Headhunter SUNDHEDSSEKTOREN - LEDELSESRÅDGIVER

Tilbyder kvalificeret hjælp til ny udvikling

Vores ydelser er baseret på flere års erfaring og en høj indsigt inden for sundhedsområdet – læs mere herunder…

KLIENTUDTALELSER

ERFAREN HEADHUNTER OG LEDELSESCOACH INDEN FOR SUNDHED & HEALTHCARE

Styrker din sygehusledelse

Tilbyder høj rekrutterings- og ledelses ekspertise inden for Sundhedssektoren

GA EXECUTIVE har igennem flere år avanceret sig inden for Sundhedssektoren. Vi forstår vigtigheden af at finde det perfekte topleder match, der kan drive dit sygehus fremad. Vi forstår også et stigende behov for lederudvikling, som et nødvendigt middel til at skabe ny innovation med følgeskab. 

Vi er grundlagt på principperne om integritet, professionalisme og skræddersyede løsninger, hvor vi har dedikeret os til at skabe varige relationer og levere resultater, der overgår forventninger.

Ved at kombinere klassiske headhunting metoder med innovativ ledelsesrådgivning, er vi ikke bare en del af nutidens ledelseslandskab, men også skabere af fremtidens sygehusledelse – også når det gælder om at styrke den tværfaglig ledelse og hele afdelingsområder. 

På denne side kan du læse mere om hvad vi tilbyder dig og dit sygehus.

Hvis du har et konkret behov, som du gerne vil drøfte hjælp til, er du velkommen til at kontakte Managing Partner Claus Lunde.

DU TILBYDES

Ledelsesrådgivning, der understøtter god topledelse - styrker sygehusledelsen

Kom på forkant og bliv en positiv forandring. Tilbyder ledelsesrådgivning og hjælper til med at udvikle jeres organisation. Styrker jeres ledelsesmæssige integritet og gennemslagskraft. Sikrer implementering af nødvendige tiltag der imødekommer de udfordringer som I står overfor at løse.

Executive rekruttering, der tiltrækker høj innovative og resultatskabende ledere

Vores kilde- og kandidatnetværk er efterhånden blevet omfangsrigt. Her hjælper vi til med at tiltrække Sygehusdirektører, Cheflæger og Chefsygeplejersker. Sammensætter effektive lederteams. Hjælper også til med at finde de medicinske specialister, der er svære at tiltrække. Tilbyder rekrutteringsforløb der altid sikrer jer kvalificerede ansøgere til stillingen.

Teamudvikling, der styrker samarbejdet og effektiviserer behandlingen

Få hjælp til at skabe de rette rammer og motivation for at få sygehuspersonalet med på den samme rejse. Igennem vores team udviklingsforløb, kommer lederne tættere på hinanden ved at styrke deres relationelle bånd. Her får I hjælp til at forene jer om et fælles mål. Hjælp til at beskrive hvilke indsatser der skal til for at lykkes. Bliver trænet til at lede mere med jeres personlighed frem for faglighed alene. For det er de autentiske ledere og teams, der skaber morgendagens succes. Også inden for Sundhedsvæsenet.

Lederudvikling, der sikrer god ledelse med nye resultater

Forbedr dine eller dine lederes egenskaber som sundhedsprofessionel med vores unikke lederudviklingsprogram. Tilmeld dig nu og bliv en positiv forandring i hele sundhedsindustrien. Programmet tilbydes og tilpasses til dig der enten er på vej til din første lederstilling eller har behov for at avancere dig til en topstilling. Du understøttes til at udvikle dit personlige lederskab. Får strategisk sparring og bliver trænet til opgaven. Dette skaber stor værdi for forankring af nye gode tiltag i organisationen.

CASE: UDVIKLING I TVÆRFAGLIG LEDELSE

Fra subspecialiseret til sundhedsfaglig leder

Det moderne sundhedsvæsen stiller stigende krav til de sundhedsfaglige ledere. Hvis du leder som specialisten, så vil du blive udfordret. Du bør gå til lederrollen med det samme udgangspunkt, som da du tilvalgte det medicinske speciale. For ledelse er en disciplin og noget du tager på dig. Som den person du er. Ikke af navn men af gavn.

Det komplekse sundhedsfaglige lederskab

Krav om administration, høj faglig behandling, tilgængelighed, følgeskab og rekrutteringsudfordringer bør nævnes. Og så er der det med tværfaglige samarbejde mellem de mange specialer. En disciplin som flere er udfordret med. Dels på grund af manglen på samme. Her falder de multisyge mellem flere stole. Ikke desto mere er det vigtigt, at du ikke alene leder din egen flok som den monofaglige specialist leder. Men deler dit ledelsesansvar med din sundhedsfaglige chef kollega som én fælles ledelse. Der hvor man træffer beslutninger på hinandens vegne. 

Kend dig selv – det gør andre

Her vil I have stor glæde af at skabe et endnu tættere relationelt bånd, hinanden imellem. Det kræver mere indsigt om dig selv og hinanden. Såvel omkring værdier, principper og grundlæggende perception. Specielt omkring de strategiske egenskaber, der er vigtige for at kunne lede. Disse kan du få hjælp til at udvikle her.

Vi har hjulpet flere specialister i overgangen fra højtspecialiseret til sundhedsfaglig ledelse. Flere af disse havde forinden gennemført en master i ledelse og læst en del bøger derom. Alligevel var de udfordret, da teorien ikke gør det alene. 

Få hjælp til det personlige lederskab – også tværfagligt.

Med indsamlet evaluering, erfaring og data, fra flere ledelsesforløb har vi udviklet et ledelsesprogram for sundhedsfaglige talenter. Det henvender sig både til den enkelte, men også til flere i et team.

Igennem dette forløb trænes du og dine ledelseskollegaer til at blive autentiske ledere. Det er dem der fremtræder som dem de er. Ikke af navn men af gavn. Til gavn for de mange patienter. Men for at kunne lykkes med den udfordring må du, foruden at se på din egen udvikling, se på dine medarbejderes. For det er deres følgeskab du skal opnå.

Hvad vil du og I gerne opnå og hvordan opnår I det?

Det er grundlaget for hele forløbet. Det grundlag, der beskriver det omdømme, du eller I arbejder henimod, for at nå jeres målsætning. Herefter går vi ind i læringsfasen, hvor fokus er på det autentiske og mere personlige lederskab. Det dækker alt fra vigtigheden af ikke at lede med sin autoritet, men med sin personlige gennemslagskraft. At skabe rum for andres udvikling. Tæmme sin utålmodighed ved at give plads til modning og meget mere. Hvordan man leder i takt med hinanden og opnår en styrke ved det tværfaglige samarbejde. For dette gælder ikke alene på afdelings-, men også på sygehusdirektions niveau.

Måske du er bekendt med en eller flere af disse eksempler?

KONTAKT

Har du et konkret behov - lad os mødes?

En værdifuld relation, hver gang

Adresse:
Gamle Carlsberg Vej 16,
DK- 1799 Kbh V

Links
GDPR

Email:
claus@ga-es.dk

Telefon:
+45 40 43 85 00