Talentudviklingsprogram

Gør den talentfulde topleder aspirant klar til opgaven

Gør din talentfulde topleder aspirant klar til opgaven

Få hjælp til at udfolde dit eller din leders fulde potentiale

Med vores talent- og udviklingsprogram vil du opleve formidable resultater. For gode resultater og følgeskabet opnås, når der sættes fokus på at udvikle sit personlige lederskab.

Vi skaber rum for god topledelse. Opnå en målbar værdi, hver gang, også for den relationelle sammenhængskraft. Fordi god topledelse handler om følgeskab. Med det følger forankring for nye gode resultater. Dem hjælper vi til med. Lad os mødes. For at tale om og forstå dit eller jeres behov. 

 

hvilken værdi skaber vi for dig og dine?

Opnå... nye formidable resultater at blive en god leder værdifuld afklaring personlig gennemslagskraft styrke modstandskraft øget selvindsigt ydmyghed formidable resultater selvbeherskelse øget robusthed fornyet energi og styrke meningsfuldhed selvtillid motivation bedre teamledelse følgeskab tålmodighed politisk forståelse lede over niveau struktur selvdisciplin en bedre forhandlingsevne 

hvad mener andre?

LÆS MERE UDVIKLINGSPROGRAM FOR TOPLEDERE

Vejen til det personlige lederskab

Få hjælp til at styrke dit eller din leders personlige lederskab. For det handler om, at turde være autentisk. 

Ligesom det handler om at blive en endnu bedre leder for egne ledere. Mindst lige så vigtigt som at kunne lede opad i organisationen.

Gennem dette talent- og udviklingsprogram styrkes dit talentfulde lederskab Du opnår ikke alene nye formidable resultater. Du sikrer også fastholdelse og skaber et godt arbejdsmiljø omkring din topledelse.

Dig eller din leder får hjælp til at undgå de mange faldgruber der er undervejs. Får hjælp til at drøfte de dilemmaer der er indimellem vil opstå. Får hjælp til at blive fundamentalt styrket, så man kan håndtere presset og alle de forandringer, der vil opstå undervejs.

Det uudnyttet potentiale identificerer vi i forløbet. Det øger selvindsigten. Men den indsigt handler også om de fokusområder, hvor man kan blive udfordret. Dem tager vi også fat på. 

Får hjælp med at opbygge kompetencer, som parallelt trænes imens programmen pågår. Med vores hjælp udarbejdes en personlig plan og mission. For med et klart mål og retning opnås succes. Dem tager vi også fat på.

Som en succesfuld topleder har ambitioner og viljestyrke. Men hvis ambitionerne hænger for meget uden på tøjet, så opnås ikke følgeskabet og man vil ikke lykkes. Her er det vores mantra og middel, at når man stoler på sig selv og egne evner, har man ikke behov for at fremhæve det overfor andre.

Derfor lad os hjælpe med at finde roen og troen. Finde ind til de evner og kvaliteter som er unikke for dig eller din leders personlige lederskab. 

VIDSTE DU?

Få hjælp til bevægelse med fremdrift og formidable resultater

1 %
EXECUTIVE SEARCH

85% af de top kvalificerede kandidater, vi hidtil har præsenteret for vores kunder, havde ikke forinden overvejet et jobskifte. Læs mere om vores search ydelser.

1 +
LEADERSHIP CONSULTING

Flere end 200 ledere har opnået klarhed, retning og ny indsigt. Læs mere om topleder rådgivning, talentudvikling, team coaching og outplacement.

REFRAME YOUR MINDSET

Få hjælp til at overvinde de tanker der begrænser din personlige succes

Få hjælp til at overvinde de tanker der begrænser din personlige succes

Alle vores handlinger er styret af vores grundlæggende perception. Enten af de værdier vi har med hjemmefra. Eller fra den måde vi ser på os selv. Med dette forløb arbejder vi med den fortælling, der starter med dig selv. For din selvopfattelse har stor betydning for din personlige succes.

Når vi har os selv med i ting vi involverer os i, mobiliseres en naturlig energi og fremdrift. Hvis ikke står vi i vejen for os selv og andre. Dette unikke selvudviklings program er baseret på mange års forskning i vores tanker og adfærd. Det tager udgangspunkt i dig. For de tanker du har, mærker andre oftest på dit adfærd. Hvis der er noget som er mod din overbevisning, vil det smitte af på dit ubevidste adfærd.

Så med dette forløb får du mulighed for at blive endnu mere bevidst om dig selv. Får lejlighed til at søge ind til det der betyder mest for dig. Det du drømmer om at realisere og opnå.

Dit ansvar i samfundet eller din professionelle rolle. Du får også lejlighed til at skrive en personlig plan for hvordan du vil lykkes endnu bedre. Med udviklingsprogrammet, Reframe Your Mindset, bliver vejen til din personlige succes meget tydelig.

Lad os mødes. Tale sammen om hvad der skal til for at indfri dit skjulte potentiale.

LÆS MERE TEAMCOACHING

Grib momentum for hele lederteamet

 

Når dine værdifulde relationer komplimenterer og supplerer hinanden bedst muligt, så sker der en bevægelse. Den bevægelse der skaber den ønskede fremdrift med de resultater, mange virksomheder ønsker sig.

 

Du og din nye ledere tilbydes et unikt forløb, som skaber ny udvikling for hele topleder teamet. En udvikling som sikrer et tillidsfuldt team samarbejde, hvor alle går i takt. For hvis der er konflikter i teamet, står disse i vejen for fælles succes.

Med dette værdiskabende team forløb sikres du, at dit team har en fælles forståelse, for den fælles opgave. At din organisation opnår fremdrift på flere niveauer. At dit team skaber ny fælles resultater, som I alle kan være stolte af.

Læs mere om teamcoaching her

KONTAKT

Fik du svar på det du søgte?

Claus Lunde

RING på +45 40438500

En værdifuld relation, hver gang

OM

GA EXECUTIVE Search- & Coaching er ejet af headhunter og ledelsescoach Claus Lunde og har et tæt samarbejde med flere kompetente konsulenter. Højt specialiserede konsulenter inden for erhvervspsykologi, research, rekruttering og strategi. Heraf ‘Vi og Os’.

Med stor ihærdighed løses opgaver med grundighed, hvor du altid fornemmer en troværdighed og højeste fortrolighed. For kunder, i private virksomheder og for offentlige organisationer. 

Vi udspringer af Green Andersen Erhvervspsykologi som i mere end 20 år har leveret konsulentydelser inden for organisationspsykologi, erhvervscoaching, ledelses- og teamudvikling. Få hjælp til altid at nå succesfuldt i mål.

 

POSITIONER

Privat- og offentlig ledelse, C- suite, Bestyrelser, It- & Digital ledelse, Kommunikation, HR

 

BRANCHEOMRÅDER

Private virksomheder, Offentlig sektor, Interesse-organisationer, Fonde, NGO, Industri m.fl.

 

FAGOMRÅDER

Sundhed, Forskning & Uddannelse, IT & Digitalisering, Kultur & Oplevelser, Kommunikation, Medier, Økonomi, Finans & Investering m.fl.

Velkommen
til Faxehus

Vi har til huse på den skønneste og yderst diskrete lokation i Carlsbergs tidligere direktionslokaler. Side om side med Executive Cognito, som vi har en del tilfælles med.

Links
GDPR

Adresse:
Gamle Carlsberg Vej 16,
DK- 1799 Kbh V
Telefon:
+45 40 43 85 00

Email:
claus@ga-es.dk