Bestyrelsesrekruttering

Er din bestyrelse klædt på til virksomhedens udfordringer?

Med vores professionelle hjælp sammensættes den bestyrelse, der sikrer jeres virksomhed de bedste vilkår for vækst og stabilitet. Vi tilbyder assistance med at identificere og finde den eller de ‘skjulte talenter´ I mangler til jeres bestyrelse.

HØR MERE OM PROCESSEN

Afspil video

Få hjælp med at tiltrække de mest kompetente medlemmer til din bestyrelse.

Vi oplever en klar stigende tendens, hvor flere og flere bestyrelser søger vores rådgivning og ekspertise, når nye medlemmer skal findes. Behovet er ofte at identificere den viden og indsigt, den siddende bestyrelse mangler. Fokus er også på at skabe de rette dynamikker mellem de mange personligheder. Dette skaber den ønskede mangfoldighed med en varieret sammensætning af indsigt og talent, der samtidig øger bestyrelsens opmærksomhed, dømmekraft og beslutningsevne.

Som Managing Partner for GA EXECUTIVE, så lover jeg dig en værdifuld relation, hver gang. Den værdifulde relation i det tætte samarbejde, som du opnår med os. Her handler det ikke om bare at løse endnu en opgave eller optimere forretningen med endnu en omsætning. Det handler om at levere et produkt, som jeg personligt og dem jeg samarbejder med, er stolt af at kunne levere.

Vi tilgår opgaven på forskellig vis med forskellige strategier alt efter de behov du og din virksomhed har. Vi betragter derfor ikke to opgaver som værende ens.

Foranalysen vil nok altid være det mest grundlæggende anker i hele processen, da det er her, at vi definerer præcis, hvad det er for et behov du og din virksomhed har. Med ihærdighed går vi ud i markedet og på meget diskret og fortroligt vis retter henvendelse til de kandidater, der matcher den profil, vi forinden har defineret. Vi tilbyder også at vurdere kandidaterne gennem nogle leder analyser med interviews, ligesom vi tilbyder et grundigt baggrundstjek, hvis der er behov for det. 

Står du med en konkret udfordring, så håber jeg på, at du retter henvendelse. 

Lad os tage en konkret drøftelse og lad os se, om der kunne være en vej til et samarbejde. Om vi er den rigtige search partner for jer. 

KLENTUDTALELSER

UDVIDET BAGGRUNDSTJEK

Bliv helt sikker i valget af jeres kommende medlem til bestyrelsen

Vores eksperter kan vurdere pålidelighed, troværdighed, dømmekraft og meget mere undervejs i leder analysen. Vi tilbyder Jer også et omfattende baggrunds- og sikkerhedstjek udført af specialiserede konsulenter. Således at jeres kommende bestyrelses ansættelse ikke risikerer at kompromittere virksomhedens omdømme. 

Lad os mødes og finde den rigtige løsning til jeres behov.

VIRKSOMHEDER

KONTAKT

Har du et konkret behov - lad os mødes?

En værdifuld relation, hver gang

Adresse:
Gamle Carlsberg Vej 16,
DK- 1799 Kbh V

Links
GDPR

Email:
claus@ga-es.dk

Telefon:
+45 40 43 85 00