MED IHÆRDIGHED GRUNDIGHED  TROVÆRDIGHED FORTROLIGHED SKABES VÆRDIFULDE RELATIONER - OGSÅ TIL BESTYRELSEN

Om

Hvorfor lade sig nøje, når det kan blive så meget bedre?

BAGGRUND, OMRÅDER & SAMARBEJDE

OM

Hvem er?…

GA EXECUTIVE Search- & Coaching er ejet af headhunter og ledelsescoach Claus Lunde og har et tæt samarbejde med flere kompetente konsulenter. Højt specialiserede konsulenter inden for erhvervspsykologi, research, rekruttering og strategi. Heraf ‘Vi og Os’.

Hvad gør vi?…

Vi sætter individet i centrum. Fordi de værdifulde relationer er din virksomheds største kapital. Og dem finder vi til dig. Hjælper til med at sikre, at de skaber succes i din virksomhed. For når dine værdifulde relationer komplimenterer og supplerer hinanden optimalt, så sker der en bevægelse. Hos os har vi stor erfaring med at skabe den bevægelse. En bevægelse, der kan skabe fremdrift, så I opnår formidable resultater.

Hvad kommer vi af?…

Vi udspringer af Green Andersen Erhvervspsykologi som i mere end 20 år har leveret konsulentydelser inden for organisationspsykologi, erhvervscoaching, ledelses- og teamudvikling. Og har erfaring fra arbejde i flere executive search firmaer.

 

POSITIONER

Privat- og offentlig ledelse, C- suite, Bestyrelser, It- & Digital ledelse, Kommunikation, HR

BRANCHEOMRÅDER

Private virksomheder, Offentlig sektor, Interesse-organisationer, Fonde, NGO, Industri m.fl.

FAGOMRÅDER

Sundhed, Life science, Medtech, Pharma, IT & Digitalisering, Kultur & Oplevelser, Kommunikation, Medier, Økonomi, Finans & Investering m.fl.

OM CLAUS LUNDE

Flere års erfaring med rekruttering, rådgivning og udvikling af topledere. Med coaching og udvikling af ledere og lederteams. 

Selvstændig konsulent siden 2014. Engageret som partner i flere executive search konsulenthuse. Tidligere medejer af Green Andersen Erhvervspsykologi, heraf navnet GA EXECUTIVE Search- & Coaching. 

Tidligere topleder karriere fra mediebranchen med dokumenteret indsigt i digital transformation og forandringsledelse. Erfaring fra topledelse af billedbureau i 8 lande. Ledelsesansvarlig med reference fra 40 ledere i større medieorganisation samt sideløbende bestyrelses- og andre tillids erhverv. HR ledelse med ansvar for overenskomstforhandlinger, løn- og kontraktforhold, arbejdsmiljø, udvikling, rekruttering mv.

SPECIALITETER SOM DU TILBYDES

Få hjælp til bevægelse med fremdrift og formidable resultater

1 %
EXECUTIVE SEARCH

85% af de top kvalificerede kandidater, vi hidtil har præsenteret for vores kunder, havde ikke forinden overvejet et jobskifte. Læs mere om vores search ydelser.

1 +
LEADERSHIP CONSULTING

Flere end 200 ledere har opnået klarhed, retning og ny indsigt. Læs mere om topleder rådgivning, talentudvikling, team coaching og outplacement.

KONSULTATION

Lad os mødes?

For at tale om og forstå jeres behov. Drøfte konkrete forslag til løsninger.
Du er velkommen til at kontakte Claus Lunde nedenfor...

DOMICIL

Velkommen
til Faxehus

Vi har til huse på den skønneste og yderst diskrete lokation i Carlsbergs tidligere direktionslokaler. Side om side med Executive Cognito, som vi har en del tilfælles med.

Adresse:
Gamle Carlsberg Vej 16,
DK- 1799 Kbh V

Links
GDPR

Email:
claus@ga-es.dk

Telefon:
+45 40 43 85 00