Executive Search & Selection

Søger du en resultatorienteret og dynamisk værdibaseret robust troværdig kommerciel empatisk forandringsparat visionær strategisk analytisk innovativ kommerciel inkluderende agil autentisk digital værdiskabende topleder profil?

Hør Claus Lunde berette om searchprocessen og om hvordan den værdifulde relation skabes.

Få adgang til de mest kvalificerede kandidater

Du tilbydes specialiseret og diskret rekruttering af topledere og forretningskritiske profiler.

Vi tilbyder en tilpasset proces til at finde den perfekte kandidat til dig, der også inkluderer adgang til højt kvalificerede talenter, som ikke aktivt søger job. 

Gennem avanceret analyse og ekspertise inden for ledelse, hjælper vi dig og din virksomhed med at lykkes ved at identificere unikke talenter og egenskaber. Vi forstår vigtigheden af kultur og mål og vil samarbejde med dig om at finde den ideelle topkandidat til din virksomhed. 

Få hjælp til altid at sikre det mest kvalificerede ansøgerfelt. 

Lad os have en åben og inspirerende samtale om dine forventninger og sammen finde den bedste løsning! 

LÆS GODE REFERENCER

Få hjælp til det personlige match

1 %
EXECUTIVE SEARCH

85% af de top kvalificerede kandidater, vi hidtil har præsenteret for vores kunder, havde ikke forinden overvejet et jobskifte. Få adgang til de skjulte talenter.

1 %
TALENT VURDERING

80% af den karrieremæssige succes er baseret på toplederens EQ. Få hjælp med at sikre morgendagens top talent til din virksomhed.

LÆS MERE EXECUTIVE SEARCH & SELECTION

Sådan kvalificeres jeres ansøgerfelt

I tilbydes fleksible løsninger, hvor processen kan tilrettelægges efter jeres ønsker og behov.

Med testede metoder og processer finder vi de mest efterspurgte kompetente ledere og forretningskritiske profiler i markedet. Vi bidrager altid med den rette viden og indsigt, der kvalificerer gode beslutninger. Læs mere om rekrutteringsprocessen nedenfor…

Vores supplement til jeres ansættelsesproces

Bagved jeres klassiske ansættelsesproces, komplimenterer vi med specialiserede løsninger, der kvalificerer Jeres ansættelsesforløb.  For når I opdager, hvor mange kvalificerede kandidater der ansøger jeres stillingsopslag, så ved I hvilken værdi vi formidler jer. Vi tilbyder en fleksibel løsning, hvor I kan tilkøbe vurdering, assessment center samt reference interviews. 

En grundig for-analyse og den rette jobprofil

Vi kaster et blik på jeres organisation udefra og ind. Bidrager med at kvalificere beslutningen, således at vi sammen altid definerer den rigtige jobprofil fra start. Vi supplerer med en search strategi og en proces, der står mål med de forventninger I har opstillet.

Strategisk research efter det rette kandidatmatch

Med en grundig gennemført for-analyse, den rette jobprofil og en klar search strategi, går vi i markedet for at finde det rette match. Topkandidater screenes. De der matcher jobprofilen, motiveres til at søge stillingen. Indkaldes herefter til personlige samtaler.

Kvalificeret rådgivning og grundig præcis vurdering

Vi supplerer med rådgivning fra start til slut. Hjælper til med udvælgelsen. Til at udarbejde relevante spørgsmål til ansættelsessamtalerne. Klæder dit udvalg på til at understøtte Jer, mest muligt. Gennemfører altid opfølgningssamtale med den leder der ansættes i stillingen.

Værdifulde tillægsydelser - en ekstra sikkerhed ved ansættelsen

Med vores fleksible tillægsydelser tilbydes, i tillæg til research, at leder vurdere Jeres topkandidater. Ydermere gennemføre assessment center forløb med cases. I tilbydes reference interviews og et mere omfattende baggrundstjek.

Vil du blive vores næste tilfredse kunde?

LAD OS MØDES?

