Executive Search for private virksomheder i København

Identificerer værdibaserede dynamiske troværdige digitale robuste kommercielle empatiske forandringsparate visionære strategiske analytiske inkluderende innovative agile autentiske og resultatskabende topleder profiler

TILTRÆKKER DE MEST KVALIFICEREDE C-LEVEL´S

KLIENTUDTALELSER

EXECUTIVE SEARCH 

Lad os hjælpe til med at udfylde den tomme stol

I tilbydes fleksible løsninger, hvor executive search processen kan tilrettelægges efter jeres ønsker og behov

Vi excellerer i at identificere og tiltrække top-talenter. Med en blanding af intuitiv forståelse og strategisk netværkning åbner vi døre til kandidater, der typisk er uden for almindelig rækkevidde. Er eksperter i at identificere og tiltrækker de bedste talenter, der ofte er skjult for det åbne marked.

Med gennemprøvede metoder og proces, finder vi frem til de mest efterspurgte og kompetente topprofiler og C-Levels i markedet.

Vores mål er ikke blot at finde kandidater, men at opdage ledere, der kan forme fremtiden for din virksomhed.

Vores ambition er altid bidrage med den rette viden og indsigt, der kvalificerer Jeres beslutning.

Lad os drøfte hvordan vi optimerer jeres ansættelsesproces.

Afspil video

Som Managing Partner lover jeg dig en værdifuld relation, hver gang. Hør introduktionen til vores unikke rekrutteringsproces.

LÆS MERE OM EXECUTIVE SEARCH

Hvilken type proces matcher jeres behov og ønsker?

I tillæg til foranalysen tilbydes forskellige kombinationer af de ydelser der bedst muligt dækker jeres konkrete behov og ønsker. Processen, som er vist ovenfor og beskrevet her, er et vejledende eksempel.  Læs nedenfor hvad I opnår.

Previous slide
Next slide

GRUNDIG 360 GRADERS FORANALYSE OG DEN RETTE SEARCH PROFIL

Vi kaster et blik på jeres virksomhed udefra og ind. Bidrager med at kvalificere beslutningen, således at vi sammen altid definerer den rigtige search profil fra start. Udarbejder prospekt til markedsføring og for nærmere præcisering.

STRATEGISK RESEARCH AF KANDIDAT MARKEDET

Vi tilbyder en strategisk søgning efter præcist at finde den person- og fagprofil som I efterspørger. Finder frem til det rette match, med en analytisk og forretningsorienteret tilgang. Sikrer jer altid, et kvalificeret valg mellem flere kandidater til topstillingen.

KVALIFICERET RÅDGIVNING MED EN PRÆCIS LEDERVURDERING

Vi supplerer altid med rådgivning fra start til slut. Flere vurderingssamtaler gennemføres, så vi ved os sikre på hvem vi sender videre til præsentationen. Tilbyder, som tillægsløsning, at tilrettelægge et assessment forløb for udvalgte topkandidater.

REFERENCE INTERVIEWS MED UDVIDET BAGGRUNDSTJEK

Vi gennemfører almindeligt baggrundstjek og reference interviews, hvor I modtager rapportering og tilbagemelding. Under særlige omstændigheder tilbydes et udvidet baggrundstjek.

SUCCESFULD ONBOARDING

Gør din nyansatte leder klar til opgaven...

Erfaringen viser at mange ubevidste fejl, som nyansatte ledere begår i de første 100 dage, ofte ender med en udskiftning igen inden året er omme. Oftest fordi de oplever at kulturskiftet fra tidligere til nye virksomhed er for stort. Lige så ofte fordi de kommer skævt ind i mødet med deres nye medarbejdere. Måske fordi de for hurtigt giver sig i kast med at skabe for store forandringer før de har lært virksomheden at kende?

Med forløbet, Den Gode Start, hjælpes din leder godt ind i din virksomhed. Lederen klædes på til opgaven, såvel teoretisk, strategisk som mentalt. Du sikres en succesfuld ansættelse, hvor fundamentet for nye formidable resultater er skabt, uden at lederen mister fodfæstet undervejs.

FACTS & FINDINGS

1 %
EXECUTIVE SEARCH

Vi er stolte af aldrig at have haft en garantisag. Med stor ihærdighed løses opgaver med grundighed, hvor du altid fornemmer en troværdighed og højeste fortrolighed.

1 %
TALENT VURDERING

80% af den karrieremæssige succes er baseret på toplederens EQ. Få hjælp med at sikre morgendagens topleder talenter til din virksomhed. 

KONTAKT

Har du et konkret behov - lad os mødes?

En værdifuld relation, hver gang

Adresse:
Gamle Carlsberg Vej 16,
DK- 1799 Kbh V

Links
GDPR

Email:
claus@ga-es.dk

Telefon:
+45 40 43 85 00