Test, ledervurdering & baggrundstjek

Har du behov for hjælp til at vurdere om topleder kandidaten er troværdig innovativ struktureret systematisk uærlig tydelig for teoretisk inkluderende for uerfaren talentfuld empatisk for ufleksibel robust fleksibel principfast forandringsparat for vag eksekverende resultatskabende troværdig for tunnelsynet visionær for bøjelig inkompetent for ustabil ?

Undgå fejlansættelsen med en 'second opinion'

Få hjælp til at sikre jer det rette valg af leder til stillingen – eller måske få gennemført et udvidet baggrundstjek? 

- Det er afgørende at den topleder I ansætter ikke har en historik, der kan kompromittere jeres virksomhedsomdømme! Så hvis du på nogen måde betvivler hvem, af leder kandidaterne, der er den rette til top stillingen - lad tvivlen komme dig til gode. Lad os mødes. Tale sammen og forstå jeres behov, så vi sammen kan finde den rette løsning.

mød flere tilfredse kunder

VIDSTE DU?

Få hjælp til bevægelse med fremdrift og formidable resultater

1 %
EXECUTIVE SEARCH

85% af de top kvalificerede kandidater, vi hidtil har præsenteret for vores kunder, havde ikke forinden overvejet et jobskifte. Læs mere om vores search ydelser.

1 +
LEADERSHIP CONSULTING

Flere end 200 ledere har opnået klarhed, retning og ny indsigt. Læs mere om topleder rådgivning, talentudvikling, team coaching og outplacement.

VURDERINGSPROCESSEN

Bliv helt sikker med en grundig ledervurdering

Du har allerede kontakt med- eller til hensigt at annoncere efter en ny lederprofil. 

Få hjælp til at sikre valget af den rette leder til den ansvarsfulde stilling. Du tilbydes fleksible løsninger alt efter dit konkrete behov og ønsker. Vælg mellem ydelser markedet med +.

Grundig profilanalyse

Vi kaster et blik på jeres virksomhed og organisation udefra. Bidrager med at kvalificere det behov for lederprofil, som matcher de udfordringer der ligger i stillingen. Hvis ikke I har kontakt til kandidater, tilbyder vi hjælp til at udarbejde det jobopslag, der sikrer jer at tiltrække specifikt den lederprofil I søger, fremfor at henvende sig for generelt. For det er en af vores spidskompetencer!

Troværdig vurdering +

Vi anvender et af markeds mest avancerede persontest systemer, til at gennemføre ledervurderinger. I modtager en tilbagemelding og gennemfører ansættelsessamtaler, som vi tilbyder deltagelse til. Ydermere tilbydes et assessment center forløb for dine særligt udvalgte topkandidater. Vi tilbyder også at gennemføre almindelige reference interviews, samt udvidet baggrundstjek. Læs mere nedenfor.

Kvalificeret rådgivning

Vores rådgivning og vurderinger har endnu ikke vist sig forkert i forhold til de mange tilfredse kunder vi har løst opgaver for. Vi supplerer altid med rådgivning fra start til slut. Såvel i forhold til jobprofil, stillingsopslag, udvælgelse som forhandling. Vores ambition er altid at sikre, I ansætter den rette leder der matcher de forventninger der ligger til grund.

SANDHEDEN OG KONSEKVENSEN

UDVIDET BAGGRUNDSTJEK

Bliv helt sikker i valget af jeres kommende topleder - eller nye medlem til bestyrelsen

Vi har alle flere gange, i medierne, oplevet hvordan en topleders historik kan få store konsekvenser for alle involverede parter.

For at hjælpe vores kunder med at imødegå den situation, tilbyder vi et udvidet baggrundstjek. Et produkt, hvor vi med særlige metoder gennemfører en tilbundsgående undersøgelse. Forløbet gennemføres i et tæt fortroligt samarbejde med konsulenter, der er specialuddannet til at gennemføre sikkerhedsgodkendelser. Og med dette produkt vil man, som beslutningstager, vide sig helt sikker på hvem man ansætter i den ansvarsfulde stilling. 

FÅ ET TILBUD?

Lad os mødes?

For at tale om og forstå jeres behov.
Finde frem til den rette løsning.

EXECUTIVE SEARCH

Vi finder det rette kandidat match?

Vi tilbyder executive search løsninger, hvor vi finder den person- og faglige lederprofil I efterspørger.

