Test, ansættelses vurdering & baggrundstjek

Undgå fejlansættelsen med en 'second opinion'

Fik du en potteplante uden rødder?

Hør Claus Lunde berette om hvilket personligt område, man bør være særligt opmærksom på. Et område der ofte bliver en årsag til fejlansættelsen.

Få hjælp med professionel assistance til grundige evalueringer af ledere til din ansættelsesproces. Hvis du er i tvivl om, hvilken kandidat der er den rette til stillingen, så lad os hjælpe dig. Læs mere her på vores hjemmeside om, hvordan vi kan hjælpe dig med at træffe et sikkert valg.

Hvis er i tvivl om ansættelsen af din næste leder, lad os drøfte hvad vi kan gøre for dig.

mød flere tilfredse kunder

VURDERINGSPROCESSEN

Bliv helt sikker med en grundig ledervurdering

Du har allerede kontakt med- eller til hensigt at annoncere efter en ny lederprofil. Vi tilbyder fleksible løsninger alt efter dit konkrete behov og ønsker. Læs mere om vurderingsprocessen her, hvor tilvalgsydelser er markeret med +. Du kan vælge mellem dele af processen alt efter behov og ønsker.

Grundig profilanalyse

Vi kaster et blik på jeres virksomhed og organisation udefra. Bidrager med at kvalificere det behov for lederprofil, som matcher de udfordringer der ligger i stillingen. Hvis ikke I har kontakt til kandidater, tilbyder vi hjælp til at udarbejde det jobopslag, der henvender sig specifikt til den lederprofil I søger.

Troværdig vurdering +

Vi tilbyder flere metoder til at evaluere potentielle ledere, herunder person test, interviews, assessments, reference interviews og et udvidet baggrundstjek. Her får I en fuldstændig forståelse af hver kandidat. Evalueringen beskrives i en rapport der skaber indsigt og overblik og giver Jer de bedste betingelser for at træffe det rette valg.

Kvalificeret rådgivning

Vores rådgivning og vurderinger er pålidelig, hvilket vores mange tilfredse kunder underbygger. Vi supplerer altid med rådgivning fra start til slut. Såvel i forhold til jobprofil, stillingsopslag, udvælgelse som forhandling. Vores ambition er altid at sikre at I ansætter den rette til stillingen.

FÅ ET TILBUD?

Bliv helt sikker i valget af jeres kommende topleder - eller nye medlem til bestyrelsen

Vores eksperter kan vurdere pålidelighed, troværdighed, dømmekraft og meget mere. Vi tilbyder også et omfattende baggrunds- og sikkerhedstjek udført af specialiserede konsulenter. Med dette sikrer du at din øverste ledelse ikke har en skadelig historie, der kan kompromittere din virksomheds omdømme. 

Lad os mødes og finde den rigtige løsning til dine behov.

EXECUTIVE SEARCH

Få hjælp til det rette kandidat match?

Vi tilbyder executive search løsninger, hvor vi finder den person- og faglige lederprofil I efterspørger.

Vores erfaring og evidens viser, en tydelig værdi og eksklusivitet, når vi diskret gennemfører en søgning for vores kunder. Her finder vi dem I måske ikke selv havde tænkt på?  Mød dem i det fortrolige rum.

KONTAKT

Har du et konkret behov - lad os mødes?

En værdifuld relation, hver gang

OM

GA EXECUTIVE Search- & Coaching er ejet af headhunter og ledelsescoach Claus Lunde og har et tæt samarbejde med flere kompetente konsulenter. Højt specialiserede konsulenter inden for erhvervspsykologi, research, rekruttering og strategi. Heraf ‘Vi og Os’.

Med stor ihærdighed løses opgaver med grundighed, hvor du altid fornemmer en troværdighed og højeste fortrolighed. For kunder, i private virksomheder og for offentlige organisationer. 

Vi udspringer af Green Andersen Erhvervspsykologi som i mere end 20 år har leveret konsulentydelser inden for organisationspsykologi, erhvervscoaching, ledelses- og teamudvikling. 

 

POSITIONER

Privat- og offentlig ledelse, C- suite, Bestyrelser, It- & Digital ledelse, Kommunikation, HR

BRANCHEOMRÅDER

Private virksomheder, Offentlig sektor, Interesse-organisationer, Fonde, NGO, Industri m.fl.

FAGOMRÅDER

Sundhed, Life science, Medtech, Pharma, IT & Digitalisering, Kultur & Oplevelser, Kommunikation, Medier, Økonomi, Finans & Investering m.fl.

Velkommen
til Faxehus

Vi har til huse på den skønneste og yderst diskrete lokation i Carlsbergs tidligere direktionslokaler. Side om side med Executive Cognito, som vi har en del tilfælles med.

Telefon:
+45 40 43 85 00

Links
GDPR

Email:
claus@ga-es.dk

Adresse:
Gamle Carlsberg Vej 16,
DK- 1799 Kbh V