Talentudviklingsprogram

Gør din talentfulde topleder aspirant klar til opgaven

Gør din talentfulde topleder aspirant klar til opgaven

Få hjælp til at udfolde din leders - eller dit fulde potentiale

Vi skaber rum for god topledelse. Lad vores talent- og udviklingsprogram blive din nøgle til at frigøre dit sande potentiale og opnå utrolige resultater. For ved at udvikle dine personlige lederegenskaber bygges stærke relationer med dem omkring dig. Sammen støtter vi topledelsen i at skabe et miljø, der fremmer både vækst og synergi. Vores program tilbyder konkret værdi for både individer og organisationer og baner vejen for bæredygtig succes. Opdag dine unikke behov og frigør dit potentiale med vores værktøjer og god vejledning. 

Lad os begive os ud på denne rejse sammen!

 

hvilken værdi skaber vi for dig og dine?

Opnå... nye formidable resultater at blive en god leder værdifuld afklaring personlig gennemslagskraft styrke modstandskraft øget selvindsigt ydmyghed formidable resultater selvbeherskelse øget robusthed fornyet energi og styrke meningsfuldhed selvtillid motivation bedre teamledelse følgeskab tålmodighed politisk forståelse lede over niveau struktur selvdisciplin en bedre forhandlingsevne 

hvad mener andre?

LÆS MERE UDVIKLINGSPROGRAM FOR TOPLEDERE

Vejen til det personlige inkluderende lederskab

Få hjælp til at styrke dit eller din leders personlige lederskab ved at turde lede autentisk. Skabe succesfulde forandringer gennem følgeskab. Ligesom det er vigtigt at blive en endnu bedre leder for dine egne ledere som at kunne lede opad i organisationen.

Gennem dette talent- og udviklingsprogram styrkes dit talentfulde lederskab. Du opnår ikke alene nye formidable resultater. Du sikrer også fastholdelse og skaber et godt arbejdsmiljø omkring din topledelse. 

Dig eller din leder får hjælp til at undgå de mange faldgruber der er undervejs. Får hjælp til at drøfte de dilemmaer der er indimellem vil opstå. Får hjælp til at blive fundamentalt styrket, så man kan håndtere presset og alle de forandringer, der vil opstå undervejs.

Det uudnyttet potentiale identificerer vi i forløbet. Det øger selvindsigten. Men den indsigt handler også om de fokusområder, hvor man kan blive udfordret. Dem tager vi også fat på. 

Får hjælp med at opbygge kompetencer, som parallelt trænes imens programmet pågår. Med vores hjælp udarbejdes en personlig plan og mission. Her suppleres med om hvordan man bedst motiverer sine medarbejdere. Får dem med på den samme rejse.

Som en succesfuld topleder har man ambitioner og viljestyrke. Men hvis ambitionerne hænger for meget uden på tøjet, så opnås ikke følgeskabet og man vil ikke lykkes. Her er det vores mantra og middel, at når man stoler på sig selv og egne evner, har man ikke behov for at fremhæve det overfor andre.

Derfor lad os hjælpe med at finde roen og troen. Finde ind til de evner og kvaliteter som er unikke for dig eller din leders personlige lederskab. 

FACTS & FINDINGS

Få hjælp til bevægelse med fremdrift og formidable resultater

1 %
EXECUTIVE SEARCH

85% af de top kvalificerede kandidater, vi hidtil har præsenteret for vores kunder, havde ikke forinden overvejet et jobskifte. Læs mere om vores search ydelser.

1 +
LEADERSHIP CONSULTING

Flere end 200 ledere har opnået klarhed, retning og ny indsigt. Læs mere om topleder rådgivning, talentudvikling, team coaching og outplacement.

LÆS MERE OM TALENT VURDERING

Har du behov for hjælp til at spotte morgendagens topleder talent i din virksomhed?

De ledere, der kender kulturen bedst, er ofte dem der har de bedste forudsætninger for, at bære virksomheden sikkert ind i fremtiden. Flere mister dem dog undervejs til andres fordel, da de ikke har et tilstrækkeligt fokus på de talentfulde lederes behov og ønsker.

Det hjælper vi til med at du og din virksomhed undgår. Læs mere om hvordan vi vurderer topleder talentmassen i din virksomhed. Hjælper til med et succesfuldt generationsskifte.

LÆS MERE OM TEAM COACHING

Grib momentum for hele lederteamet

Forestil dig at dine kollegaer og medarbejdere har en bevægelse, der skaber fremdrift. En bevægelse hvor I supplerer hinanden. Hvor I giver kredit hvor det skal være og kritik hvor det skal være, så I alle kan opnå de resultater I stræber efter.

I tilbydes et unikt program, der skaber ny udvikling for hele dit topleder- eller lederteam. Seancer, der bygger på tillid og samarbejde, hvor alle går i takt. Hvor konflikterne i teamet ophører, så de ikke står i vejen for fælles succeser.

Med dette værdiskabende team forløb sikres du, at dit team får en fælles forståelse for den fælles opgave. Viden om hvordan I motiverer og skaber tydelige rammer. Hvordan I sammen når jeres mål. Det vil resultere i fremdrift på flere niveauer for din organisation, samtidig med at dit team vil skabe nye fælles resultater, som I alle kan være stolte af.

Læs mere om teamcoaching her

KONTAKT

Har du et konkret behov - lad os mødes?

En værdifuld relation, hver gang

OM

GA EXECUTIVE Search- & Coaching er ejet af headhunter og ledelsescoach Claus Lunde og har et tæt samarbejde med flere kompetente konsulenter. Højt specialiserede konsulenter inden for erhvervspsykologi, research, rekruttering og strategi. Heraf ‘Vi og Os’.

Med stor ihærdighed løses opgaver med grundighed, hvor du altid fornemmer en troværdighed og højeste fortrolighed. For kunder, i private virksomheder og for offentlige organisationer. 

Vi udspringer af Green Andersen Erhvervspsykologi som i mere end 20 år har leveret konsulentydelser inden for organisationspsykologi, erhvervscoaching, ledelses- og teamudvikling. 

 

POSITIONER

Privat- og offentlig ledelse, C- suite, Bestyrelser, It- & Digital ledelse, Kommunikation, HR

BRANCHEOMRÅDER

Private virksomheder, Offentlig sektor, Interesse-organisationer, Fonde, NGO, Industri m.fl.

FAGOMRÅDER

Sundhed, Life science, Medtech, Pharma, IT & Digitalisering, Kultur & Oplevelser, Kommunikation, Medier, Økonomi, Finans & Investering m.fl.

Velkommen
til Faxehus

Vi har til huse på den skønneste og yderst diskrete lokation i Carlsbergs tidligere direktionslokaler. Side om side med Executive Cognito, som vi har en del tilfælles med.

Links
GDPR

Adresse:
Gamle Carlsberg Vej 16,
DK- 1799 Kbh V
Telefon:
+45 40 43 85 00

Email:
claus@ga-es.dk