Du er velkommen til at kontakte mig

Erfaringen har vist mig at der altid er en løsning og en vej at gå - om man tænker sig rigtig godt om. Søger den hjælp man har behov for, til at lykkes. Det gør jeg selv...

I vores møde vægtes åbenhed og transparens højt. Lad os derfor mødes. Tale sammen om dine eller din virksomheds konkrete behov. Her få lejlighed til at forstå hvad der er på spil. Sammen drøfte hvilken konkret udfordring, du har et behov for hjælp til at få løst.

Mange af mine kunder anerkender mig for gode evner til at forstå og skabe klarhed omkring svære problemstillinger. Skabe en klar retning og bidrage med værdifuld indsigt og løsninger. Løsninger som hjælper dem med at realisere deres mål. Det vil jeg også meget gerne hjælpe dig med at opnå.

Det første møde indledes oftest med en personlig og uforpligtende dialog. Alle forhold, vi drøfter, forholdes som altid med allerhøjeste konfidentialitet.

Du er velkommen til, at anvende et af nedenstående muligheder for at rette henvendelse og bestille konsultation. Eller du kan ringe direkte på +45 4043 8500, om din forespørgsel er present.

Jeg håber vi ses – herinde eller derude, Claus

HVAD MENER KUNDERNE?

SPECIALITETER SOM VI TILBYDER

Få hjælp til bevægelse med fremdrift og formidable resultater

1 %
EXECUTIVE SEARCH

85% af de top kvalificerede kandidater, vi hidtil har præsenteret for vores kunder, havde ikke forinden overvejet et jobskifte. Læs mere om vores search ydelser.

1 +
LEADERSHIP CONSULTING

Flere end 200 ledere har opnået klarhed, retning og ny indsigt. Læs mere om topleder rådgivning, talentudvikling, team coaching og outplacement.

KONTAKT

Fik du svar på det du søgte?

Claus Lunde

RING på +45 40438500

En værdifuld relation, hver gang

HVEM ER VI?

OM

GA EXECUTIVE Search- & Coaching er ejet af headhunter og ledelsescoach Claus Lunde og har et tæt samarbejde med flere kompetente konsulenter. Højt specialiserede konsulenter inden for erhvervspsykologi, research, rekruttering og strategi. Heraf ‘Vi og Os’.

Med stor ihærdighed løses opgaver med grundighed, hvor du altid fornemmer en troværdighed og højeste fortrolighed. For kunder, i private virksomheder og for offentlige organisationer. 

Vi udspringer af Green Andersen Erhvervspsykologi som i mere end 20 år har leveret konsulentydelser inden for organisationspsykologi, erhvervscoaching, ledelses- og teamudvikling. Få hjælp til altid at nå succesfuldt i mål.

 

POSITIONER

Privat- og offentlig ledelse, C- suite, Bestyrelser, It- & Digital ledelse, Kommunikation, HR

 

BRANCHEOMRÅDER

Private virksomheder, Offentlig sektor, Interesse-organisationer, Fonde, NGO, Industri m.fl.

 

FAGOMRÅDER

Sundhed, Forskning & Uddannelse, IT & Digitalisering, Kultur & Oplevelser, Kommunikation, Medier, Økonomi, Finans & Investering m.fl.

Velkommen
til Faxehus

Her skabes rummet for god topledelse. Vi har til huse på den skønneste og yderst diskrete lokation i Carlsbergs tidligere direktionslokaler. Side om side med Executive Cognito, som vi har en del tilfælles med.

Adresse:
Gamle Carlsberg Vej 16,
DK- 1799 Kbh V

Links
GDPR

Email:
claus@ga-es.dk

Telefon:
+45 40 43 85 00