Vores erfaring og evidens viser, en tydelig værdi og eksklusivitet, når vi diskret gennemfører en søgning for vores kunder. Her finder vi dem I måske ikke selv havde tænkt på?  Mød dem i det fortrolige rum.

succesfulDT onboarding PROGRAM

Claus Lunde er ejer af virksomheden, GA EXECUTIVE Search- & Coaching. Her får du hjælp til Få hjælp til rådgivning, rekruttering og personlig udvikling.

Giv din topleder en god start

Den Gode Start understøtter et langvarigt godt samarbejde med succesfulde resultater.

Erfaringen viser at mange ubevidste fejl, som nyansatte ledere begår i de første 100 dage, ofte ender med en udskiftning igen inden året er omme. Oftest fordi de oplever at kulturskiftet fra tidligere til nye virksomhed er for stort. Lige så ofte fordi de kommer skævt ind i mødet med deres nye medarbejdere. Måske fordi de for hurtigt giver sig i kast med at skabe for store forandringer før de har lært virksomheden at kende?

Med forløbet, Den Gode Start, hjælpes din leder godt ind i din virksomhed. Lederen klædes på til opgaven, såvel teoretisk, strategisk som mentalt. Du sikres en succesfuld ansættelse, hvor fundamentet for nye formidable resultater er skabt, uden at lederen mister fodfæstet undervejs.

Lad os mødes. Tale sammen og forstå hvad der skal til for at give jeres kommende leder den bedste start.

hvad har ANDRE ledere opNÅET?

løs konflikterne med teamcoaching

Grib momentum for hele lederteamet

 

Når dine værdifulde relationer komplimenterer og supplerer hinanden bedst muligt, så sker der en bevægelse. Den bevægelse der skaber den ønskede fremdrift med de resultater, mange virksomheder ønsker sig.

 

Du og din nye leder tilbydes et unikt forløb, som skaber ny udvikling for hele lederteamet. En udvikling som sikrer et tillidsfuldt team. Et samarbejde, hvor alle ror i den samme retning.

Den dynamik der ændres når et nyt medlem kommer til i teamet, skaber altid en forandring. Heldigvis oftest til det bedre. Men vi ved alle, at det lige så ofte er en ”game changer”, som ikke altid falder til organisationens fordel. Der kan jo være mere end én årsag til at en leder er blevet skiftet ud – eller har forladt teamet.

Med dette værdiskabende team forløb sikres du, at dit team har en fælles forståelse, for den fælles opgave. At din organisation opnår fremdrift på flere niveauer. At dit team skaber fælles resultater, som I alle kan være stolte af.

Læs mere her om, hvordan du får hjælp til at skabe dit high performance team.

KONTAKT

Fik du svar på det du søgte?

Claus Lunde

RING på +45 40438500

En værdifuld relation, hver gang

OM

GA EXECUTIVE Search- & Coaching er ejet af headhunter og ledelsescoach Claus Lunde og har et tæt samarbejde med flere kompetente konsulenter. Højt specialiserede konsulenter inden for erhvervspsykologi, research, rekruttering og strategi. Heraf ‘Vi og Os’.

Med stor ihærdighed løses opgaver med grundighed, hvor du altid fornemmer en troværdighed og højeste fortrolighed. For kunder, i private virksomheder og for offentlige organisationer. 

Vi udspringer af Green Andersen Erhvervspsykologi som i mere end 20 år har leveret konsulentydelser inden for organisationspsykologi, erhvervscoaching, ledelses- og teamudvikling. Få hjælp til altid at nå succesfuldt i mål.

 

POSITIONER

Privat- og offentlig ledelse, C- suite, Bestyrelser, It- & Digital ledelse, Kommunikation, HR

 

BRANCHEOMRÅDER

Private virksomheder, Offentlig sektor, Interesse-organisationer, Fonde, NGO, Industri m.fl.

 

FAGOMRÅDER

Sundhed, Forskning & Uddannelse, IT & Digitalisering, Kultur & Oplevelser, Kommunikation, Medier, Økonomi, Finans & Investering m.fl.

Velkommen
til Faxehus

Vi har til huse på den skønneste og yderst diskrete lokation i Carlsbergs tidligere direktionslokaler. Side om side med Executive Cognito, som vi har en del tilfælles med.

Telefon:
+45 40 43 85 00

Links
GDPR

Email:
claus@ga-es.dk

Adresse:
Gamle Carlsberg Vej 16,
DK- 1799 Kbh V