Topleder Rådgivning​

Her opnår du klarhed, retning og indsigt

MØD ANDRE LEDERE

VIDSTE DU?

Få hjælp til bevægelse med fremdrift og formidable resultater

1 %
EXECUTIVE SEARCH

85% af de top kvalificerede kandidater, vi hidtil har præsenteret for vores kunder, havde ikke forinden overvejet et jobskifte. Læs mere om vores search ydelser.

1 +
LEADERSHIP CONSULTING

Flere end 200 ledere har opnået klarhed, retning og ny indsigt. Læs mere om topleder rådgivning, talentudvikling, team coaching og outplacement.

MØD CLAUS LUNDE

Velkommen i det fortrolige rum

Du tilbydes fortrolig sparring og coaching i et nærværende miljø. Som betroet rådgiver hjælper jeg flere topchefer og ledere med at skabe bemærkelsesværdige resultater.

Opnå klarhed og fokus. Identificere dine styrker og svagheder. Udvikle en effektiv strategi til at nå dine mål. Give dig retningen til at tage din virksomhed til næste niveau.

Jeg vægter åbenhed og tilgængelighed højt. Lad os mødes. Tale sammen om dine konkrete behov. Det første møde indledes altid med en personlig dialog og forespørgsel. Alle forhold håndteres altid med allerhøjeste konfidentialitet. 

Tag det første skridt i en retning med klarhed ved at booke en tid her.

NO STANDING ANYTIME

Det evige dilemma er, at hvis ikke man risikerer noget risikerer man endnu mere...

Store beslutninger og krav om eksekvering presser sig på i denne tid. Uden en klar retning og strategi er det svært at træffe de rigtige beslutninger. Det kan være frustrerende og stressende, men der er en løsning.

Det kan være dilemmafyldt at bedrive ledelse på topniveau. Man skal evne at navigere mellem mange interessenter, udfordringer og behov. Man gør sit allerbedste for hele tiden, at indfri de forventninger der stilles én. For det handler om at skulle træffe mange valg. Beslutninger der altid har en konsekvens for nogle, men som muliggør den nødvendige handling for virksomheden eller organisationen som man leder. Det kan også føles som om, du bruger alt din tid og energi på din virksomhed, og ikke har tid til at tage vare på dig selv, dine venner og familie.

Det er ikke ualmindeligt at mange risikerer at tabe sig selv lidt undervejs. Her gælder det om at være tro mod sig selv og sine værdier. 

Særligt når vi lige nu befinder os på vej ind i en tid med recession og stigende energipriser. En tid, hvor der ikke er det samme råderum som tidligere. Det skal man have overskud til at håndtere. Har du det overskud? – Ellers kan du få hjælp til det her…

Jeg har arbejdet med utallige forretningsledere og hjulpet dem med at opnå klarhed og fokus. Ofte skyldes manglen på klarhed og retning, at man ikke kender sine egne styrker og svagheder, men du kan, komme ud over det.

Tag det første skridt i retning med klarhed ved at booke en tid her.

FÅ HJÆLP TIL DET HELT PERSONLIGE

Få hjælp til at overvinde de tanker der begrænser din personlige succes

Alle vores handlinger er styret af vores grundlæggende perception. Enten af de værdier vi har med hjemmefra. Eller fra den måde vi ser på os selv. Med dette forløb arbejder vi med den fortælling, der starter med dig selv. For din selvopfattelse har stor betydning for din personlige succes.

Når vi har os selv med i ting vi involverer os i, mobiliseres en naturlig energi og fremdrift. Hvis ikke står vi i vejen for os selv og andre. Dette unikke selvudviklings program er baseret på mange års forskning i vores tanker og adfærd. Det tager udgangspunkt i dig. For de tanker du har, mærker andre oftest på dit adfærd. Hvis der er noget som er mod din overbevisning, vil det smitte af på dit ubevidste adfærd.

Her får du mulighed for at blive endnu mere bevidst om dig selv. Får lejlighed til at søge ind til det der betyder mest for dig. Det du drømmer om at realisere og opnå. Dit ansvar i samfundet eller din professionelle rolle. Du får også lejlighed til at skrive en personlig plan for hvordan du vil lykkes endnu bedre. Med dette udviklingsprogram bliver vejen til din personlige succes meget tydelig. 

