Executive Search & Selection København

Søger du efter en resultatorienteret og dynamisk troværdig kommerciel empatisk forandringsparat visionær strategisk analytisk innovativ kommerciel inkluderende agil autentisk digital direktør ?

Få hjælp til altid at sikre det mest kvalificerede ansøgerfelt!

Du tilbydes en specialiseret og diskret executive search- og rekrutteringsproces, der har til formål at identificere, tiltrække og rekruttere topledere og senior-professionelle til at udfylde kritiske lederstillinger i din virksomhed. 

Få adgang til de top kvalificerede kandidater, der ikke er på spring efter en ny stilling. Dem der derfor ikke naturligt vil søge den stilling I opslår.. 

Målet er at identificere de mest talentfulde kandidater til lederstillinger, som besidder de nødvendige færdigheder, erfaring og kvaliteter, der er nødvendige for at drive din virksomheds succes

Processen involverer altid en dybdegående research, analyse og evaluering af din virksomheds behov, kultur og mål, samt en dyb forståelse af industrien og markedet. Her anvendes metoder, der ikke er begrænset til almindelige søgninger efter kandidater på sociale medier som LinkedIn, facebook m.fl. 

Lad os mødes og tale om din virksomhed. Om hvilket behov I har. Drøfte hvilken kandidatprofil, der vil være den rette til stillingen i jeres organisation. 

 

LÆS MERE OM HVAD DU KAN OPNÅ

VIDSTE DU?

Få hjælp til bevægelse med fremdrift og formidable resultater

1 %
EXECUTIVE SEARCH

85% af de top kvalificerede kandidater, vi hidtil har præsenteret for vores kunder, havde ikke forinden overvejet et jobskifte. Få adgang til unikke top profiler.

1 +
LEADERSHIP CONSULTING

Flere end 200 ledere har opnået klarhed, retning og ny indsigt. Læs mere om topleder rådgivning, talentudvikling, team coaching og outplacement.

LÆS MERE EXECUTIVE SEARCH & SELECTION

Sådan kvalificeres jeres ansøgerfelt

I tilbydes fleksible løsninger, hvor processen kan tilrettelægges efter ønsker og behov.

Med gennemprøvede metoder og proces, finder vi frem til de mest efterspurgte og kompetente ledertalenter i markedet. Ligesom vi altid står klar til også at finde de forretningskritiske profiler og nye medlemmer til bestyrelsen. Vores ambition er altid bidrage med den rette viden og indsigt, der kvalificerer jeres beslutning. Processen tilrettelægges efter jeres unikke behov og ønsker i forhold til den konkrete opgave.

Lad os mødes og tale om din virksomhed. Om hvilket behov I har og hvilken kandidat, der vil være den rette til stillingen. 

Det sublime supplement til den klassiske ansættelsesproces

Bagved jeres klassiske ansættelsesproces, komplimenterer vi med specialiserede løsninger, der kvalificerer jeres ansættelsesforløb. 

For når I opdager, hvor mange kvalificerede kandidater der ansøger jeres stillingsopslag, så ved I hvilken værdi vi formidler jer. Vi tilbyder jer en fleksibel løsning, hvor I kan tilkøbe vurdering, assessment center samt reference interviews. 

En grundig for-analyse og den rette jobprofil

Med en grundig gennemført for-analyse, den rette jobprofil og en klar search strategi, går vi i markedet for at finde det rette match. Topkandidater screenes. De der matcher jobprofilen, motiveres til at søge stillingen. Indkaldes herefter til personlige samtaler.

Kvalificeret rådgivning og grundig præcis vurdering

Vi supplerer med rådgivning fra start til slut. Hjælper til med udvælgelsen. Til at udarbejde relevante spørgsmål til ansættelsessamtalerne. Klæder dit udvalg på til at understøtte jer, mest muligt. Gennemfører altid opfølgningssamtale med den leder der ansættes stillingen.

Værdifulde tillægsydelser - en ekstra sikkerhed ved ansættelsen

Med vores fleksible tillægsydelser tilbydes, i tillæg til research, at leder vurdere jeres topkandidater. Ydermere gennemføre assessment center forløb med cases. I tilbydes reference interviews og mere omfattende baggrundstjek.

LAD OS MØDES?

Få hjælp med at tiltrække de rette profiler?

