Team Coaching & Udviklingsprogram

Er der konflikter i dit lederteam?

Hvem peger pilen på?

Hvem peger pilen på?

Få hjælp til at løse konflikterne så I arbejder med og ikke mod hinanden

Få hjælp til at genskabe den gode dialog i dit lederteam. Mange topledere får fortalt at pilen altid kun peger på dem. Men når det kommer til konflikter i lederteams, viser erfaringen at årsagen oftest er en ganske anden. For i moderne topleder teams, skal alle ledere tage del af ansvaret.

Forløbet handler, overordnet set, om at slukke den opstået ildebrand ved at skabe en god åben og fredelig dialog. Men det er væsentligt at finde årsagen til problemet. Finde metoder og løsninger til at forebygge at konflikter opstår igen. Og det er præcis hvad du opnår med dette forløb.

Lad os mødes. Tale sammen og forstå hvilket behov du har. Drøfte mulige løsninger.

 

FÅ HJÆLP TIL dine værdifulde relationer

I dysfunktionelle lederteams er der ingen tillid

Man modarbejder man hinanden. Foragter enhver hjælp fra andre! Den elefant, som altid er med til møderne, er symbolet på alt det I ikke får talt om. Elefanten er skadelig for din virksomhed eller organisation! Blandt andet fordi den har det med at tage konflikterne med fra møderne og ud i virksomheden eller organisationen. 

Få hjælp til at genskabe tilliden

For når dine værdifulde relationer komplimenterer og supplerer hinanden optimalt, så sker der en bevægelse. Den bevægelse der nu skaber den ønskede fremdrift med de formidable resultater, der gavner jeres succes.

læs hvad ANDRE har opNÅET

VIDSTE DU?

Få hjælp til bevægelse med fremdrift og formidable resultater

1 %
EXECUTIVE SEARCH

85% af de top kvalificerede kandidater, vi hidtil har præsenteret for vores kunder, havde ikke forinden overvejet et jobskifte. Læs mere om vores search ydelser.

1 +
LEADERSHIP CONSULTING

Flere end 200 ledere har opnået klarhed, retning og ny indsigt. Læs mere om topleder rådgivning, talentudvikling, team coaching og outplacement.

 

TEAM COACHING- & UDVIKLINGSPROGRAM

 

Med dialog genskabes tilliden

Ofte løses konflikter med enkelte coaching samtaler, hvor en eller flere af lederne deltager. Andre gange er der behov for at gå dybere ned i problemstillingen. Med en teamanalyse finde frem til hvad der er årsagen til at konflikten opstod. Flere virksomheder og organisationer har haft gode erfaringer med dette teamcoaching program.

ANALYSE & AFKLARING

Med gennemtestede analysemetoder og flere fortrolige interviews, med lederne, beskrives vigtige konklusioner og anbefalinger i en anonymiseret teamrapport. Med den bliver det mere tydeligt, hvordan lederne komplimenterer og supplerer hinanden. Men ikke mindst hvad der tynger dem og forhindrer det gode samarbejde. Med gode anbefalinger fra analysen danner rapporten grundlag med evidens for det videre udviklingsforløb.

UDVIKLING & UDSKIFTNING

Alle medlemmer samles til workshop. Her drøftes hovedkonklusionerne fra rapporten. Der suppleres med indtil flere øvelser. I det åbne men lukkede rum skabes den dialog, der har til formål at forløse de uenigheder der er. Frisætte lederteamet mod nye fælles mål. Her fokuseres på det man kan enes om og hvordan man kan skabe rammerne for samarbejdet. På hvem der vil tilslutte sig den nye kurs...

FREMTID & FÆLLES SUCCES

Det er nu blevet tydelighed for dig og for dit team, hvad der skal til for at I skaber ny- fælles succes og fremdrift. Sammen har vi gennemført et forløb, hvor alle er blevet bragt tættere på hinanden. Vi har dannet grundlaget for fremtidig succes. Nu gælder det om at være transparente og vedholdende over for de beslutninger, man er blevet enige om. Det anbefales at forløbet følges op med coaching samtaler. Måske ikke alle men til de der har brug for det.

KONTAKT

Lad os mødes?

For at tale om og forstå jeres behov.
Drøfte gode løsninger, der kan hjælpe dit team.

hvad kan i opnå med team coaching?

Opnå... sammenhold øget tro på jer selv optimisme øget konkurrencekraft et bedre arbejdsmiljø følgeskab god ledelse af andre god konflikthåndtering nye formidable resultater

LÆS MERE TALENTPROGRAM FOR TOPLEDERE

Vejen til det personlige lederskab

Få hjælp til at styrke din leders personlige lederskab. 

For det handler om, at turde være autentisk. Ligesom det handler om at blive en endnu bedre leder for egne ledere. Mindst lige så vigtigt som at kunne lede opad i organisationen.

Gennem dette talent- og udviklingsprogram styrkes din talentfulde leder. Du opnår ikke alene nye formidable resultater. Du sikrer også fastholdelse og skaber et godt arbejdsmiljø omkring din topledelse. 

Læs mere her om hvordan du kan få hjælp til at udvikle dit eller dine talenter.

KONTAKT

Fik du svar på det du søgte?

Claus Lunde

RING på +45 40438500

En værdifuld relation, hver gang

OM

GA EXECUTIVE Search- & Coaching er ejet af headhunter og ledelsescoach Claus Lunde og har et tæt samarbejde med flere kompetente konsulenter. Højt specialiserede konsulenter inden for erhvervspsykologi, research, rekruttering og strategi. Heraf ‘Vi og Os’.

Med stor ihærdighed løses opgaver med grundighed, hvor du altid fornemmer en troværdighed og højeste fortrolighed. For kunder, i private virksomheder og for offentlige organisationer. 

Vi udspringer af Green Andersen Erhvervspsykologi som i mere end 20 år har leveret konsulentydelser inden for organisationspsykologi, erhvervscoaching, ledelses- og teamudvikling. Få hjælp til altid at nå succesfuldt i mål.

 

POSITIONER

Privat- og offentlig ledelse, C- suite, Bestyrelser, It- & Digital ledelse, Kommunikation, HR

 

BRANCHEOMRÅDER

Private virksomheder, Offentlig sektor, Interesse-organisationer, Fonde, NGO, Industri m.fl.

 

FAGOMRÅDER

Sundhed, Forskning & Uddannelse, IT & Digitalisering, Kultur & Oplevelser, Kommunikation, Medier, Økonomi, Finans & Investering m.fl.

Velkommen
til Faxehus

Vi har til huse på den skønneste og yderst diskrete lokation i Carlsbergs tidligere direktionslokaler. Side om side med Executive Cognito, som vi har en del tilfælles med.

Adresse:
Gamle Carlsberg Vej 16,
DK- 1799 Kbh V

Links
GDPR

Email:
claus@ga-es.dk

Telefon:
+45 40 43 85 00