FÅ HJÆLP TIL ORGANISERINGEN

Står kulturen i vejen for strategien?

Står kulturen i vejen for strategien?

Vi er alle bekendt med hvor meget der skal til for at få organisationen med. De tiltag man igangsætter fra toppen, skaber ringe i vandet. Nogle gange i den forkerte retning af, hvad man ønskede sig.

Kulturens grundlæggende selvopfattelse, står tit i vejen for den nye gode udvikling. Jo mere pres, der er på forandringer, des højere bliver selvopfattelsen.

Nærmest som et forsvar, opfattes forandringer som en trussel. Det kan afstedkomme reaktioner, der modarbejder og kan være en trussel mod den nye strategi. 

Derfor er det afgørende fra start at sikre sig en fælles forståelse. 

Sikre sig at få de mest afgørende stemmer med. Således at organisationsforandringen sker indefra. At det ikke bliver en trussel der kommer udefra.

Vi har flere års erfaring med ledelse og transformation. Få rådgivning der sikrer jer det allerbedste udgangspunkt fra start. Også med organiseringen. For når det lykkes, sker den bevægelse, der skaber den ønskede fremdrift.

TOPCHEF & SENIOR MAND 50+

Går du med tanker om et jobskifte?

Du tilbydes det unikke program, REFRAME YOUR FUTURE WAY, hvor du bliver forberedt til dit jobskifte.

Programmet er unikt fordi det tilpasses til dig og dine behov. Du får hjælp til afklare alle de vigtige forhold, som kommer i spil når du skal kigge fremad efter en god lang karriere som topleder. Her får du også professionel hjælp til at udarbejde din personlige plan. Den der skal sikre dig bedre vilkår for at finde en god fremtidig karrierevej. Hvordan den vej bliver, finder vi sammen ud af. Og det har vi både god erfaring og lige så gode resultater med at hjælpe andre topchefer med. Lad os mødes. Tale sammen og drøfte dine overvejelser. Forstå hvad der er på spil for dig. 

HJÆLP TIL DIN NÆSTE TOPSTILLING

EXECUTIVE OUTPLACEMENT 

Er du netop blevet opsagt?

Sammen finder vi den rette vej. Bliv klar til din næste topstilling med vores executive outplacement program. Konverter det traditionelle forløb til et program, der ikke udbydes i metermål. For her tilpasses alle initiativer og hjælp til dine unikke behov og ønsker. Med topleder sparring får du den afklaring, retning og ny indsigt som du har brug for.

Læs mere her om hvordan du får den hjælp der bringer dig sikkert i havn igen. 

KONTAKT

Fik du svar på det du søgte?

Claus Lunde

RING på +45 40438500

En værdifuld relation, hver gang

OM

GA EXECUTIVE Search- & Coaching er ejet af headhunter og ledelsescoach Claus Lunde og har et tæt samarbejde med flere kompetente konsulenter. Højt specialiserede konsulenter inden for erhvervspsykologi, research, rekruttering og strategi. Heraf ‘Vi og Os’.

Med stor ihærdighed løses opgaver med grundighed, hvor du altid fornemmer en troværdighed og højeste fortrolighed. For kunder, i private virksomheder og for offentlige organisationer. 

Vi udspringer af Green Andersen Erhvervspsykologi som i mere end 20 år har leveret konsulentydelser inden for organisationspsykologi, erhvervscoaching, ledelses- og teamudvikling. Få hjælp til altid at nå succesfuldt i mål.

 

POSITIONER

Privat- og offentlig ledelse, C- suite, Bestyrelser, It- & Digital ledelse, Kommunikation, HR

 

BRANCHEOMRÅDER

Private virksomheder, Offentlig sektor, Interesse-organisationer, Fonde, NGO, Industri m.fl.

 

FAGOMRÅDER

Sundhed, Forskning & Uddannelse, IT & Digitalisering, Kultur & Oplevelser, Kommunikation, Medier, Økonomi, Finans & Investering m.fl.

Velkommen
til Faxehus

Vi har til huse på den skønneste og yderst diskrete lokation i Carlsbergs tidligere direktionslokaler. Side om side med Executive Cognito, som vi har en del tilfælles med.

Adresse:
Gamle Carlsberg Vej 16,
DK- 1799 Kbh V

Links
GDPR

Email:
claus@ga-es.dk

Telefon:
+45 40 43 85 00