For-analysen er altid grundlæggende for alle de executive search & selection processer, som vi tilbyder. 

For-analysen er altid grundlæggende for alle de executive search processer, som vi tilbyder. Måske jeres behov er begrænset til at kun bidrager med research efter den rette profil? Måske I ønsker at vi bidrager med vurdering, assessment og reference interviews? Det er op til jeres konkrete behov og ønsker.

Lad os mødes og tale om din virksomhed. Om hvilket behov I har og hvilken kandidat, der vil være den rette til stillingen. 

LÆS MERE OM PRÆCISION & FASTHOLDELSE

Vil du opnå en høj garanti - også for det personlige match?

Vi har endnu aldrig haft en garantisag!

Det kræver indføling, intuition og omhyggelighed at sikre det rigtige match, hver gang. 

Vi tilbyder derfor en høj garanti, når vi også understøtter jer med ledervurderingen. 

– Endnu højere ved valg af assessment center løsningen.

Jan´s souschef blev forfremmet og var ansat 7 år…

 

 

JAN SMITH

CTO

“Claus har en anden tilgang til ledelsesrekruttering med fokus på personens tilpasnings perspektiv – og lidt mindre på faglige kvalifikationer. Her synes jeg, Claus er unik i det markerede.”

Vagns mange ledere er fortsat ansat…

 

 

VAGN BACH

CEO

“Claus har en meget værdifuld evne til at se det store puslespil og forme de enkelte brikker så det hele giver mening. Så finder han de helt rigtige ledere, som vi ikke selv kan tiltrække til vores virksomhed.”

SANDHEDEN OG KONSEKVENSEN

UDVIDET BAGGRUNDSTJEK

Bliv helt sikker i valget af jeres kommende topleder

Vi har alle flere gange, i medierne, oplevet hvordan en topchefs historik, kan få store konsekvenser for alle involverede parter. 

Vi har alle flere gange, i medierne, oplevet hvordan en topchefs historik kan få store konsekvenser for alle involverede parter. For at hjælpe vores kunder med at imødegå den situation, tilbyder vi et udvidet baggrundstjek. Et produkt, hvor vi med særlige metoder gennemfører en tilbundsgående undersøgelse. Forløbet gennemføres i et tæt fortroligt samarbejde med konsulenter, der er specialuddannet til at gennemføre sikkerhedsgodkendelser. Og med dette produkt vil man, som beslutningstager, vide sig helt sikker på hvem man ansætter i den ansvarsfulde stilling.

Lad os mødes og lad os forstå hvordan vi bedst muligt kan imødekomme jeres udfordring.

Vil du blive vores næste tilfredse kunde?

FÅ ET TILBUD?

Lad os mødes?

For at tale om og forstå jeres behov.
Om hvilken kandidatprofil der vil være den rigtige til jeres organisation.

SUCCESFULD ONBOARDING & TOPLEDELSE

Morgendagens topledelse

Det er de autentiske ledere, der kommer til med ny viden og skaber sammenhængskraft, der bliver en succes.

Morgendagens topledere skal kunne lede på foranderlige vilkår, som man ikke tidligere har set det. Deres evne til at omstille sig og tilpasse sig er altafgørende for den succes og de resultater de skal skabe. De skaber en tydelig retning, inkluderer vigtige interessenter, så de opnår følgeskab for deres beslutninger. Med det følger forankring for nye gode resultater.  

Hvor det tidligere var specialistfagligheden alene, der kvalificerede toplederne, er det nu den personlige integritet der er i fokus. Den personlige integritet kombineret med deres evne til at lede på et mere specialiseret generelt niveau.

Det mange, af vores kunder, efterspørger mest er ny viden. Den indsigt de mangler for, at kunne flytte sig i den rigtige retning. Med ny viden skabes fremdrift. Derfor er det altid vores højest prioriterede fokus, når vi hjælper vores kunder med at finde nye topledere. 

Claus Lunde er ejer af virksomheden, GA EXECUTIVE Search- & Coaching. Her får du hjælp til Få hjælp til rådgivning, rekruttering og personlig udvikling.

Giv din topleder en god start

Den Gode Start understøtter et langvarigt godt samarbejde med succesfulde resultater.

