Baggrundstjek af personer og medarbejdere

Undgå fejlansættelsen med en 'second opinion'

Hjælp til det sikre valg

Sådan undgår du fejlansættelsen med vores ekspertise og professionelle leder evaluering.

Afspil video

Hvis du betvivler hvilken top-kandidat, der er den rette til stillingen, så lad os hjælpe dig. Få hjælp med professionel assistance til grundige evalueringer af lederne i din ansættelsesproces.

Lederskabets værdier er afgørende for succes, inklusive værdibaseret ledelse. Værdier er vigtige, men principper er også afgørende for succes. Principper fungerer som hjørneflag og angiver vores grænser og handlingsplaner.

Ledelses ansættelser kan mislykkes, hvis principper ikke tages i betragtning og afklares meget nøje undervejs i ledervurderingen. 

Det er vigtigt at anerkende princippernes betydning for at undgå at ansætte en leder uden rødder i organisationen. Eller i daglig tale – at man fik ansat potteplanten uden rødder.

Lad os have en samtale om dine forventninger, og sammen vil vi finde den bedste løsning til at ansætte den ideelle topkandidat til din virksomhed.

mød flere tilfredse kLIENTER

VURDERINGSPROCESSEN

Bliv helt sikker med en grundig leder evaluering

Vi tilbyder fleksible løsninger. Læs mere om vurderingsprocessen, hvor tilvalgsydelser er markeret med (+). Vælg selv dele af processen efter dit behov.

GRUNDIG ANALYSE

Vi kaster et blik på jeres virksomhed og organisation udefra. Bidrager med at kvalificere det behov for lederprofil, som matcher de udfordringer der ligger i stillingen. Hvis ikke I har kontakt til kandidater, tilbyder vi hjælp til at udarbejde det jobopslag, der henvender sig specifikt til den lederprofil I søger.

OBJEKTIV VURDERING

Vi tilbyder flere metoder til at evaluere potentielle ledere, herunder person test, interviews, assessments, reference interviews og et udvidet baggrundstjek. Evalueringsresultatet beskrives i en rapport, der giver jer den manglende indsigt og skaber de bedste betingelser for at træffe det rette valg.

PÅLIDELIG RÅDGIVNING

Vores rådgivning og vurderinger er pålidelig, hvilket vores mange tilfredse kunder underbygger. Vi supplerer altid med rådgivning fra start til slut. Såvel i forhold til jobprofil, stillingsopslag, udvælgelse som forhandling. Vores ambition er altid at sikre at I ansætter den rette til stillingen.

 

UDVIDET BAGGRUNDSTJEK

Når du vil vide dig helt sikker…

Vi tilbyder eksperthjælp til at evaluere pålidelighed, troværdighed og dømmekraft gennem ledervurderingen og samtalerne. Vi udfører også baggrundstjek og sikkerhedsundersøgelser for at beskytte din virksomheds omdømme. Lad os planlægge et møde for at diskutere dine behov og finde den bedste løsning.

EXECUTIVE SEARCH

Behov for en strategisk søgning i markedet?

Vi tilbyder vores ekspertise inden for executive search, som afslører skjult talent og leverer en fejlfri service. Få hjælp til at identificere og tiltrække det perfekte match og oplev, hvordan vi kan omsætte dine visioner til virkelighed.

KONTAKT

Har du et konkret behov - lad os mødes?

En værdifuld relation, hver gang

Telefon:
+45 40 43 85 00

Links
GDPR

Email:
claus@ga-es.dk

Adresse:
Gamle Carlsberg Vej 16,
DK- 1799 Kbh V