Executive Coaching for C-level´s i København

Få hjælp til at minimere begrænsninger og frigøre dit fulde potentiale

Hvis ikke man risikerer noget, risikerer man endnu mere.  For det kan være dilemmafyldt at bedrive ledelse på et avanceret højere niveau.

Store beslutninger og krav om eksekvering presser sig på. Uden en klar retning og strategi er det svært at træffe de rigtige beslutninger. Det kan være frustrerende og stressende, men der er altid en løsning.

Det kan også føles som om, du bruger alt din tid og energi på din virksomhed, og ikke har tid til at tage vare på dig selv, dine venner og familie. Og her er det ikke ualmindeligt at mange risikerer at tabe sig selv lidt undervejs. Derfor gælder det om at være tro mod sig selv og sine værdier.  Indimellem stoppe op og gøre status.

Få professionel rådgivning og bliv afklaret på hvordan du bedst får indfriet dine personlige og faglige forventninger.

MØD ANDRE LEDERE DER HAR OPNÅET VÆRDIFULD RÅDGIVNING

DIT FRIRUM FOR PERSONLIG SUCCES

Afspil video

 MØD CLAUS LUNDE

Med min hjælp kan du tage dig selv og din virksomhed til næste niveau. Opnå mere balance – også i hverdagen. For hvad drømmer du om, hvis ikke du havde nogle begrænsninger – og hvorfor lade sig nøje, det kan blive så meget bedre?

Som coach og rådgiver for flere topledere og ledere, hjælper jeg med værdifuld afklaring. Værdifuld afklaring til dels at bearbejde de forhindringer, der kan være, men også til at udnytte dit fulde potentiale i lederrollen.

Du har nogle personlige mål. Den virksomhed, du arbejder for, har også nogle mål, og det handler jo sådan set om at forene de to ender, men samtidig skabe en balance i dit liv, der gør, at du kan mærke, at du er menneske, og du fungerer fuldt ud. For når du gør det, så lykkes du også. 

Hvis jeg kan gøre en forskel for dig, er du meget velkommen til at skrive eller ringe til mig. 

FÅ SUCCESFULD HJÆLP

1 +
RÅDGIVNING & COACHING

Flere end 200 ledere har allerede opnået klarhed, retning og ny indsigt. Mød flere af dem herinde. Læs deres anbefalinger.

1 %
TALENTUDVIKLING

80% af den karrieremæssige succes er baseret på toplederens EQ. Opnå følgeskabet – med hjælp til at udvikle dine emotionelle sider.

KARRIEREUDVIKLING

Går du med tanker om et højere stillingsniveau?

Fornemmer du et uopdyrket potentiale, du ikke får indfriet i din nuværende lederstilling? 

Få hjælp til at skabe det rette momentum for at accelerere dine karrieremuligheder.

Du tilbydes et unikt forløb, hvor du bliver afklaret og klar til et succesfuldt skifte. Få hjælp til afklare alle de vigtige forhold, som kommer i spil, når du skal kigge fremad og finde en ny vej frem. 

Med personlig coaching og professionel rådgivning øges dine muligheder, således at du frigør dit fulde potentiale.

Dette program er unikt fordi det tilpasses til dig og dine behov. Her får du også professionel hjælp til at udarbejde din personlige karriereplan, der sikrer dig de bedste vilkår og metoder for at gennemføre et succesfuldt skifte.

HJÆLP TIL DET HELT PERSONLIGE

Få hjælp til at overvinde de tanker der begrænser din personlige succes

Alle vores handlinger er styret af vores grundlæggende perception. Enten af de værdier vi har med hjemmefra. Eller fra den måde vi ser på os selv. Med dette forløb arbejder vi med den fortælling, der starter med dig selv. For din selvopfattelse har stor betydning for din personlige succes.

Når vi har os selv med i ting vi involverer os i, mobiliseres en naturlig energi og fremdrift. Hvis ikke står vi i vejen for os selv og andre. Dette unikke selvudviklings program er baseret på mange års forskning i vores tanker og adfærd. Det tager udgangspunkt i dig. For de tanker du har, mærker andre oftest på dit adfærd. Hvis der er noget som er mod din overbevisning, vil det smitte af på dit ubevidste adfærd.

Det du drømmer om at realisere og opnå. Dit ansvar i samfundet eller din professionelle rolle. Du får også lejlighed til at skrive en personlig plan for hvordan du vil lykkes endnu bedre. Med dette udviklingsprogram bliver vejen til din personlige succes meget tydelig. 

Her får du mulighed for at blive endnu mere bevidst om dig selv. Får lejlighed til at søge ind til det der betyder mest for dig.

KONTAKT

Har du et konkret behov - lad os mødes?

En værdifuld relation, hver gang

Adresse:
Gamle Carlsberg Vej 16,
DK- 1799 Kbh V

Links
GDPR

Email:
claus@ga-es.dk

Telefon:
+45 40 43 85 00