Har du et konkret behov?

Stol på os som din næste rekrutteringspartner. Vi har netværket, evnerne og de rette metoder til at finde det rette personlige match. Og så har vi endnu aldrig haft en garanti sag!

Lad os mødes og tale om din virksomhed. Om hvilket behov I har for proces og hvilken kandidatprofil, der vil være den rette til stillingen. 

KLAR TIL OPRYKNINGEN

Gør din topleder aspirant klar til opgaven...

Få hjælp til at styrke din leders personlige lederskab med vores talentudviklingsprogram for topleder aspiranter. Gennem dette talent- og udviklingsprogram styrkes din talentfulde leder. Din leder får hjælp til at undgå de mange faldgruber der er undervejs. Opnår indsigt i egne styrker og de områder, hvor der er behov for mere træning. For dem spotter vi ganske hurtigt – Men hvordan?

Læs mere her om talentudvikling.

LÆS MERE TEAM COACHING & UDVIKLINGSPROGRAMMET

Grib momentum for hele lederteamet

 

Når dine værdifulde relationer komplimenterer og supplerer hinanden optimalt, så sker der en bevægelse. Den bevægelse der skaber den ønskede fremdrift med de resultater, mange virksomheder og organisationer ønsker sig.

 

Du tilbydes et unikt program, der skaber ny udvikling for hele dit topleder- eller lederteam. Seancer, der bygger på tillid og samarbejde, hvor alle går i takt og konflikterne i teamet ophører så de ikke står i vejen for en fælles succes.

Den dynamik der ændres når et nyt medlem kommer til i teamet, skaber altid en forandring. Heldigvis oftest til det bedre. Men vi ved alle, at det lige så ofte er en ”game changer”, som ikke altid falder til organisationens fordel. Der kan jo være mere end én årsag til at en leder er udskiftet eller har forladt teamet.

Med dette værdiskabende team forløb sikres du, at dit team får en fælles forståelse for den fælles opgave. Viden om hvordan I motiverer og skaber tydelige rammer. Hvordan I sammen når jeres mål. Det vil resultere i fremdrift på flere niveauer for din organisation, samtidig med at dit team vil skabe nye fælles resultater, som I alle kan være stolte af.

Læs mere her om hvordan du får hjælp til, at skabe dit dream team.

KONTAKT

Har du et konkret behov - lad os mødes?

En værdifuld relation, hver gang

OM

GA EXECUTIVE Search- & Coaching er ejet af headhunter og ledelsescoach Claus Lunde og har et tæt samarbejde med flere kompetente konsulenter. Højt specialiserede konsulenter inden for erhvervspsykologi, research, rekruttering og strategi. Heraf ‘Vi og Os’.

Med stor ihærdighed løses opgaver med grundighed, hvor du altid fornemmer en troværdighed og højeste fortrolighed. For kunder, i private virksomheder og for offentlige organisationer. 

Vi udspringer af Green Andersen Erhvervspsykologi som i mere end 20 år har leveret konsulentydelser inden for organisationspsykologi, erhvervscoaching, ledelses- og teamudvikling. 

 

POSITIONER

Privat- og offentlig ledelse, C- suite, Bestyrelser, It- & Digital ledelse, Kommunikation, HR

BRANCHEOMRÅDER

Private virksomheder, Offentlig sektor, Interesse-organisationer, Fonde, NGO, Industri m.fl.

FAGOMRÅDER

Sundhed, Life science, Medtech, Pharma, IT & Digitalisering, Kultur & Oplevelser, Kommunikation, Medier, Økonomi, Finans & Investering m.fl.

Velkommen
til Faxehus

Vi har til huse på den skønneste og yderst diskrete lokation i Carlsbergs tidligere direktionslokaler. Side om side med Executive Cognito, som vi har en del tilfælles med.

Email:
claus@ga-es.dk

Links
GDPR

Telefon:
+45 40 43 85 00
Adresse:
Gamle Carlsberg Vej 16,
DK- 1799 Kbh V