagt fra deres stilling. Det er en stor livsændring, hver gang det sker. Derfor har jeg lavet denne video til dig, hvor du får du gode råd til hvad du straks bør gøre og hvad du bør undgå. 

Læs mere det unikke forløb nedenfor, der tilpasses dig og dine behov. Kontakt Managing Partner Claus Lunde for en fortrolig dialog om dine ønsker.  

LÆS HVAD ANDRE HAR OPNÅET

få hjælp til dit næste karrieremål

Sådan bliver du klar til din næste topstilling

Du har potentiale til at nå nye højder, og med den rette hjælp kan du opnå lige netop det, du drømmer om.

Vores Executive Outplacement Program giver dig de nødvendige indsigter og nye metoder til at identificere virksomheder og topstillinger, der bedst matcher dine kvaliteter og behov. Uanset om du ønsker at udforske nye veje eller søge en ny topstilling, er vores program designet til at hjælpe dig med at lykkes.

Vores program er unikt skræddersyet til dine individuelle behov og ønsker. Vi hjælper dig med at blive mere klar over dine kvaliteter, behov og ambitioner. Du vil få støtte til at afklare, hvilken position og retning der passer dig bedst, og vores redskaber og analyse vil guide dig mod den rette vej. 

Med vores hjælp vil du få de ekstra indsigter og retning, du har brug for for at navigere mod din drøm.

Lad os tale sammen om dine behov og ønsker.

Sammen finder vi din rette vej...

KONTAKT

Har du et konkret behov - lad os mødes?

En værdifuld relation, hver gang

OM

GA EXECUTIVE Search- & Coaching er ejet af headhunter og ledelsescoach Claus Lunde og har et tæt samarbejde med flere kompetente konsulenter. Højt specialiserede konsulenter inden for erhvervspsykologi, research, rekruttering og strategi. Heraf ‘Vi og Os’.

Med stor ihærdighed løses opgaver med grundighed, hvor du altid fornemmer en troværdighed og højeste fortrolighed. For kunder, i private virksomheder og for offentlige organisationer. 

Vi udspringer af Green Andersen Erhvervspsykologi som i mere end 20 år har leveret konsulentydelser inden for organisationspsykologi, erhvervscoaching, ledelses- og teamudvikling. 

 

POSITIONER

Privat- og offentlig ledelse, C- suite, Bestyrelser, It- & Digital ledelse, Kommunikation, HR

BRANCHEOMRÅDER

Private virksomheder, Offentlig sektor, Interesse-organisationer, Fonde, NGO, Industri m.fl.

FAGOMRÅDER

Sundhed, Life science, Medtech, Pharma, IT & Digitalisering, Kultur & Oplevelser, Kommunikation, Medier, Økonomi, Finans & Investering m.fl.

Velkommen
til Faxehus

Vi har til huse på den skønneste og yderst diskrete lokation i Carlsbergs tidligere direktionslokaler. Side om side med Executive Cognito, som vi har en del tilfælles med.

Adresse:
Gamle Carlsberg Vej 16,
DK- 1799 Kbh V

Links
GDPR

Email:
claus@ga-es.dk

Telefon:
+45 40 43 85 00