MED IHÆRDIGHED GRUNDIGHED TROVÆRDIGHED FORTROLIGHED SKABES VÆRDIFULDE RELATIONER - OGSÅ TIL BESTYRELSEN

Bestyrelsesrekruttering

Er din bestyrelse klædt på til virksomhedens udfordringer?

Få hjælp til at sammensætte den mest effektive bestyrelse.

Få ekstern professionel assistance til at sammensætte den mest effektive bestyrelse

Med vores professionelle hjælp sammensættes den bestyrelse, der sikrer jeres virksomhed de bedste vilkår for vækst og stabilitet. Vi tilbyder assistance med at identificere og finde de ‘skjulte talenter´ I mangler til jeres bestyrelse.

SMV-segmentet har i årevis været underlagt stigende krav om åben og bred rekruttering på direktør- og ledelsesniveau. Her nævnes at seks ud af ti bestyrelsesposter tildeles gennem det personlige netværk.

Samtidig påpegede en offentliggjort CBS rapport fra 2020 `Bestyrelser i ejerledede virksomheder’ at produktiviteten påvirkes betragteligt af bestyrelsens sammensætning.

“Undersøgelsen viser at de, der hyrer eksterne medlemmer, opnår et permanent højere produktivitetsniveau allerede året efter ansættelsen.”

Vi oplever en tydelig stigende tendens i at flere og flere bestyrelser søger vores rådgivning og ekspertise, når nye medlemmer skal findes. Her er behovet ofte at identificere den viden og indsigt, som den siddende bestyrelse mangler. Fokus er også på at skabe den rette dynamik mellem de mange personligheder. At skabe den ønskede diversitet med en varieret sammensætning af indsigt og talent, der samtidig øger bestyrelsens bevidsthedsniveau, dømme- og beslutningskraft.

Her tilbydes en værdifuld proces, der optimerer jeres muligheder for at opnå de bedste betingelser til at udpege den mest effektive bestyrelse. En service hvor vi hjælper til med præcist at identificere hvilke profiler I kunne få gavn af. Herefter søger vi efter dem udenfor jeres eget netværk.

Vores erfaring og evidens viser, en tydelig værdi og eksklusivitet når vi, med diskretion, gennemfører en søgning for vores kunder. Her finder vi dem I måske ikke selv havde tænkt på? Og det er dem I kommer til at møde i det fortrolige rum.

Lad os sammen skabe en god fremtidig fortælling. Den fortælling, der bringer jer hen til et endnu bedre sted. Den fortælling starter ved det første møde. Her får vi lejlighed til at forstå jeres behov. Bidrage med gode tanker og konkrete løsninger.

REFERENCER

VIDSTE DU?

Få hjælp til bevægelse med fremdrift og formidable resultater

1 %
EXECUTIVE SEARCH

85% af de top kvalificerede kandidater, vi hidtil har præsenteret for vores kunder, havde ikke forinden overvejet et jobskifte. Læs mere om vores search ydelser.

1 +
LEADERSHIP CONSULTING

Flere end 200 ledere har opnået klarhed, retning og ny indsigt. Læs mere om topleder rådgivning, talentudvikling, team coaching og outplacement.

Q & A 

Executive search er afgørende for virksomheder, der ønsker at besætte bestyrelses stillinger. En vigtig komponent i at sikre den mest professionelle rådgivning for virksomheden i forhold til den overordnede strategiske retning, vækst og succes. I lige så høj grad, sikre bedre håndtering af udefrakommende trusler, der kan begrænse virksomheders succesmål.

Hvor det tidligere var mest almindeligt at besætte nye bestyrelsesmedlemmer gennem eget netværk, så sker der en ny progressiv udvikling. Årsager til dette kan være nye behov for at kunne sikre mere indsigt og kompetencer indenfor områder som hvidvask, cybersikkerhed, terrortrusler m.flere. En anden anledning kan også være, hvor vigtigt det er ikke alene at være begrænset til eget netværk. Men også screene markedet for de talenter, man ikke kendte til i forvejen.

Her er executive search en højt specialiseret og yderst effektiv metode til at besætte kritiske stillinger med det bedst mulige talent. Metoder, der ikke er begrænset til almindelige søgninger efter kandidater på sociale medier som LinkedIn, facebook m.fl. Processen involverer altid en dybdegående research, analyse og evaluering af organisationens behov, kultur og mål, samt en dyb forståelse af industrien og markedspladsen. 

Få hjælp til sikre jer det stærkeste felt af topkandidater – også til din bestyrelse. 

Læs mere her om executive search for private virksomheder.

UDVIDET BAGGRUNDSTJEK

Vi har alle flere gange oplevet hvordan en topleders historik, kan få store konsekvenser for alle involverede parter.

For at hjælpe vores kunder med at imødegå den situation, tilbyder vi et udvidet baggrundstjek. Et produkt, hvor vi med særlige metoder gennemfører en tilbundsgående undersøgelse. Forløbet gennemføres i et tæt fortroligt samarbejde med konsulenter, der er specialuddannet til at gennemføre sikkerhedsgodkendelser. Og med dette produkt vil man, som beslutningstager, vide sig helt sikker på hvem man ansætter i den ansvarsfulde stilling eller position. Lad os mødes. Tale om og forstå jeres behov.

KONTAKT

Fik du svar på det du søgte?

Claus Lunde

RING på +45 40438500

En værdifuld relation, hver gang

OM

GA EXECUTIVE Search- & Coaching er ejet af headhunter og ledelsescoach Claus Lunde og har et tæt samarbejde med flere kompetente konsulenter. Højt specialiserede konsulenter inden for erhvervspsykologi, research, rekruttering og strategi. Heraf ‘Vi og Os’.

Med stor ihærdighed løses opgaver med grundighed, hvor du altid fornemmer en troværdighed og højeste fortrolighed. For kunder, i private virksomheder og for offentlige organisationer. 

Vi udspringer af Green Andersen Erhvervspsykologi som i mere end 20 år har leveret konsulentydelser inden for organisationspsykologi, erhvervscoaching, ledelses- og teamudvikling. Få hjælp til altid at nå succesfuldt i mål.

 

POSITIONER

Privat- og offentlig ledelse, C- suite, Bestyrelser, It- & Digital ledelse, Kommunikation, HR

 

BRANCHEOMRÅDER

Private virksomheder, Offentlig sektor, Interesse-organisationer, Fonde, NGO, Industri m.fl.

 

FAGOMRÅDER

Sundhed, Forskning & Uddannelse, IT & Digitalisering, Kultur & Oplevelser, Kommunikation, Medier, Økonomi, Finans & Investering m.fl.

Velkommen
til Faxehus

Vi har til huse på den skønneste og yderst diskrete lokation i Carlsbergs tidligere direktionslokaler. Side om side med Executive Cognito, som vi har en del tilfælles med.

Adresse:
Gamle Carlsberg Vej 16,
DK- 1799 Kbh V

Links
GDPR

Email:
claus@ga-es.dk

Telefon:
+45 40 43 85 00