Læs mere om
GA EXECUTIVE
- din værdifulde relation

Når diskretion er en forudsætning

Vi holder til i Faxehus på den skønneste og yderst diskrete lokation i Carlsbergs tidligere direktionslokaler. Side om side med Executive Cognito, som vi har en del tilfælles med.

Hvor gode samarbejder skabes...

Hos os er der skabt de trygge rammer for en udviklende dialog og det fortrolige møde mellem kunder og kandidater. Her skabes værdifulde relationer - også for fremtidige samarbejder.

DEM VI ER OG FOR HVEM

OM

VÆRDIGRUNDLAG

Vi skaber en værdifuld relation, hver gang.

Med stor ihærdighed løses opgaver med grundighed, hvor du altid fornemmer en troværdighed og højeste fortrolighed. For kunder, i private virksomheder og for offentlige organisationer.

HVEM ER VI?

GA EXECUTIVE Search- & Coaching ApS er ejet af headhunter og ledelsescoach Claus Lunde og har et tæt samarbejde med flere kompetente konsulenter. Højt specialiserede konsulenter inden for erhvervspsykologi, research, rekruttering og strategi. Heraf ‘Vi og Os’.

HVAD GØR VI?

Vi er specialiseret i topledelse og ledelse. Her hjælper vi til med at placere de rette talenter, der kan indfri vores kunders behov og forventninger. Supplerer med rådgivning, coaching og lederudvikling. Også når det handler om at styrke de relationelle bånd mellem lederne i de respektive teams. 

HVAD KOMMER VI AF?

Vi har flere års erfaring med executive search og rekruttering af topledere. Udspringer af Green Andersen Erhvervspsykologi som i mere end 20 år har leveret konsulentydelser inden for organisationspsykologi, erhvervscoaching, ledelses- og teamudvikling. 

POSITIONER

Privat- og offentlig ledelse, C- suite, Bestyrelser, It- & Digital ledelse, Kommunikation, HR

BRANCHEOMRÅDER

Private virksomheder, Offentlig sektor, Formidlings-, interesse- & brancheorganisationer, Fonde, NGO, Industri m.fl.

FAGOMRÅDER

Sundhed & Healthcare, Life science, IT & Digitalisering, Kultur & Oplevelser, Kommunikation, Medier, Forlag, Finans & Investering m.fl.

OM CLAUS LUNDE - eRFAREN HEADHUNTER & LEDELSESRÅDGIVER

Claus Lunde har flere års erfaring med executive search og rekruttering. Med rådgivning og coaching af topledere og lederteams. Med udvikling af organisationer.

Selvstændig konsulent siden 2014. Engageret som partner i flere executive search konsulenthuse. Tidligere partner og medejer af Green Andersen Erhvervspsykologi, der igennem mere end 25 år har beskæftiget sig med organisationsudvikling, leder- og teamudvikling, topleder coaching og rådgivning. Heraf navnet GA EXECUTIVE Search- & Coaching – også kaldet GA EXECUTIVE.

 

Claus har forhenværende topleder karriere fra medie- og kommunikationsbranchen med dokumenteret indsigt i digital transformations- og forandringsledelse. 

Erfaring fra topledelse af billedbureau i 8 lande. Ledelsesansvarlig med reference fra 40 ledere i større medieorganisation samt sideløbende bestyrelses- og andre tillids erhverv. 

Du er velkommen til at kontakte Claus Lunde her.

DE GODE REFERENCER FRA TILFREDSE KLIENTER

SPECIALITETER SOM DU TILBYDES

Få hjælp til bevægelse med fremdrift og formidable resultater

1 %
EXECUTIVE SEARCH

85% af de top kvalificerede kandidater, vi hidtil har præsenteret for vores kunder, havde ikke forinden overvejet et jobskifte. Læs mere om vores search ydelser.

1 +
LEADERSHIP CONSULTING

Flere end 200 ledere har opnået klarhed, retning og ny indsigt. Læs mere om topleder rådgivning, talentudvikling, team coaching og outplacement.

KUNDERNE

Adresse:
Gamle Carlsberg Vej 16,
DK- 1799 Kbh V

Links
GDPR

Email:
claus@ga-es.dk

Telefon:
+45 40 43 85 00