Executive Search & Selection for det offentlige

Tiltrækker resultatskabende og dynamiske værdibaserede robuste digitale troværdige kommercielle empatiske forandringsparate visionære strategiske analytiske innovative inkluderende agile autentiske topleder profiler

SKABER ADGANG TIL DE MEST KVALIFICEREDE KANDIDATER

KLIENTUDTALELSER

 EXECUTIVE SEARCH & SELECTION

Få det mest sublime fra begge verdener

Sådan kvalificeres jeres ansøgerfelt med specialrettede executive search metoder

Vi excellerer i at identificere og tiltrække top-talenter. Med en blanding af intuitiv forståelse og strategisk netværkning åbner vi døre til kandidater, der typisk er uden for almindelig rækkevidde og som ikke af sig selv ville ansøger jeres stilling. 

I tilbydes fleksible løsninger, hvor executive search processen kan tilrettelægges efter jeres ønsker og behov. Bidrager altid med den rette viden og indsigt, der kvalificerer det bedste beslutningsgrundlag for ansættelsen af jeres kommende leder.

Lad os drøfte hvordan vi optimerer jeres ansættelsesproces.

Afspil video

Som Managing Partner lover jeg dig en værdifuld relation, hver gang. Hør introduktionen til vores unikke rekrutteringsproces.

LÆS MERE OM EXECUTIVE SEARCH & SELECTION

Vores supplement til jeres ansættelsesproces

Bagved jeres klassiske ansættelsesproces, komplimenterer vi med specialiserede løsninger, der kvalificerer jeres ansættelsesforløb. For når I opdager, hvor mange kvalificerede topkandidater der ansøger jeres stillingsopslag, så ved I hvilken værdi vi har skabt for jer.

Vi tilbyder en fleksibel løsning, hvor I kan tilkøbe personvurdering, assessment center, reference interviews med et udvidet baggrundstjek.

Previous slide
Next slide

GRUNDIG FORANALYSE OG DEN RETTE JOBPROFIL

Vi kaster et blik på jeres organisation og på stillingen – udefra og ind. Bidrager med at kvalificere beslutningen, så vi sammen altid definerer den rigtige jobprofil fra start. Vi supplerer med en search strategi og en proces, der står mål med de forventninger I har opstillet.

STRATEGISK SØGNING OG EKSPONERING EFTER DET RETTE KANDIDATMATCH

Med en grundig gennemført for-analyse, den rette jobprofil og en klar search strategi, går vi i markedet for at finde det rette match. Stillingen annonceres og vi supplerer med eget netværk og søgninger. Topkandidater screenes. De der matcher jobprofilen, motiveres til at søge stillingen.

KVALIFICERET RÅDGIVNING MED EN GRUNDIG PRÆCIS VURDERING

Vi supplerer med rådgivning fra start til slut. Hjælper til med udvælgelsen. Til at udarbejde relevante spørgsmål til ansættelsessamtalerne. Klæder dit udvalg på til at understøtte jer, mest muligt. 

VÆRDIFULDE TILLÆGSYDELSER - EN EKSTRA SIKKERHED TIL ANSÆTTELSEN

Med vores tillægsydelser tilbydes, i tillæg til research, at ledervurdere jeres topkandidater. Ydermere gennemføres assessment center forløb med cases. I tilbydes reference interviews og et mere omfattende baggrundstjek.

ONBOARDING - DE FØRSTE 100 DAGE

Gør din nyansatte leder klar til opgaven...

Erfaringen viser at mange ubevidste fejl, som nyansatte ledere begår i de første 100 dage, ofte ender med en udskiftning igen inden året er omme. Oftest fordi de oplever at kulturskiftet fra tidligere til nye virksomhed er for stort. Lige så ofte fordi de kommer skævt ind i mødet med deres nye medarbejdere. Måske fordi de for hurtigt giver sig i kast med at skabe for store forandringer før de har lært virksomheden at kende?

Med forløbet, Den Gode Start, hjælpes din leder godt ind i din virksomhed. Lederen klædes på til opgaven, såvel teoretisk, strategisk som mentalt. Du sikres en succesfuld ansættelse, hvor fundamentet for nye formidable resultater er skabt, uden at lederen mister fodfæstet undervejs.

Få hjælp til det personlige match

1 %
EXECUTIVE SEARCH

85% af de top kvalificerede kandidater, vi hidtil har præsenteret for vores kunder, havde ikke forinden overvejet et jobskifte. Få adgang til de skjulte talenter.

1 %
TALENT VURDERING

80% af den karrieremæssige succes er baseret på toplederens EQ. Få hjælp med at sikre morgendagens top talent til din virksomhed.

KONTAKT

Har du et konkret behov - lad os mødes?

En værdifuld relation, hver gang

Email:
claus@ga-es.dk

Links
GDPR

Telefon:
+45 40 43 85 00
Adresse:
Gamle Carlsberg Vej 16,
DK- 1799 Kbh V