Erfaringen viser at mange ubevidste fejl, som nyansatte ledere begår i de første 100 dage, ofte ender med en udskiftning igen inden året er omme. Oftest fordi de oplever at kulturskiftet fra tidligere til nye virksomhed er for stort. Lige så ofte fordi de kommer skævt ind i mødet med deres nye medarbejdere. Måske fordi de for hurtigt giver sig i kast med at skabe for store forandringer før de har lært virksomheden at kende?

Med forløbet, Den Gode Start, hjælpes din leder godt ind i din virksomhed. Lederen klædes på til opgaven, såvel teoretisk, strategisk som mentalt. Du sikres en succesfuld ansættelse, hvor fundamentet for nye formidable resultater er skabt, uden at lederen mister fodfæstet undervejs.

Hvis du ønsker at høre mere om værdien ved dette program, er du mere end velkommen til at rette henvendelse.

hvad har lederne opnået?

talent skal dyrkes

TALENTUDVIKLINGSPROGRAM

Gør din topleder aspirant klar til opgaven...

Få hjælp til at styrke din leders personlige lederskab med vores talentudviklingsprogram for topledere. Gennem dette talent- og udviklingsprogram styrkes din talentfulde leder. Din leder får hjælp til at undgå de mange faldgruber der er undervejs. Opnår indsigt i egne styrker og de områder, hvor der er behov for mere træning. For dem spotter vi ganske hurtigt – Men hvordan?

Læs mere her om talentudvikling.

LÆS MERE TEAM COACHING & UDVIKLINGSPROGRAMMET

Grib momentum for hele lederteamet

 

Når dine værdifulde relationer komplimenterer og supplerer hinanden optimalt, så sker der en bevægelse. Den bevægelse der skaber den ønskede fremdrift med de resultater, mange virksomheder og organisationer ønsker sig.

 

Du og din nye leder tilbydes et unikt forløb, som skaber ny udvikling for hele lederteamet. En udvikling som sikrer et tillidsfuldt team. Et samarbejde, hvor alle ror i den samme retning.

Den dynamik der ændres når et nyt medlem kommer til i teamet, skaber altid en forandring. Heldigvis oftest til det bedre. Men vi ved alle, at det lige så ofte er en ”game changer”, som ikke altid falder til organisationens fordel. Der kan jo være mere end én årsag til at en leder er udskiftet eller har forladt teamet.

Med dette værdiskabende team forløb sikres du, at dit team har en fælles forståelse, for den fælles opgave. At din organisation opnår fremdrift på flere niveauer. At dit team skaber fælles resultater, som I alle kan være stolte af.

Læs mere her om hvordan du får hjælp til, at løse konflikterne i dit lederteam.

KONTAKT

Fik du svar på det du søgte?

Claus Lunde

RING på +45 40438500

En værdifuld relation, hver gang

OM

GA EXECUTIVE Search- & Coaching er ejet af headhunter og ledelsescoach Claus Lunde og har et tæt samarbejde med flere kompetente konsulenter. Højt specialiserede konsulenter inden for erhvervspsykologi, research, rekruttering og strategi. Heraf ‘Vi og Os’.

Med stor ihærdighed løses opgaver med grundighed, hvor du altid fornemmer en troværdighed og højeste fortrolighed. For kunder, i private virksomheder og for offentlige organisationer. 

Vi udspringer af Green Andersen Erhvervspsykologi som i mere end 20 år har leveret konsulentydelser inden for organisationspsykologi, erhvervscoaching, ledelses- og teamudvikling. Få hjælp til altid at nå succesfuldt i mål.

 

POSITIONER

Privat- og offentlig ledelse, C- suite, Bestyrelser, It- & Digital ledelse, Kommunikation, HR

 

BRANCHEOMRÅDER

Private virksomheder, Offentlig sektor, Interesse-organisationer, Fonde, NGO, Industri m.fl.

 

FAGOMRÅDER

Sundhed, Forskning & Uddannelse, IT & Digitalisering, Kultur & Oplevelser, Kommunikation, Medier, Økonomi, Finans & Investering m.fl.

Velkommen
til Faxehus

Vi har til huse på den skønneste og yderst diskrete lokation i Carlsbergs tidligere direktionslokaler. Side om side med Executive Cognito, som vi har en del tilfælles med.

Email:
claus@ga-es.dk

Links
GDPR

Telefon:
+45 40 43 85 00
Adresse:
Gamle Carlsberg Vej 16,
DK- 1799 Kbh V