Executive coaching og topleder udvikling i København

Udfold dit - eller din topleder´s fulde potentiale

"Hvis du vil gøre alle glade, bliv ikke leder - sælg is"

STEVE JOBS

Velkommen til mit fortrolige rum

Mød Claus Lunde, der er ledelsescoach og har hjulpet flere talentfulde ledere til personlig succes.

Afspil video

Bliv klar til opgaven…

Velkommen til det fortrolige rum rum for god topledelse. Her  tilbydes du dette unikke talent- og udviklingsprogram, som kan blive din nøgle til at frigøre dit sande potentiale og opnå utrolige resultater. For ved at udvikle dine personlige lederegenskaber bygges stærke relationer med dem omkring dig. Også når der skal træffes svære beslutninger som ikke er ønskelige for alle omkring dig. Og her handler det især om at lede sig selv og sine følelser på autentisk vis – ikke som en kappe man tager på.

Lad os begive os ud på denne rejse sammen!

Dette program tilbyder konkret værdi for både individer og organisationer og baner vejen for bæredygtig succes. 

Opdag dine unikke behov og frigør dit potentiale med evidensbaserede værktøjer og god personlig professionel vejledning. Fra en der selv har betrådt den til tider ubarmhjertige og stejle vej til toppen af bjerget.

hvad mener andre LEDERE?

TALENTUDVIKLINGSPROGRAM

Din vej til det personlige inkluderende lederskab

Få hjælp til at styrke dit eller din leders personlige lederskab ved at turde lede autentisk. Skabe succesfulde forandringer gennem følgeskab. Ligesom det er vigtigt at blive en endnu bedre leder for dine egne ledere som at kunne lede opad i organisationen.

Gennem dette talent- og udviklingsprogram styrkes dit talentfulde lederskab. Du opnår ikke alene nye formidable resultater. Du sikrer også fastholdelse og skaber et godt arbejdsmiljø omkring din topledelse. 

Dig eller din leder får hjælp til at undgå de mange faldgruber der er undervejs. Får hjælp til at drøfte de dilemmaer der er indimellem vil opstå. Får hjælp til at blive mentalt styrket, så man kan håndtere presset og alle de forandringer, der vil opstå undervejs. Til at sige til og fra på de rigtige tidspunkter. 

Det uudnyttet potentiale identificerer vi i forløbet. Det øger selvindsigten. Men den indsigt handler også om de fokusområder, hvor man kan blive udfordret. En af de ofte oversete er at blive endnu bedre til at styre sine følelser. Dem iblandt andre områder tager vi også fat på.

Får hjælp med at opbygge kompetencer, som parallelt trænes imens programmet pågår. Med vores hjælp udarbejdes en personlig plan og mission. Her suppleres med om hvordan man bedst motiverer sine medarbejdere. Får dem med på den samme rejse.

Som en succesfuld topleder har man ambitioner og viljestyrke. Men hvis ambitionerne hænger for meget uden på tøjet, så opnås ikke følgeskabet og man vil ikke lykkes. Her er det vores mantra og middel, at når man stoler på sig selv og egne evner, har man ikke behov for at fremhæve det overfor andre.

Derfor lad os hjælpe med at finde roen og troen. Finde ind til de evner og kvaliteter som er unikke for dig eller din leders personlige lederskab. 

FREMTIDENS TOPLEDERE

Vidste du, at den emotionelle intelligens (EQ) udgør 80% af den karrieremæssige succes?

TALENT VURDERING

Få hjælp til at spotte fremtidens topleder talent i din virksomhed

De ledere, der kender kulturen bedst, er ofte dem der har de bedste forudsætninger for, at bære virksomheden sikkert ind i fremtiden. Flere mister dem dog undervejs til andres fordel, da de ikke har et tilstrækkeligt fokus på de talentfulde lederes behov og ønsker. Det hjælper vi til med at du og din virksomhed undgår. Læs mere om hvordan vi vurderer topleder talentmassen i din virksomhed. Hjælper til med et succesfuldt generationsskifte.

SUCCESFULD RÅDGIVNING

1 +
EXECUTIVE COACHING

Flere end 200 andre ledere har allerede opnået klarhed, retning og ny indsigt.

TEAM COACHING

Grib momentum for hele lederteamet

Forestil dig at dine kollegaer og medarbejdere har en bevægelse, der skaber fremdrift. En bevægelse hvor I supplerer hinanden. Hvor I giver kredit hvor det skal være og kritik hvor det skal være, så I alle kan opnå de resultater I stræber efter.

I tilbydes et unikt program, der skaber ny udvikling for hele dit topleder- eller lederteam. Seancer, der bygger på tillid og samarbejde, hvor alle går i takt. Hvor konflikterne i teamet ophører, så de ikke står i vejen for fælles succeser.

Med dette værdiskabende team forløb sikres du, at dit team får en fælles forståelse for den fælles opgave. Viden om hvordan I motiverer og skaber tydelige rammer. Hvordan I sammen når jeres mål. Det vil resultere i fremdrift på flere niveauer for din organisation, samtidig med at dit team vil skabe nye fælles resultater, som I alle kan være stolte af.

Læs mere om teamcoaching her

KONTAKT

Har du et konkret behov - lad os mødes?

En værdifuld relation, hver gang

Links
GDPR

Adresse:
Gamle Carlsberg Vej 16,
DK- 1799 Kbh V
Telefon:
+45 40 43 85 00

Email:
claus@ga-es.dk