Team Coaching & Udviklingsprogram

Er der harmoni konflikter disharmoni uenigheder samarbejdsvanskeligheder et forbedringspotentiale uærlighed fælles forståelse i jeres lederteam og fornemmer du at i har et større potentiale?

Hvem peger pilen på?

Hvem peger pilen på?

Få hjælp til at frigøre det fulde potentiale – styrke samarbejdet og det fælles ansvar i jeres lederteam.

Vores team coaching- & udviklingsprogram hjælper med at identificere, hvorfor nogle teammedlemmer måske ikke er fuldt engagerede. Det giver lederne en bedre forståelse af sig selv og deres team. Vi kan hjælpe med at anerkende styrker og svagheder, definere individuelle og kollektive mål. Styrke teamsamarbejdet ved at fremme den fælles ansvarsfølelse. 

Gennem højere selvbevidsthed kan etableres et solidt fundament for et succesfuldt og tillidsfuldt samarbejde. Læs mere om programmet her på siden.

Vi er også åbne for at mødes og drøfte dine behov.

FÅ HJÆLP TIL dine værdifulde relationer

I dysfunktionelle lederteams er der ingen tillid

Her modarbejder man hinanden. Foragter enhver hjælp fra andre! Den elefant, som altid er med til møderne, er symbolet på alt det I ikke får talt om. Elefanten er skadelig for din virksomhed eller organisation! Blandt andet fordi den har det med at tage konflikterne med fra møderne og ud i virksomheden eller organisationen. 

Få hjælp til at genskabe tilliden

For når dine værdifulde relationer komplimenterer og supplerer hinanden optimalt, så sker der en bevægelse. Den bevægelse der nu skaber den ønskede fremdrift med de formidable resultater, der gavner Jeres fælles succes.

læs hvad ANDRE har opNÅET

 

TEAM COACHING- & UDVIKLINGSPROGRAM

 

Med dialog genskabes tilliden og samarbejdet styrkes

Coaching kan ofte løse konflikter. Men andre gange kan en teamanalyse afsløre årsagen til problemet. Lær hvordan I opnår fælles succes som team og motiverer jeres medarbejdere med vores teamcoaching program. Mange virksomheder har haft gode erfaringer med det. Læs mere nedenfor.

ANALYSE & AFKLARING

Rapporten er baseret på analysemetoder og interviews med lederne. Den giver vigtige konklusioner og anbefalinger til at forbedre samarbejdet i teamet. Rapportens evidensbaserede grundlag kan bruges som et udviklingsforløb for teamet.

UDVIKLING & UDSKIFTNING

Medlemmer mødes til workshop for at diskutere hovedkonklusioner fra rapporten. Gennem øvelser skabes dialog for at løse uenigheder og frigøre potentialet for et endnu bedre samarbejde. Fokus er på at enes om fælles mål, motivere hinanden og medarbejdere til at nå målene.

FREMTID & FÆLLES SUCCES

Dit team ved nu, hvad der skal til for at opnå fremgang, efter vi har gennemført et forløb, der har styrket jeres samarbejde. Det er vigtigt at være åben og fastholde de beslutninger, der er truffet, og coaching kan hjælpe med dette.

KONTAKT

Lad os mødes?

For at tale om og forstå jeres behov.
Drøfte gode løsninger, der kan hjælpe dit team.

hvad kan i opnå med team coaching?

Opnå... sammenhold øget tro på jer selv optimisme øget konkurrencekraft et bedre arbejdsmiljø følgeskab god ledelse af andre god konflikthåndtering nye formidable resultater

FÅ HJÆLP MED TRANSFORMATIONEN

Står kulturen i vejen for strategien?

Vi er alle bekendt med hvor meget der skal til for at få organisationen med. De tiltag man igangsætter fra toppen, skaber ringe i vandet. Nogle gange i den forkerte retning af, hvad man ønskede sig.

Til tider kan vores egen opfattelse af os selv hæmme fremgang og vækst. Ændringer kan betragtes som en trussel mod vores velfærd og kan udløse defensive reaktioner, der går imod den nye strategi. Derfor er det afgørende at opnå en fælles forståelse fra starten for at sikre, at alle er med ombord. Det starter med fuld enighed fra topledelses teamet og få de mest kritiske stemmer blandt ledere og medarbejdere til at støtte ændringerne indefra. Nøglen er at sikre, at ændringer ikke føles som en trussel udefra, men snarere en positiv bevægelse inden for organisationen.

Vi har års erfaring inden for ledelse og transformation og er her for at guide dig igennem processen. Med vores teamcoaching- og udviklingsprogram vil dine ledere være klar til at føre vejen mod en succesfuld transformation. 

Lad os mødes og tale om dine behov, udforske gode løsninger og hjælpe dit team med at nå deres mål med selvsikkerhed. Med den rette tankegang og tilgang kan enhver ændring være en katalysator for fremskridt.

LÆS MERE TALENTPROGRAM FOR TOPLEDERE

Vejen til det personlige lederskab

Få hjælp til at styrke det personlige lederskab ved at turde lede autentisk. For det er her at man opnår følgeskabet.

Ligesom det er vigtigt at blive en endnu bedre leder for egne ledere som at kunne lede opad i organisationen. At turde stå ved sine principper og arbejde ud fra grundlæggende værdier, der skaber et fælles sprog og samhørighed. 

Gennem dette talent- og udviklingsprogram opnås opnås ikke alene nye formidable resultater. Det sikrer også fastholdelse og skaber et godt arbejdsmiljø omkring din topledelse. 

Læs mere her om hvordan du kan få hjælp til at udvikle dit eller dine ledertalenter.

KONTAKT

Har du et konkret behov - lad os mødes?

En værdifuld relation, hver gang

OM

GA EXECUTIVE Search- & Coaching er ejet af headhunter og ledelsescoach Claus Lunde og har et tæt samarbejde med flere kompetente konsulenter. Højt specialiserede konsulenter inden for erhvervspsykologi, research, rekruttering og strategi. Heraf ‘Vi og Os’.

Med stor ihærdighed løses opgaver med grundighed, hvor du altid fornemmer en troværdighed og højeste fortrolighed. For kunder, i private virksomheder og for offentlige organisationer. 

Vi udspringer af Green Andersen Erhvervspsykologi som i mere end 20 år har leveret konsulentydelser inden for organisationspsykologi, erhvervscoaching, ledelses- og teamudvikling. 

 

POSITIONER

Privat- og offentlig ledelse, C- suite, Bestyrelser, It- & Digital ledelse, Kommunikation, HR

BRANCHEOMRÅDER

Private virksomheder, Offentlig sektor, Interesse-organisationer, Fonde, NGO, Industri m.fl.

FAGOMRÅDER

Sundhed, Life science, Medtech, Pharma, IT & Digitalisering, Kultur & Oplevelser, Kommunikation, Medier, Økonomi, Finans & Investering m.fl.

Velkommen
til Faxehus

Vi har til huse på den skønneste og yderst diskrete lokation i Carlsbergs tidligere direktionslokaler. Side om side med Executive Cognito, som vi har en del tilfælles med.

Adresse:
Gamle Carlsberg Vej 16,
DK- 1799 Kbh V

Links
GDPR

Email:
claus@ga-es.dk

Telefon:
+45 40 43 85 00