Topleder Rådgivning​ & Coaching

Frigør dit fulde potentiale

MØD ANDRE LEDERE

MØD CLAUS LUNDE

Velkommen i mit fortrolige rum

Går du i ring, er fastlåst og har du svært ved at finde klarhed og fokus i dit arbejdsliv? Eller står du overfor svære problemstillinger, hvor du har behov for kvalificeret sparring og forståelse? Så kan jeg være den rette til at hjælpe dig.

Som rådgiver og coach for flere topledere, har jeg nemlig opbygget en høj indsigt og dyb forståelse. Du tilbydes fortrolige samtaler, der hjælper dig med at opnå klarhed og fokus. Sammen identificerer vi dine styrker og forhindringer. Udvikler en effektiv strategi til at nå dine mål. Frigører dit fulde potentiale.

Med min hjælp kan du tage dig selv og din virksomhed til næste niveau. Opnå mere balance – også i hverdagen.

Ved vores første samtale sammen finder ud af, hvad dine konkrete behov er og hvordan jeg bedst kan hjælpe dig. 

Alle forhold håndteres altid med den allerhøjeste konfidentialitet. Tag det første skridt i en retning med klarhed og fokus ved at kontakte mig her.

VIDSTE DU?

Få hjælp til bevægelse med fremdrift og formidable resultater

1 +
RÅDGIVNING & COACHING

Flere end 200 ledere har allerede opnået klarhed, retning og ny indsigt. Mød flere af dem herinde. Læs deres anbefalinger.

1 %
TALENTUDVIKLING

80% af den karrieremæssige succes er baseret på toplederens EQ. Opnå følgeskabet – med hjælp til at udvikle dine emotionelle sider.

KARRIEREUDVIKLING

Går du med tanker om et job- eller karriereskifte?

Oplever du en modløshed, hvor du fornemmer at du har et uopdyrket potentiale, du ikke får indfriet i din nuværende  lederstilling? En fornemmelse der bekræfter dig i, at der er mere til dig end du hidtil har opnået. Få hjælp til at skabe det rette momentum for et skifte.

Du tilbydes et unikt program, hvor du bliver afklaret og klar til et succesfuldt jobskifte. Få hjælp til afklare alle de vigtige forhold, som kommer i spil, når du skal kigge fremad og finde en ny vej frem. Hjælp til den personlige udvikling, der understøtter dig bedst muligt, således at du frigør dit potentiale.

Få forløst dine forventninger i en fremtid, som du kan se dig selv i. En fremtidig rolle, hvor du anvender og bruger nye sider af dig selv og dit talent.

Dette program er unikt fordi det tilpasses til dig og dine behov. Her får du også professionel hjælp til at udarbejde din personlige plan. 

Den der skal sikre dig bedre vilkår for at finde en god fremtidig karrierevej. Hvordan den vej bliver, finder vi sammen ud af. Og det har vi både god erfaring og lige så gode resultater med at hjælpe andre topchefer med.

Lad os mødes. Tale sammen og drøfte dine overvejelser. Forstå hvad der er på spil for dig.

NO STANDING ANYTIME

Det evige dilemma...

Hvis ikke man risikerer noget, risikerer man endnu mere. Store beslutninger og krav om eksekvering presser sig på. Uden en klar retning og strategi er det svært at træffe de rigtige beslutninger. Det kan være frustrerende og stressende, men der er en løsning.

Det kan være dilemmafyldt at bedrive ledelse på topniveau. Man skal evne at navigere mellem mange interessenter, udfordringer og behov. Man gør sit allerbedste for hele tiden, at indfri de forventninger der stilles én. For det handler om at skulle træffe mange valg. Beslutninger der altid har en konsekvens for nogle, men som muliggør den nødvendige handling for virksomheden eller organisationen som man leder. Det kan også føles som om, du bruger alt din tid og energi på din virksomhed, og ikke har tid til at tage vare på dig selv, dine venner og familie.

Det er ikke ualmindeligt at mange risikerer at tabe sig selv lidt undervejs. Her gælder det om at være tro mod sig selv og sine værdier. 

Få hjælp til at se dig selv i et andet perspektiv. Hjælp til at udvide din bevidsthed i det rum der skabes forud for en handling. Dit rum, hvor du har dig selv med i de vigtige beslutninger du træffer. 

Tag det første skridt i en ny retning ved at booke en tid her.

FÅ HJÆLP TIL DET HELT PERSONLIGE

Få hjælp til at overvinde de tanker der begrænser din personlige succes

Alle vores handlinger er styret af vores grundlæggende perception. Enten af de værdier vi har med hjemmefra. Eller fra den måde vi ser på os selv. Med dette forløb arbejder vi med den fortælling, der starter med dig selv. For din selvopfattelse har stor betydning for din personlige succes.

