MED IHÆRDIGHED GRUNDIGHED TROVÆRDIGHED FORTROLIGHED SKABES VÆRDIFULDE RELATIONER TIL BESTYRELSEN

Bestyrelsesrekruttering

Er din bestyrelse klædt på til virksomhedens udfordringer?

Hør Claus Lunde berette om searchprocessen og om hvordan den værdifulde relation skabes.

Få professionel assistance til at sammensætte den mest effektive bestyrelse

Med vores professionelle hjælp sammensættes den bestyrelse, der sikrer jeres virksomhed de bedste vilkår for vækst og stabilitet. Vi tilbyder assistance med at identificere og finde den eller de ‘skjulte talenter´ I mangler til jeres bestyrelse.

SMV-segmentet har oplevet stigende krav om åben og bred rekruttering på direktions- og ledelsesniveau. Der er blevet bemærket, at seks ud af ti bestyrelsesposter besættes gennem personlige netværk. Ydermere fremhævede en CBS-rapport fra 2020, “Bestyrelser i ejerledet virksomheder,” at produktiviteten er signifikant påvirket af bestyrelsens sammensætning.

Studiet viste, at dem, der ansætter eksterne medlemmer, opnår en permanent højere produktivitetsniveau et år efter udnævnelsen.

Vi oplever en klar stigende tendens, hvor flere og flere bestyrelser søger vores rådgivning og ekspertise, når nye medlemmer skal findes. Behovet er ofte at identificere den viden og indsigt, den siddende bestyrelse mangler. Fokus er også på at skabe de rette dynamikker mellem de mange personligheder. Dette skaber den ønskede mangfoldighed med en varieret sammensætning af indsigt og talent, der samtidig øger bestyrelsens opmærksomhed, dømmekraft og beslutningsevne.

Her tilbydes en værdifuld proces for at optimere dine muligheder for at opnå de bedste betingelser for at udnævne den mest effektive bestyrelse. Vi tilbyder en service, hvor vi hjælper med at præcist identificere profilerne, du har brug for, og derefter gennemføre en strategisk og grundig søgning. Vores erfaring og beviser viser klare værdier og eksklusivitet, når vi diskret gennemfører en søgning for vores kunder. Vi finder profiler som du måske ikke har overvejet, og du vil møde dem i en fortrolig indstilling.

Lad os sammen skabe en god fremtidsfortælling. Den starter med at forstå dine behov ved vores første møde. Her kan vi bidrage med gode tanker og konkrete løsninger.

REFERENCER

UDVIDET BAGGRUNDSTJEK

Bliv helt sikker i valget af jeres kommende medlem til bestyrelsen

Vores eksperter kan vurdere pålidelighed, troværdighed, dømmekraft og meget mere undervejs i leder analysen. Vi tilbyder Jer også et omfattende baggrunds- og sikkerhedstjek udført af specialiserede konsulenter. Således at jeres kommende bestyrelses ansættelse ikke risikerer at kompromittere virksomhedens omdømme. 

Lad os mødes og finde den rigtige løsning til jeres behov.

KONTAKT

Har du et konkret behov - lad os mødes?

En værdifuld relation, hver gang

OM

GA EXECUTIVE Search- & Coaching er ejet af headhunter og ledelsescoach Claus Lunde og har et tæt samarbejde med flere kompetente konsulenter. Højt specialiserede konsulenter inden for erhvervspsykologi, research, rekruttering og strategi. Heraf ‘Vi og Os’.

Med stor ihærdighed løses opgaver med grundighed, hvor du altid fornemmer en troværdighed og højeste fortrolighed. For kunder, i private virksomheder og for offentlige organisationer. 

Vi udspringer af Green Andersen Erhvervspsykologi som i mere end 20 år har leveret konsulentydelser inden for organisationspsykologi, erhvervscoaching, ledelses- og teamudvikling. 

 

POSITIONER

Privat- og offentlig ledelse, C- suite, Bestyrelser, It- & Digital ledelse, Kommunikation, HR

BRANCHEOMRÅDER

Private virksomheder, Offentlig sektor, Interesse-organisationer, Fonde, NGO, Industri m.fl.

FAGOMRÅDER

Sundhed, Life science, Medtech, Pharma, IT & Digitalisering, Kultur & Oplevelser, Kommunikation, Medier, Økonomi, Finans & Investering m.fl.

Velkommen
til Faxehus

Vi har til huse på den skønneste og yderst diskrete lokation i Carlsbergs tidligere direktionslokaler. Side om side med Executive Cognito, som vi har en del tilfælles med.

Adresse:
Gamle Carlsberg Vej 16,
DK- 1799 Kbh V

Links
GDPR

Email:
claus@ga-es.dk

Telefon:
+45 40 43 85 00