Executive Search

Søger du en værdibaseret dynamisk troværdig robust kommerciel empatisk forandringsparat visionær strategisk analytisk kommerciel inkluderende innovativ agil autentisk digital værdiskabende og resultatskabende topleder profil?

Hør Claus Lunde berette om searchprocessen og om hvordan den værdifulde relation skabes.

Få hjælp til at sikre det personlige match

Du tilbydes specialiseret og diskret rekruttering af topledere og forretningskritiske profiler.

Vi hjælper din virksomhed med at lykkes ved at identificere unikke talenter og egenskaber gennem avanceret analyse og ekspertise inden for ledelse. Vi forstår vigtigheden af kultur og mål og vil samarbejde med dig om at finde den ideelle topkandidat til din virksomhed. 

Lad os have en åben og inspirerende samtale om dine forventninger og sammen finde den bedste løsning!

anders ansatte ny chefredaktør til b.t.

FACTS & FINDINGS

1 %
EXECUTIVE SEARCH

85% af de top kvalificerede kandidater, vi hidtil har præsenteret for vores kunder, havde ikke forinden overvejet et jobskifte. Få adgang til de skjulte talenter.

1 %
TALENT VURDERING

80% af den karrieremæssige succes er baseret på toplederens EQ. Få hjælp med at sikre morgendagens topleder talenter til din virksomhed. 

EXECUTIVE SEARCH 

PROCESSEN

Sådan findes og tiltrækkes den rette profil

I tilbydes fleksible løsninger, hvor processen kan tilrettelægges efter Jeres ønsker og behov.

Med gennemprøvede metoder og proces, finder vi frem til de mest efterspurgte og kompetente profiler i markedet. Vores ambition er altid bidrage med den rette viden og indsigt, der kvalificerer Jeres beslutning.

Læs mere om rekrutteringsprocessen nedenfor…

Hvilken proces matcher bedst jeres behov og ønsker?

For-analysen er altid grundlæggende for alle de executive search processer, som vi tilbyder. Ellers står det frit for, hvilken kombination af ydelser der bedst muligt dækker jeres konkrete behov og ønsker. Processen, som er vist ovenfor og beskrevet her, er et vejledende eksempel. 

En grundig 360 graders for-analyse og den rette search profil

Vi kaster et blik på jeres virksomhed udefra og ind. Bidrager med at kvalificere beslutningen, således at vi sammen altid definerer den rigtige search profil fra start. Udarbejder prospekt til markedsføring og for nærmere præcisering.

Strategisk research af kandidatmarkedet

Vi tilbyder en strategisk søgning efter præcist at finde den person- og fagprofil som I efterspørger. Finder frem til det rette match, med en analytisk og forretningsorienteret tilgang. Sikrer jer altid, et kvalificeret valg mellem flere kandidater til topstillingen.

Kvalificeret rådgivning og en præcis vurdering

Vi supplerer altid med rådgivning fra start til slut. Flere vurderingssamtaler gennemføres, så vi ved os sikre på hvem vi sender videre til præsentationen. Tilbyder, som tillægsløsning, at tilrettelægge et assessment forløb for udvalgte topkandidater.

Reference interviews og med udvidet baggrundstjek

Vi gennemfører almindeligt baggrundstjek og reference interviews, hvor I modtager rapportering og tilbagemelding. Under særlige omstændigheder tilbydes et udvidet baggrundstjek.

LÆS MERE OM HVAD DU OGSÅ KAN OPNÅ

LAD OS MØDES?

Har du et konkret behov?

Stol på os som din næste rekrutteringspartner. Vi har netværket, evnerne og de rette metoder til at finde det rette personlige match. Og så har vi endnu aldrig haft en garantisag!

Lad os mødes og tale om din virksomhed. Om hvilket behov I har for proces og hvilken kandidatprofil, der vil være den rette til stillingen. 

Få hjælp til at sammensætte en effektiv bestyrelse, der sikrer virksomheden de bedste vilkår for vækst og stabilitet. Men hvorfor er executive search metoden særlig værdiskabende for bestyrelser?

Læs mere her om bestyrelsesrekruttering.

SUCCESFULD OPRYKNING

Få hjælp til at styrke din leders personlige lederskab med vores talentudviklingsprogram for topledere. Gennem dette talent- og udviklingsprogram styrkes din talentfulde leder. Din leder får hjælp til at undgå de mange faldgruber der er undervejs. Opnår indsigt i egne styrker og de områder, hvor der er behov for mere træning. For dem spotter vi ganske hurtigt – Men hvordan?

Læs mere her om talentudvikling.

LÆS MERE OM TEAMCOACHING & UDVIKLINGSPROGRAMMET

Forestil dig at dine kollegaer og medarbejdere har en bevægelse der skaber fremdrift. En bevægelse hvor I supplerer hinanden. Hvor I giver kredit hvor det skal være og kritik hvor det skal være, så I alle kan få de resultater i stræber efter.

I tilbydes et unikt program, der skaber ny udvikling for hele dit topleder- eller lederteam. Seancer, der bygger på tillid og samarbejde, hvor alle går i takt og konflikterne i teamet ophører så de ikke står i vejen for en fælles succes.

Den dynamik der ændres når et nyt medlem kommer til i teamet, skaber altid en forandring. Heldigvis oftest til det bedre. Men vi ved alle, at det lige så ofte er en ”game changer”, som ikke altid falder til organisationens fordel. Der kan jo være mere end én årsag til at en leder er udskiftet eller har forladt teamet.

Med dette værdiskabende team forløb sikres du, at dit team får en fælles forståelse for den fælles opgave. Viden om hvordan I motiverer og skaber tydelige rammer. Hvordan I sammen når jeres mål. Det vil resultere i fremdrift på flere niveauer for din organisation, samtidig med at dit team vil skabe nye fælles resultater, som I alle kan være stolte af.

Læs mere her om teamcoaching.

KONTAKT

Har du et konkret behov - lad os mødes?

En værdifuld relation, hver gang

OM

GA EXECUTIVE Search- & Coaching er ejet af headhunter og ledelsescoach Claus Lunde og har et tæt samarbejde med flere kompetente konsulenter. Højt specialiserede konsulenter inden for erhvervspsykologi, research, rekruttering og strategi. Heraf ‘Vi og Os’.

Med stor ihærdighed løses opgaver med grundighed, hvor du altid fornemmer en troværdighed og højeste fortrolighed. For kunder, i private virksomheder og for offentlige organisationer. 

Vi udspringer af Green Andersen Erhvervspsykologi som i mere end 20 år har leveret konsulentydelser inden for organisationspsykologi, erhvervscoaching, ledelses- og teamudvikling. 

 

POSITIONER

Privat- og offentlig ledelse, C- suite, Bestyrelser, It- & Digital ledelse, Kommunikation, HR

BRANCHEOMRÅDER

Private virksomheder, Offentlig sektor, Interesse-organisationer, Fonde, NGO, Industri m.fl.

FAGOMRÅDER

Sundhed, Life science, Medtech, Pharma, IT & Digitalisering, Kultur & Oplevelser, Kommunikation, Medier, Økonomi, Finans & Investering m.fl.

Velkommen
til Faxehus

Vi har til huse på den skønneste og yderst diskrete lokation i Carlsbergs tidligere direktionslokaler. Side om side med Executive Cognito, som vi har en del tilfælles med.

Links
GDPR

Email:
claus@ga-es.dk

Adresse:
Gamle Carlsberg Vej 16,
DK- 1799 Kbh V
Telefon:
+45 40 43 85 00