Når vi har os selv med i ting vi involverer os i, mobiliseres en naturlig energi og fremdrift. Hvis ikke står vi i vejen for os selv og andre. Dette unikke selvudviklings program er baseret på mange års forskning i vores tanker og adfærd. Det tager udgangspunkt i dig. For de tanker du har, mærker andre oftest på dit adfærd. Hvis der er noget som er mod din overbevisning, vil det smitte af på dit ubevidste adfærd.

Her får du mulighed for at blive endnu mere bevidst om dig selv. Får lejlighed til at søge ind til det der betyder mest for dig.

Det du drømmer om at realisere og opnå. Dit ansvar i samfundet eller din professionelle rolle. Du får også lejlighed til at skrive en personlig plan for hvordan du vil lykkes endnu bedre. Med dette udviklingsprogram bliver vejen til din personlige succes meget tydelig. Lad os mødes. Tale sammen og drøfte dine overvejelser. Forstå hvad der er på spil for dig

FÅ HJÆLP TIL ORGANISERINGEN

Står kulturen i vejen for strategien?

Vi er alle bekendt med hvor meget der skal til for at få organisationen med. De tiltag man igangsætter fra toppen, skaber ringe i vandet. Nogle gange i den forkerte retning af, hvad man ønskede sig.

Til tider kan vores egen opfattelse af os selv hæmme fremgang og vækst. Ændringer kan betragtes som en trussel mod vores velfærd og kan udløse defensive reaktioner, der går imod den nye strategi. Derfor er det afgørende at opnå en fælles forståelse fra starten for at sikre, at alle er med ombord. Det starter med fuld enighed fra topledelses teamet og få de mest kritiske stemmer blandt ledere og medarbejdere til at støtte ændringerne indefra. Nøglen er at sikre, at ændringer ikke føles som en trussel udefra, men snarere en positiv bevægelse inden for organisationen.

Vi har års erfaring inden for ledelse og transformation og er her for at guide dig igennem processen. 

Lad os mødes og tale om dine behov, udforske gode løsninger og hjælpe dig og dit team med at nå Jeres mål med selvsikkerhed. Med den rette tankegang og tilgang kan enhver ændring være en katalysator for fremskridt.

EXECUTIVE OUTPLACEMENT

Er du netop blevet opsagt?

Få hjælp til at finde en ny vej frem. Bliv klar til din næste topstilling med vores executive outplacement program. Konverter det traditionelle forløb til dette program, hvor alle initiativer og hjælp tilpasses til dine unikke behov og ønsker. Med topleder sparring får du den afklaring, retning og ny indsigt som du har brug for.

Læs mere her om hvordan du får den hjælp der bringer dig sikkert i havn igen. 

KONTAKT

Har du et konkret behov - lad os mødes?

En værdifuld relation, hver gang

OM

GA EXECUTIVE Search- & Coaching er ejet af headhunter og ledelsescoach Claus Lunde og har et tæt samarbejde med flere kompetente konsulenter. Højt specialiserede konsulenter inden for erhvervspsykologi, research, rekruttering og strategi. Heraf ‘Vi og Os’.

Med stor ihærdighed løses opgaver med grundighed, hvor du altid fornemmer en troværdighed og højeste fortrolighed. For kunder, i private virksomheder og for offentlige organisationer. 

Vi udspringer af Green Andersen Erhvervspsykologi som i mere end 20 år har leveret konsulentydelser inden for organisationspsykologi, erhvervscoaching, ledelses- og teamudvikling. 

 

POSITIONER

Privat- og offentlig ledelse, C- suite, Bestyrelser, It- & Digital ledelse, Kommunikation, HR

BRANCHEOMRÅDER

Private virksomheder, Offentlig sektor, Interesse-organisationer, Fonde, NGO, Industri m.fl.

FAGOMRÅDER

Sundhed, Life science, Medtech, Pharma, IT & Digitalisering, Kultur & Oplevelser, Kommunikation, Medier, Økonomi, Finans & Investering m.fl.

Velkommen
til Faxehus

Vi har til huse på den skønneste og yderst diskrete lokation i Carlsbergs tidligere direktionslokaler. Side om side med Executive Cognito, som vi har en del tilfælles med.

Adresse:
Gamle Carlsberg Vej 16,
DK- 1799 Kbh V

Links
GDPR

Email:
claus@ga-es.dk

Telefon:
+45 40 43 85 00